Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Qutlander

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
dr.ahalan Börtön előtt még... 2019.09.30 00:43:51
Úgy elreppent ez a négy nap, mint a nyári alkony, komolyan! Nagyon élveztem, elsősorban fűztem a biszbaszaimat, ahogy a bőregér jellemezte az ékszerkéimet... Másrészt leveleztem egy halom emberrel, már nem, nem vállalok karácsonyig egyedit, jöttek-mentek a pletykák, telefonok, főztem thai kaját, meg…..
  Szerintem gyereknek lenni jó. Ezért ma játszottam egy kicsit... A bugyutaság okán eszembe jutott, tavaly szereztem néhány foncsorozott üveg medált, megkerestem... De nem is a medál a lényeg, hanem a gyöngyök! :)))  Mindig is szerettem a roppantott üveget, minden szem olyan, mintha vihar dúlna…..
Qutlander 2019.06.07 06:39:53
@dr.ahalan: A SB-pn fent van a Szolgálólány meséje 3.évad (1-3 rész) fordítása - gondoltam szólok, mert tudom, neked is nagy kedvenced :)
Qutlander 2019.06.07 09:17:00
@Vezek Elek: Sorozatbarát-on (SB-on -t akartam írni, csak az o helyett p-t ütöttem le véletlenül) :)
Qutlander 2019.06.07 09:18:32
@Kálmán Barna Mikorka: Köszi, alkalmasint megnézem :)
dr.ahalan Azok a nyolcvanas évek! 2019.03.20 00:09:59
  Durva ez a hét, ma gurultunk intézni a mindenfélét, és kérem... Burger King gluténmentes menüt kaptam ebédre! Már náluk is van! :))) Mondjuk a mekis finomabb! :))) Életem nagy napja lesz, amikor a KFC is bevezeti! Esküszöm! Azon a napon, amikor először eszem vödrös csirkét, nem írok semmi…..
  Jó nap volt ez a mai, kedden kivették a csövet néhány öltéssel együtt a bokámból, úgyhogy ma már elég volt rá egy ragtapasz. Star Wars. A doki meg fog őrülni Csubakkától. :))) Lehet hogy megkímélem, és a jövő héten, a legközelebbi kontroll előtt... Hello Kitty-t teszek fel. :))) Miért nincs…..
Qutlander 2019.02.07 10:50:12
@Kálmán Barna Mikorka:
"a seggnyalói meg tolják alá a paripát!!!
mártikám, antikám és a többiek.........
előre tolják az elmebeteget, uszítják.

és a háta megett meg kiröhögik!!!!!

hátígy (by kokopelli) kb. :D:D:D
Qutlander 2019.02.07 15:59:02
@Vezek Elek: Most képzeld el, ha még jogsija sem lenne - ami ugye "köztudottan" hozzátartozik az alapműveltséghez :D:D:D - akkor miket irkálna ez a húgyagyú ??!! Arra azért kíváncsi leszek, meddig lesz olvasható ez utóbbi két okádása (?) ...csak tudnám, mit csinál(nak) ilyenkor a moderátor(ok) ? téli álmot alszanak mind a hárman? :D:D:D
dr.ahalan Képek a pokolból 2019.02.05 00:15:36
  Kezdem egy nagy örömhírrel, Gáboréknál a kerítés mellett kinyíltak az első hóvirágok, jön már a tavasz végre, kifelé megyünk a télből! :))) Egyébként lábadozom, Gábor értelemszerűen most itt lakik pár napig, segít, megyünk kötözésre naponta, délutánonként beleszúrja a hasamba a kötelező szurit,…..
Qutlander 2019.02.06 14:28:01
Alig 2 !!! hónapja születtek eme bejegyzések !
S csoda, hogy pusztul a világ cila ? :D:D:D

Sámánkerék 2018.12.01. 07:03:05
"Én TUDOM, hogy a Jóisten X-re játszik, mindenki azt kapja, amit megérdemel!"
Ez szerintem is így van:) Tudjuk például Diával mi történt nemrég,a naplementében .
A másik oldalról mást sem olvasok hónapok óta,hogy az egyik nagyon beteg,a másik valagát ellenőrzesre kel cipelni,a harmadik a kutyájával halni készül,a negyediket a bank ki akarja lakoltatni.
