Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr.Amanda

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy rákos negyvenes => Megvagyok 2010.09.14 11:04:00
Milyen könnyű kimondani: Meghalok… és milyen nehéz megtenni… Mondjuk az sokat segít, hogy nem a 10.en lakunk, túl nagy volna a kísértés, így rákosan hamar azt mondaná az ember „Csak egy ugrás a sugár.” Jól van na ezzel nem viccelődöm, nem(!) soha…..
dr.Amanda 2021.02.06 22:26:01
Szervusztok! Már én is csak benézegetek ide, remélve, hogy sorstársak is jó hírt adnak magukról. Próbálom vissza számolni, hány éves is lehetek az újjá születésem óta (2007. dec.14 a műtétem). Szinte hihetetlen 14-ik évembe léptem volna? a pubertás korba, lassan újra felnőtt leszek? No, félre a viccel, az idén már betöltöm a 74-ik évem. Tényleg kivételes sorsú "túlélő" vagyok. Már nem kell mennem semmiféle kontrollra, kivéve ami a tényleges korral járó, eü. problémák miatt tanácsos. Bár a mai vírusos helyzetben kerülöm az eü. intézményeket. Nem tudnak velem már az onkológusok sem mit kezdeni, már nincs semmiféle újabb vizsgálatra szükségem. Nem tudom minek köszönhető, illetve sejtem.. Ezek szerintem az orvosok a bajom, gyors, időbeni felismerésének, a sebészi és onkológiai kezelésnek, de talán a genetikámnak is. De ami talán még jobban meggyőz, hogy SOHA nem adtam fel, nem tudtam elképzelni sem, hogy itt a "snitt" és vége a földi pályafutásnak. Akik ismernek tudják, hogy én egy örök-mozgó, un. "pörgő" és célokat kitűző, pozitív szemléletű ember voltam és vagyok a mai napig. Nekem soha nincs időm a bajaimmal foglalkozni, mert mindig történik körülöttem valami, amivel foglalkozni is kell. Talán ez is segített, hogy eddig jutottam. Szeretném ezzel a mai írásommal azokat segíteni akik éppen hasonló bajjal, betegséggel küszködnek, hogy ne stresszeljék magukat, mindig bizakodjanak és éljék úgy az életüket, mint amikor még rendben voltak. Kössék le magukat pozitív dolgokkal, feladatokkal, családdal, legyenek szép gondolataik, szeressék akiket kell és ne adják fel soha. Remélem tudtam segíteni, mindenkit üdvözlök sok szeretettel. Ildikó
Nehéz dolog… mert minden ember más kialakult táplálkozási szokásokkal jut el odáig, hogy kikapják a gyomrát… nem részlegesen, hanem úgy emberesen az egészet…Nincs két egyforma eset, mint ahogy nincs két egyforma ízlés sem, van olyan, aki kedvel egy bizonyos…..