Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viksa

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a videó már pár napja itt hánykolódik a szerkesztőségben, sok szabad pillanatunkat tette már tönkre és most úgy döntöttünk útjára engedjük, rontsa meg a ti málé fejeteket is. Hogyan is tarthatnánk tovább vissza mikor megtaláltuk az internet…..
Üljünk le egymás mellé, mint egy nagy család és nézzük meg a MÁV 2008-as tisztavatójára készült montázsfilmjét. Jobban nem is lehetne gurítani a hétfőt, pláne hogy már kedd van. Na majd ezek a rendes emberek szó nélkül visszavezetnek bennünket a tisztességes…..
Subba Szépségverseny, foltvarrás 2008.06.12 09:27:00
Imádjuk az amatőr szépségversenyeket, azok közül is leginkább az interneteseket. Csak úgy gyűlik rá az a rengeteg gyönyörű hölgy. Különösen örültünk mikor kiderült, hogy a Leila Titka által szervezett versenyben nem volt korhatár! Legalább látjuk, hogy sikerül…..
viksa 2008.06.13 14:52:05
Tudjuk, hogy hiányzott mindenkinek a Subba (L) iWiW. Képzeljétek, egy páran már a saját haverjukat küldték be hogy legyen ma is válogatás. Gyönyörű és tehetséges emberek, csak most, csak nektek. - Szent Biblia - Mint két tojás- Szabadíts fel- Bütyök- Tortám-…..
Subba Tinipicsák, push up hatás 2008.06.05 09:07:00
Ma nagyon jófejek leszünk egyből leírjuk a videó tartalmát, így talán feleződik azon retardált kommentelők száma akik képesek beírni, hogy nem nézik meg a videót, inkább mesélje már el nekik valaki. Hát a jó életért jössz ide. Nézzed meg, azért kerítettük. Ha már…..
Subba Gyors Hír 2008.05.30 09:53:00
A Subba kedvenc Szörnye, Maria Geronazzo weblapja került a kezeink közé. Minden rajongójának érdemes átfutni az oldalán, és beleolvasni a pornós kalandokba is. Fotó: Velvet..