Nem értem ,egy olyan ember,aki sok évtited alatt megteremtette magának meg a gyerekeinek a jólétet(én igenis úgy gondolom,hogy neki is része volt benne,akkor is ha más szerint nem,már csak a szüleimből kiindulva) miért olyan embereket gyűjt maga köré egy virtuális térben,amilyeneket!
Én most a "nem tudom felfogni" korszakomat élem.:D
Nekem ez már tényleg hihetetlen!
Sámánkerék 2018.12.01. 09:10:41
leirta ám pár napja,miért nincs új oldal:) szerintem nincs ezzel semmi gond.
Az,hogy miért van az kikommunikálva,hogy mégis lesz,szerintem annak is megvan az oka. Egyrészt ilyen az ember,ragaszkodik az elképzeléseihez. A szivéhez nőtt az oldal,ennyi. Meg őszintén, akik körülveszik még őt,azoknak ez az ígéret is sokat jelent.
A családra kellene hallgatni,mert a családja senkinek nem akar rosszat.:) Biztos vagyok benne,hogy náluk a családban nem az megy,ami azon a virtuális oldalon meg van engedve. Nem vagyok hajlandó elhinni!
Meg kell tudni különböztetni az érdekből közeledő embereket azoktól, akik jót akarnak.;)
Sámánkerék 2018.12.01. 09:21:55
@Sámánkerék: és figyeljétek meg,lenyugszik,akkor a sittes addig basztatja,míg fel nem idegesíti magát.
Sámánkerék 2018.12.01. 09:26:19
@dr.ahalan: ahhoz,ami ott megy,elég lenne egy facebook csoport.
Szerintem igy is működhetne ez az új oldal. Jobb is,ha ott nem lehet levelezni egymással,detényleg!:D
De hiába irogattat olyanokkal"érdekes"naplókat,akiktől mindenkit kiráz a hideg.

Sámánkerék 2018.12.01. 11:39:56
Hát nem hiszem el! Hát hiába küldöm én a pozitiv energiát!:D
Mondjuk,amíg olyan ostoba sutyerákok meg vannnak tűrve,mint a sittes,hiába is! Az ilyeneket minden normális közösség kitaszítja,mert demoralizálóan hatnak.
Ez a világ legnehezebb dolga,észérvekkell hatni az érzelmekre.
Ha valakinek egy mocskosszájú bűnöző az etalon, azzal nem lehet mit kezdeni:(
Sámánkerék 2018.12.01. 15:59:48
@SurpriseBarbie: engem fárasztanak ezek a senkinek se kellő piócák. :D nem is olvasok odaát.
Ha egy picit is szív ember vagy,ne hozd ide az ilyen baromságaikat :)
Majd ha hülyeséget irsz ,szólok:P
Sámánkerék 2018.12.02. 14:22:16
Jajjj már! Én is kétségbe lennék esve,ha eltűnnének oldalak,ahol szeretek írogatni.
Amit leírt,tuti a fia irta neki,ezt a halandzsát nem ő találta ki,én se értem....plugin beillesztés meg ilyenek:)
Ha nem is a "nyolcszázaknak",de az édesanyjának meg fogja csinálni Zs.
Pedig jobb lenne,ha nem tenné. Nekem tényleg nem hiányoznának az onnan átszivárgó dolgok. Meg az édesanyjának sem,ebben biztos vagyok.
Qutlander 2019.02.06 14:58:42
@dr.ahalan: Szó sincs válogatásról, ahogy a dátumon is látszik. Mindössze kiollóztam napraforgó nagyasszony 1 napi hozzászólásaiból pár gyöngyszemet :D:D:D
  Imádom a cseh üveg gyöngyöket, iszonyú sokat vettem a karácsonyi utalványomon, ez volt a heti kedvenc, Olajliget Palermónál. :) Ráfordulunk egy nagyon nehéz hétnek, hát... Nem lesz egy kimondott könnyű séta! :))) Ma volt a Holokauszt világnapja, megolvastuk a megemlékező cikkeket, és ugyancsak…..
  Két vastag napot már letudtunk a hétből, hármat kell aludni péntekig. :))) Hétfőn vendégem volt, rutinból útba ejtette a kínai kajáldánkat, ahol a kínaiak esznek. Hozott csudaságokat, például lapos, széles zöldbabot alig párolva, de csak a héja volt... babszem nélkül. Valami isteni! Nem tudja…..
