Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ingatlanimázs

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ingatlanimázs 2018.03.25 00:09:26
@Burgermeister:
A valóság pontosan ellenkező, mint a téves válasz!
A garázsok, teremgarázsok mint befektetések magasabb hozamot biztosítanak, mint a hosszútávú lakáskiadás. (szándékosan nem lakáskiadást írok, mert pl Airbnb-vel magasabb hozam is elérhető). Tovbbá egy garázzsal kevesebb a kockázat, hiszen jelképes amortizáció mellett a befektetés néhány millió Forinttal már megvalósulhat. Ráadásul az adó és illeték megváltoztatása is kedvez a gépkocsitárolók befektetésként való vásárlásának.

A cikkhez pedig annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy aki a cikk megjelenésekor épp egy konkrétan 42.8 milliós lakás megvásárlásán gondolkozott egy budai lakóparkban és akkor nem vásárolta meg (mert a cikk hatására azt elnapolta), az most ugyanazért a lakóparki lakásért már 46,2 millió Ft-ot fizethet a lakópark online árlistája alapján. Ez pontosan 3.400.000 Ft veszteség.
Százból kilencvenkilenc ember minden esetben a lakás árát nézi, amikor otthont vagy befektetést keresgél magának. Bevallom, engem is mindig az ár érdekel először, ha egy eladó ingatlanba botlok. Nem árt ugyanakkor a körülményeket is figyelembe venni, amikor egy ilyen fontos…..