Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cserjés Pimpó

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Dinamit a jobb kezemben, gyújtós a balban. Túlélünk mi mindent Tibcsi, és a Jézus is segít ha baj van." Hősünk beszél a kamerába. Madani nem pöcsöl, amolyan szembe babám ha szeretsz stílusban elmondja a feltételeket. Nincs amnesztia, nincs alku. Nincs faszom se. Van viszont…..
"Sajnálom, ez biztos valami tévedés lesz. Itt nem lakik, soha nem is lakott ilyen." Frank tökéletesen egyet tud érteni ezekkel a gondolatokkal, amikor hobóként melegszik, és pergeti édes múltjának fájdalmas emlékeit a képzeletbeli mozivásznon. Arckifejezéséből ítélve eléggé…..
"Szállj, szállj, szállj fel magasra. Dalom, hódítsd meg most a kék eget." Na ezt tutira nem érzi a két papagáj amikor Szőke srác kipakolta őket az ablakba. Ez kb. annyira életszerű, hogy a két kis állat kiszáll a komfortos kuckójából, mint hogy az én kanapészörny ölebemből…..
Kicsikét szűk a világ nekem, keresem benne még a helyem, nem látom tisztán a holnapot, lehet, hogy ebbe én ma még belehalok! Ó ha Madani ügynök ismerné ezt a nótát oda-vissza hallgatná most végtelenítve. Kétség és bűntudat gyötri. Nagyjából Elizabeth Kübler-Ross…..
"Vedd fel a szép ruhád viszlek a bálba. Ma éjjel nem alszunk más se csinálja. Mindegyik herceg beteg akivel táncolsz máma. A szemük szépen csillog de a feketéje sárga." Billy fiúval kezdünk. Kiöltözik mint szaros Pista Jézus nevenapján. Vajon hova mehet? Biztos valaki fontoshoz.…..
"Nekem mindegy, csak a színe legyen vörös, mint a hajnal alja,vörös, legyen minden, legyen vörös!" Ez jutott eszembe a nyitóképnél. Szőke Srác mosakszik. Mintha elégedettség látszana az arcán, de megbánás semmiképp. A srác totál bekattant. Apának feltűnik, hogy a gyerek télen…..
"A vonat nem vár, elindult már és a szerelemvonatból, nincs kiszállás... ." Na pont ez jutott eszembe, amikor nekikezdtem ennek a résznek.Kivéve, hogy ebben a sorozatban elég kevés a szerelem. Nyitóképünkben Fürtös család vacsorára készül.Szép családi/baráti összejövetel.…..
Üdv újra itt! Szép napot mindenkinek. Az élet nem áll meg, még Frank Castle birodalmában sem. Úgyhogy csapjunk bele és lássuk hogyvolt. Kedves kis segítőm közben a dolgozószoba szőnyegét találta a legmegfelelőbb helyre az alvásnak. Lábak pozícióba rendezve. Részéről ő is…..
Üdv Mindenkinek kedves Hogyvolt blogolvasók. Én mertem és nyertem meg a Punisher folytatásának hogyvoltozását. Aminek külön örülök, hiszen a férjem felhívta rá a figyelmet milyen jó kis sorozat ez, bár nem valami lányos (legalábbis szerinte). A nézésben és írásban aktív segítségem is van. Mamuszka a…..