Qutlander 2019.01.09 16:17:34
@Kálmán Barna Mikorka: Nekem Kerntől ez a naaaaagy kedvenc: www.youtube.com/watch?v=P05mwU4Z_L4
- és most aktuális is :D felénk jelenleg piszkosul esik :D:D
Qutlander 2019.01.09 19:00:20
@Kálmán Barna Mikorka: Kösziiiiiii:) kettőt meghallgattam (idő hiányában a többit máskor) betáraztam (bepakoltam by carotta) a kedvencekhez :) egyébként rájöttem - nem tudom miért- , de bukom a rekedt hangú énekesekre (Kern,Presser, de említhetném Edith Piafot is) :)
dr.ahalan György beköltözött! 2018.12.27 23:42:32
  Vége! Jöhetnek a pihenés napjai, végre kezembe vehetem újra a gyöngyöcskéimet, Gábor is itt lesz újévig, filmek, könyvek, politika, heverés. :))) 26.-án hagyományosan egész nap Gábormamáéknál voltunk, kivételesen finom ebédet kaptunk, fácánleves, fácánsült apró sült krumplicskákkal,…..
Qutlander 2018.12.28 05:09:00
@dr.ahalan: A bulvár naplók közül egyet olvastam, s ez bőven elég volt, sőőőőt sok(K)...amikor egy magát szupernek nevező "nagymama" kalácsképűnek nevezi a SAJÁT!!!! unokáját, hááááááát ez kiverte nálam a biztosítékot. Be is zártam azonnal az oldalt! Ennyi gyűlölettel a szívében a saját vérei irányában hogy élhet valaki???? Borzasztó, mélységesen elszomorító, felháborító!! Ezzel szemben milyen szívmelengető volt olvasgatni, a csopiban a többiek beszámolóit az IGAZI családi eseményeket, fotókat, látni a gyerekek, unokák, szülők, nagyszülők szeretettől csillogó tekintetét....nos ezek valóban a Karácsonyról, a szeretet és megbocsátás ünnepéről szóltak. :)
dr.ahalan MEGOSZTOM 2018.12.24 00:14:37
  Megosztom veletek a Lucabúzát, tíz napja ültettük, ennyit nőtt. :))) Még sose volt ekkora, húsz centi. Szentestére lesz 23-24. :))) A babona szerint az ültetésekor kívánni kell... Kívántam most is, tavaly is. :))) Lehet tőle Szenteste is kívánni, ha az ültető engedi... Kívánj te is, ha a jó…..
dr.ahalan Fáj, fura, fabula 2018.12.16 00:39:35
  Egész nap sajgott a fejem a hó miatt. Nem fájt, csak jelezte hogy van. Aurás migrénem nem volt már vagy két éve az akupunktinak hála, most is elmaradt, de ideje elmenni egy szurka-piszkára azt hiszem. :))) Gáborpapa és a Gábor tegnap (pénteken) elautóztak a csodavölgybe, régi hagyomány.…..
Qutlander 2018.12.16 14:37:08
@Kálmán Barna Mikorka: és a zoé moderátorasszony, az igéző szemeivel?? az smafu? :D:D:D aki időnként görögbe(sic) vitte fiatal udvar(i)lóját, amit fényképekkel dokumentált :D
és az ezemester rendőr bácsi? (a neve nem ugrik be) - a felesége valami ápolónő volt.
és a híres/hírhedt nőverő wuk?
micsoda nevek, micsoda moderátorok, micsoda idők ?? :D:D:D
dr.ahalan Ablak, ajándék, advent 2018.12.10 00:26:23
  Menthetetlenül beleszerettem a Thomas Kinkade hógömbökbe, és ha nem lenne már amúgy is kismillió kacatom, akkor rendelnék is. Mesevilág! :) Szóval mindjárt megint itt egy strapás hét, az elmúlt két nap se engedett mondjuk pihenést, szombaton délelőtt főzés, aztán ebéd után szétszedtük a…..
