Regisztráció Blogot indítok
Adatok
$P

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig a priority utasok voltak a karám királyai, akiket nagyjából senki sem buzerált. Ők azok, akik elsőként mehetnek ki a fagyba ácsorogni a gép előtt, de persze a lényeg, hogy felvihetnek a fedélzetre a kistáska mellett egy normál kézicsomagot. A fizető vendég nagy úr, nem illett nézetegni a…..
Sajnos még nem egy tesztlesikló rögzítette gopróval, csak egy drónos felvételt osztottak meg a Kansas City-ben épülő óriáscsúszdáról. De talán így még ijesztőbb, ahogy egy hatalmas építési terület közepén fekszik a monstrum. A neve Verrückt lesz, ami németül őrültet…..
Miután a legutóbbi poszt átlépte a 750 kommentes határt, ami már nekem is sok volt kicsit, itt az ideje, hogy ismét más szemszögből vizsgáljuk meg a hűtlenséget. Nem kell senkinek megijednie, a sok támadó komment nem vette el a kedvemet, és nem rengette meg a blogot, ezt abból is…..
$P 2013.05.11 14:22:30
@Fenytores: elképesztő téged olvasni, kicsit mintha magamat olvasnám egy pár évvel ezelőtt (egyébként ez egy nagyon siralmas állapot, amiben benne vagy)... Ha megengeded, hogy tanácsokat adjak, akkor mindenképpen azt javasolnám, hogy ne tegyél olyat, amit nem szeretnél: ha már terhes számodra a gyerek "projekt", akkor mondd meg a férjednek és lassítsatok. Ne törődj az ő (illetve mások) érzéseivel, elvárásaival. Az nem a te dolgod. Csak és kizárólag arra fókuszálj, hogy jól érezd magad. Emiatt nem kell nyomást érezned magadon, hiszen megérdemled a saját boldogságodat. Ha pedig megpróbálnak kívülről nyomás alá helyezni, akkor azokat utasítsd vissza, hiszen azok nem a te vágyaid, kívánságaid. Jelöld ki a határaidat és céljaidat, minden mást pedig engedj el. És ha valaki át akarja lépni a határaidat, akkor útlevél hiányában kidobhatod őket onnan.. :)
Az énekes új házat nézett ki magának, méghozzá azért, mert az új otthonhoz egy futballpálya is tartozik. Hiába, a sport... Pedig nem is kerül kevésbe a popsztárnak a csere. Eladja Los Angeles-i házát Robbie Williams, aki egy futballpályás ingatlant nézett ki magának. Jelenlegi…..
$P 2012.11.28 14:43:39
@mézescsók:
" A teraszon lévő fákon vajon miért van lánc körbetekerve?"
Az nekem világításnak tűnik :D
A 10 nappal ezelőtt bejelentett 397 milliárdos megszorító kiigazító csomag szavatossági ideje hamar lejárt, mert ma délelőtt Matolcsy egy újabb, 370 milliárdos megszorító kiigazító csomagot jelentett be. A nyáron megtárgyalt, kiszámított, átnyomott hiperszuperstabil 2013-as…..
$P 2012.10.17 11:35:21
@Baradlay-: nem a kommunikációval a gond, hanem a hiányzó rendszerek felépítésével.
Az általunk is nem egyszer elemzett felsőoktatási törvény több szempontból is komoly aggályokat vetett fel – nem csak itthon, de nagyon úgy néz ki, hogy az Európai Unióban is. Brüsszelből érkező hírek szerint, újabb magyar törvény – jelesül a nemzeti…..
$P 2012.02.09 11:54:35
@SvenH.: és ha túl sok mérnök lesz, akkor megtanulnak "emberszerelők" is lenni? :) Vagy orvosokat leváltó robotokat fognak készíteni? :) Vagy hogy van ez, hogy az orvosi képzéssel van problémád? :)
Matolcsy, Debreczeni, és Gereben után itt egy újabb olvasnivaló. A napokban kézbesítik a csepeli háztartásokba a fideszes kerületvezetés nagy leleplezőkönyvét "Vörös Csepel - Gyilkosság, visszaélések, mutyivilág a XXI. kerületben " címmel, amelyet Ábel Attila…..
$P 2012.01.25 13:50:01
@Csepel.info: ezeken a számlákon nem látni, hogy melyik terem és mennyi időre lett kibérelve, valamint milyen kiegészítő személyzet lett igénybevéve. Az árkülönbözet adódhat ebből is.

