Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PéLó

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly a blog egyik nagy sikere volt a Mysteriez!, pedig csak elrejtett számokat kellett megkeresni benne képeken. Hasonló játékot küldött be a napokban CsocsóKapitány, a Find The Numbers 32-t. A 32-es szám nem tévedés, ez már a harminckettedik része egy sorozatnak, a korábbiakat az…..
PéLó 2009.10.07 14:48:12
@DarkDrake: második pályáig már nem jutottam el. :D Igazából az itteni képen látható egész könnyűnek tűnt, azért kezdtem neki, de látom, másoknak is akadtak gondjai. :D
PéLó 2009.10.08 10:05:50
@IQmágnás: az kérlekszépen a bal oldalon van, a falilámpa két karja között. :D
Az utóbbi évek egyik legjobb független játéka volt a World of Goo, ezt koppintották le – bevallottan – a Huje Tower alkotói. És milyen jól tették! Így ugyanis flashben is lehet tornyokat, hidakat, dúcokat és mindenféle lehetetlen szerkezeteket építeni, ezúttal a…..
Furcsa, nyomasztó, zseniális program a Time Fcuk, ami alapjaiban platformjáték, de néhány eleme inkább a logikai játékokhoz húzza. Például lehet benne két réteg között váltani, mint a Shift sorozatban, és ezt ki is kell használni a pályákon. És persze vannak kapcsolók,…..
Tudom, hogy csak nemrég volt a Piroskás különbségkereső, de most még egy ilyen következik, annyira nincs felhozatal most új játékokból! Szörnyű, mennyire nyár van a fejlesztőknek is, az általam kedvelt műfajokból alig van egy-két példány, azok is harmatgyengék, kénytelen…..
PéLó 2009.08.28 11:53:47
@hvuk: egyszer én is alkalmaztam ezt a trükköt valami újságban levő különbségkeresős feladathoz, csak azóta kiment a fejemből. :D Kösz, h felelevenítetted! :) Egyébként ugyanígy lehet autosztereogramokat is nézegetni. :)
Haladjunk tovább a disztrojvonalon: a Portal Defenders a legkreténebb verekedős játék, amit valaha láttam, Mátrix-paródiaként is felfogható. Remek grafika, elborult ötletek (külön pirospont azért, hogy az egyik ellenfelet úgy hívják, „magyar”), viszont sajnos picit…..
„Igazán élvezetes, barkóbaszerű játék, melyben ellenfeled Akinator, a zseni dzsinn” - írja az Akinator anonim beküldője. „Ugyan csak igazi és kitalált személyekre lehet gondolni, de a dzsinn meglepően pontos. Akinator feltesz legfeljebb 20 kérdést, amire legjobb…..