Qutlander 2018.12.10 12:51:03
@dr.ahalan: Jelentem, a sas leszállt :) először szép lassan körözött , de én türelmesen vártam. :) Megérte ezekért a CSODÁKÉRT!! Sokkal szebb, csillogóbb, elegánsabb, mint a fotón...no és a meglepi!!! Nem találok szavakat...hálás köszönetem :)
dr.ahalan Advent, ajándék, alvás 2018.12.02 23:37:30
  Igazi koboldhangulatú hétvége volt, az adventi naptáramban szombaton sorsjegy, (G.), és chilis csoki (H.). :))) Vasárnap cseh üveg gyöngyök, a másikban egy vicces öngyújtó. :))) Haladtam a takarítással is, ékszereket is adtam el szép számmal, szóval... jó volt. :) A bulvárról nem sokat lehet…..
Qutlander 2018.12.03 06:29:43
dr.ahalan Bingó, bunda, botorság 2018.11.29 23:34:28
  Ami a szép hír: JÁR AZ ADVENTI VILLAMOS! Pont rálátok naponta többször, és az jutott ma eszembe... Ugye Bécs gyönyörű adventkor, igazság szerint a mi belvárosunk is szép... De az ország maga milyen szomorú, piszkos és szürke már 2010 óta ilyentájt. :( Ma megnéztem egy filmet Ceausescu fényűző…..
Qutlander 2018.11.30 05:43:47
Qutlander 2018.11.30 15:10:56
@Kálmán Barna Mikorka: "ja, és természetesen drakula a megfejtőknek, borónak nagyon örülök, hogy újra játszik!!!! " - csak halkan, csendben jegyezném meg, boró eddig is játszott!! (VOLNA) . Egyéb, objektív okokra hivatkozva - a múltkor leírtam részletesebben a "napi mókuskeremet" - csupán kora reggel (5-6 ó körül) ill. estefelé érek rá olvasgatni Ahát ill. Benneteket + a csopit :) Na már most, ha Te ill. Sámánkerék, vagy Barbi már éjfél tájban, kora hajnalban megfejtettétek, akkor mégis mi a fittyfenét írjak??? Azt már csak (zárójelben írom) - Ahának, Neked is többször leírtam már - én a játék ÖRÖMÉÉRT játszom, nem pedig a nyereményért!! Vagyis pld. ha netán dobogós helyezést értem VOLNA el, akkor a nyereményemet most biztosan Sziszinek ajánlottam volna fel - az Ő egyéb, jelenlegi körülményeire való tekintettel. :)
Nagy ölelés, pácupi. ZSETEM + amit akartok :)
Apropó kósza :D Hányszor, de hányszor eljátszotta a 6(tyúk) halálát - lepiszkolva Envert, engem, Sziszit, admint, vicsor-vicát, nefikét!! pld. - hogy aztán Ő soha többet nem ír naplót, végleg törli magát etc.etc... aztán majd kb. 2-3 nap múlva, mint Főnix "ragyogott" újra a free egén :D:D
Qutlander 2018.11.30 16:52:37
@Kálmán Barna Mikorka: de most mijjjjjér' ?? olyan kis izé vagy a Sziszivel kapcsolatban :) ezer szerencséd, hogy Sziszi (IS!!!) az eszedhez érti, ilyennek szeret (Ő IS), amilyen vagy :D :D
  Hurrápéntek! :))) Gábornak ugyan holnap mennie kell, de nekem jöhet végre a pihenés, mindenféle gyöngyös ügyek, semmi munkám, semmi kötelezettségem! :))) Ma csak annyi volt, hogy elbaktattam a nyomtatványboltba, bár ez igen stresszes. Le kell kérni a cég törzsadatait az ügyfélkapunál, vinni a…..
Qutlander 2018.11.24 06:43:32
dr.ahalan Kedvenc, kuli, kedvesség 2018.11.16 23:25:56
  Ez volt a heti kedvenc, szinte minden centije a nagy ömlesztett zsákból került ki szakadtan, darabokban. :) A zsák még mindig félig van kibogozatlan ékszerekkel. :))) Sok mesélendőm nincs, dolgoztam, melóztam, kuliztam, ránk szakadt az év vége, ráadásul a Gábor is elment Gáborpapával a…..
Qutlander 2018.11.17 05:31:11
Qutlander 2018.11.17 06:11:37
  Édesapu egy régi-régi megfakult fotón. Csodaszép ember volt egész életében, bohém volt, imádták a nők... :))) Mennyi sok történet, ahogy rajtam keresztül akartak a közelébe jutni, megfogni, sok-sok  hízelgő, és anyáskodó szerelmes, a telefonközpontos, a Kakas presszó pincérnője, a kollegina, a…..