Várom válaszod.
$P 2012.01.25 19:41:41
@Csepel.info:
"Mi a probléma, kedves fórumozók?"

Talán az, hogy egyetlen feltett kérdésre sem válaszoltál?
$P 2012.01.25 20:05:49
@Csepel.info: az elkerülő út mikor lesz kész?
Az előző bejegyzésemben a felsőoktatási reformot, azon belül is elsősorban az új diákhitel programot kritizáltam. A problémám ezzel kapcsolatban elsősorban az, hogy a költségvetésben súlyos kiadásként jelentkező állami finanszírozás nem szűnik meg, hanem a…..
$P 2012.01.24 13:31:53
@jtrencsenyi: www.origo.hu/itthon/20120120-felsooktatas-allamilag-finanszirozott-keretszamok-es-az-onkoltseges-kepzes-arai.html

"Műszaki alapszakokra összesen 8160 hallgatót vehetnek fel az intézmények, és további 7600 részösztöndíjas helyet osztottak fel. Igaz, így is kevesebb államilag finanszírozott hely lesz, mint tavaly, 2011-ben ugyanis még 9774 hallgató tanulhatott ingyen."

Értelmezés kérdése..
Két évvel ezelőtt nagyon hasonló módon próbáltak engem is lehúzni, csak akkor nem autópályán villogtak le, hanem egy út mellett álló segítségkérőnek álltam meg. Attila és barátnője is elég hamar levágták, hogy miről van szó, de hogy én ilyen helyzetben nem ajánlottam…..
MSN Error Hibakód: 80048820 2008.10.03 22:34:49
A bejelentkezésnél kaphatod ezt a hibaüzenetet, miszerint Sajnos nem sikerült beléptetni az MSN Messengerbe. Kérjük, próbálja meg később. Hibakód 80072eeb.  Erre a hibaüzenetre két megoldás is létezik.(1) Amit tenned kell:Indítsd el az Internet Explorert, kattints az…..
Nos, nem tudom, hol tölthető le, ha valaki tudja, írjon, az msn legújabbról plusz...
A legeslegújabb msn már tölthető, de nem tudok honnan pluszból msn letöltés?? !! Hívjatok fel! ..
$P 2011.01.17 20:46:26
Helló!

MSN Letöltés itt:
www.imessenger.hu/cimke/msn-letoltes/

Nagyon jó oldal, leveri bármelyik másikat.
Nem csak az MSN Messengerről van rajta szó, hanem a az MSN Plusról is!
www.imessenger.hu/cimke/msn-messenger/
www.imessenger.hu/kategoria/windows-live-plus-msn-plus/

Érdemes benézni!
Januártól akár egy év szabadságvesztéssel is sújtható a falfirkálás, a rongálással okozott kár nagyságától függetlenül. Nem kell ezen meglepődni, Nagy Gábor Tamás, a módosító javaslat (pdf) előterjesztője nemrég azt nyilatkozta, hogy már 10 éve felvették a harcot a…..
$P 2010.12.14 09:07:28
@Greenman-in-greensuit: ezt honnan tudod? Fióka haverját is megtalálta a fallosz?
Olvasónk az internet egyik sarkában talált egy levelet, amit egy BKV-s dolgozó írt. Egy olyan BKV-s, aki a cégnél eltöltött 25 éve alatt látott már mindent, és minden erejével azon dolgozott, hogy ez a cég, melyet a magáénak érez jobb legyen, jobban működjön. Látta, ahogy Antal…..