Qutlander 2018.11.03 10:10:13
@Vezek Elek: khhmmm, hát igen a szerető státusz...nincs is annál jobb. Közel 15 évig férjem korai halála miatt özvegy lettem 36 évesen! - volt benne részem úgy, hogy közös, saját házunk volt kb. 25 km-re az Ő "családi fészkétől". Én is dolgoztam, Ő is - sőt gyakran együtt dolgoztunk Burgenlandban. A hétvégéket, szabadságokat MINDIG együtt töltöttük! Azt szoktam volt mondani, hogy amíg engem visz nyaralni, utazni, addig kit érdekel, hogy a hétköznapjait otthon - külön hálószobájában - tölti ?! Az együtt töltött közel 15 év alatt bejártuk a fél világot. 5-ször voltunk Spanyolországban (Costa Brava, Barcelona, Malgrat de Mar, stb.) - ebből 3 alkalommal repülővel, 2-szer saját autóval minimum 4 csillagos hotelekben all inclusive. 4-szer voltunk Tunéziában (természetesen repülővel, természetesen all inclusive) Sousse, Djerba . Egy alkalommal Egyiptom (Hurghada) a szokásos ellátással. 2-szer jártunk Velencében (először a karneválon busszal - soha többet busz!!! 2 éjszaka, szállás a Lidon), majd egyszer kora ősszel, saját kocsival - baráti társasággal 5 éjszakát töltöttünk ott. Óhhh és a Krk szigetek, ahol osztrák barátainknak volt nyaralójuk...számtalan alkalommal autóztunk le oda (nem csak nyaralni, hanem segíteni, amikor bővítették, takarítottunk, sütöttem főztem a bagázsnak). Az itthoni pihenéseket, kiruccanásokat (Bük, Eger, Egerszalók, Hajdúszoboszló, Tisza tó, Sárvár stb. már nem is említem :D Szóval, az élet kárpótolt minden nélkülözésért, nyomorúságért, tragédiák sorozatáért, amit átéltem...A szó szoros értelmében a tenyerén hordozott a kedvesem, aminek sajnos az Ő tragikus halála vetett véget.
dr.ahalan Velence, vész, válasz 2018.10.30 23:51:49
  Olyan sokszor jártam már Velencében, de sose sikerült olyankor, amikor a tenger elöntötte. Advent idején már láttam, az álomszerűen szép volt, de az árvizet még sose sikerült megcsípnem. :) Néztem ma a képeket, derűs emberek lábaltak a combig érő hideg vízben. A turistákat megértem, de a helyiek…..
Qutlander 2018.10.31 05:45:41
@Sámánkerék: éééééés megest - amíg én itt köszöngetek, beelőztél :D:D:D
dr.ahalan Baja, bál, botrányok 2018.10.29 23:49:12
  Utazós nap volt, hazamentünk Bajára, vittem édesapu sírjára koszorút. Olyan hihetetlen, hogy már öt éve nincs velem. :((( A koszorút minden évben Gábormama köti, nagy szeretettel... És minden évben süt a nap, ahányszor odaérünk. Ma egyenesen kánikula volt, mindenki nyári cuccban flangált, egy…..
Qutlander 2018.10.30 05:26:04
Qutlander 2018.10.30 05:47:01
Qutlander 2018.10.30 05:52:05
@Sámánkerék: Látom, amíg én gugli barátommal kávézgattam, Te megírtad a helyes választ. :)
  Egy nehéz napnak megint vége, délelőtt egy egészen rendhagyó temetésen jártunk, de valahogy kicsit se volt idegen tőlem, sőt! Csak hát oda eljutni kissé kínos volt, Gábor húzott, a tesója tolt... :) Elment megint egy igen jó ember, a búcsúztatás után egy kis olasz vendéglőben beszélgettünk róla,…..
Qutlander 2018.10.26 05:52:46
@Qutlander: 3, rulett , 666 sátán (ördög) - aki sosem alszik, mi viszont igen -bár én egyre kevesebbet :D:D
Qutlander 2018.10.26 06:59:22
@Kálmán Barna Mikorka: ugyammmáááá, a gratuláció téged illet! :)
a másodikon még most is agyalnék :D
szerencsére, visszanéztem ide.
hiába no, aki tud, az tud :)
Qutlander 2018.10.26 18:36:04
@dr.ahalan: Kellemes időtöltést kÉvánok! Érezzétek jól magatokat/egymást! :)
dr.ahalan Full fáradt ficergés 2018.10.24 23:46:53
  Komolyan nem tudom hol áll a fejem, hulla vagyok, és ez előre láthatólag még jó ideig így lesz. Reggel korán kelek, úgyhogy nem leszek túl bőbeszédű. :))) Csodálatos leletek a majdnem teljesen elapadt Duna medrében, pénzérmék, hajók, aztaaa! Irigykedik az Aha! Mindig szerettem volna hobbiból…..
Qutlander 2018.10.25 05:22:33
dr.ahalan Pihen, punnyad, pepecsel 2018.10.23 00:28:17
  Nem megy nekem a pihenés meg a punnyadás, végül csak előszedtem a munkát, fűztem peyotét, penderedett egy kis rizskoch, mert a Gábor szereti, takarítgattam is... :))) Volt persze vastagon politika, már 1600 jogász írta alá a petíciót, embertelen ez a hajléktalanokat gyepáló törvény. És nem is…..
Qutlander 2018.10.23 06:13:01
@Qutlander: 3. szilva (?)
1.Somogy vármegye - Dorottya eposz -Csokonai
Qutlander 2018.10.23 07:17:37
@Kálmán Barna Mikorka: Ne drakulálj, nem biztos, hogy Aha is ezekre gondolt. :)
Nagypapa is ekképp magyarázta unokájának, mikor az megkérdezte:
-mi az nagypapi a fán?
- kékszilva kisunokám
- de akkor mijjjjé piros?
- azért piros, mert még zőőőőd :D

-
Qutlander 2018.10.23 11:00:57
@Marlenkasüti: Nagyon boldog szülinapot Te Drága!! A Jóistenke éltessen még nagyon-nagyon sokáig Szeretteid körében! :) és maximális ZSETEM, PUSZI,ÖLELÉS :)
  Imádom! Az ausztrál tűzoltók sok-sok éves hagyománya, falinaptárt adnak ki saját fotókkal és állatokkal. Természetesen jótékony céllal. :) Jó kis pihenős napokon vagyunk túl, szolid szombati hámból való kirúgással. Aztán egész nap az Aranyéletet néztük, mind a nyolc részt lefutottuk a harmadik…..
dr.ahalan Macik, mézek, málnások 2018.10.19 00:08:38
  Dolgoztam, ennyi. Semmi érdekes. :) Pihenésként folytattam a gépem rendbetételét. Mióta is van netem? Huszonsok éve... Új és új gépek, az előzőből mindig átöntöm az újba az emlékanyagot, össze-vissza káosz, kész kincsesbánya. :))) Mappa az utazó mackóimról. Ez kérem pont Selymes-Mizse Lajos, az…..
  Teljes a Márka szőlő függőségem, egyébként a legújabb dili állítólag az, hogy száraz borral isszák. :) Ma nagyon jól haladtam, gyakorlatilag a céges munka kész, a többi a Gábor ügye, nekem még egy kis adminisztráció maradt holnapra, meg a háznak a tartása. :))) És jöhetnek a bizsuk! :))) Hát...…..
Qutlander 2018.10.17 10:06:22
@dr.ahalan: Köszi :) Jah és zsetem, pácupi+excájg+amit akartok :)
Nem mellesleg - a kis meséd is nagyon tetszett. :) Kora reggel még a billentyűket sem láttam rendesen, így bocsi, hogy csak most reagálok rá.
Qutlander 2018.10.17 10:10:58
@Kálmán Barna Mikorka: Látom, érzem, korai halálomat akarod :D:D
.."mi lesz ha hüvelygombát szed össze valahol????
milyen dokumentáció kerül a nyolcszázak elé????:):):):):):):)
a veszprémi butykos is unja magát ( meg a nyolcszázak őt is!!) beindult a reggeli icipici figyelemfelhívás, szarkavarás.."
most halok megfele te őőőőőőrült!! :D:D:D
  Ez volt a heti kedvenc, a kapcson és a szerelékeken kívül minden a piaci halomból került ki, csupa tigrisszem kő, stilizált, tradicionális indiai elefánttal. :) Durva nap volt, reggel a fotós barátunk jött az archivált cuccokért, és hozott némi pénzmagot. :))) Őt pont kiengedtem a nyithatatlan…..