Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R2D22

0 bejegyzést írt és 140 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A karanténélet nagy nyertesei a gyöngyök, végre lehet vad színekhez nyúlni, lassan megint elkezdem az eladást is, majd…  ráérek…  de addig hagyom magam elragadtatni nagy élvezettel. :) Persze így is veszegetik, rendelgetik, a minap találkoztam megint egy nyakláncommal  a képernyőn, örültem neki,…..
R2D22 2020.04.25 06:04:24
@dr.ahalan:
első!:)
nem a gép számító, hanem a magányos, foglyul ejtett , toronyszobai huggyos!!!:):):):):):)

youtu.be/W5dTXqkM54A
:):):):):):):)
R2D22 2020.04.25 07:43:08
@Vezek Elek: csak csendesen kérdezném, milyen édesapa az olyan, aki a saját születésnapján nem a kislányával ( Luca2.0) szórná a pénzt két kézzel, mondjuk az állatkertben, a vidámparkban, esetleg valamelyik helyi italkimérésben???? természetesen csakis délután 3-ig!!!
azután otthon, végkimerülésig, trambulinozás, bogyó és babócázás, satöbbi......
fel vagyok háborodva!!!:):):):):):):):):):):):):):):):):):)
dr.ahalan Aha a célokról 2020.04.20 23:51:12
  Meghökkentő, alig pár hónapja borzadtam rá a neten ezekre a fotókra, és ma mit élünk meg, ugye! :O Ma kaptam két orvosi maszkot a postaládámba, köszönöm Krisztina… Ahogy ezek a hősök vívnak az Orbáni katonai diktatúra ellen, amit Karigeri véghezvisz, az valami elképesztő! A hétvége a maga…..
R2D22 2020.04.24 12:56:25
@dr.ahalan: a Garantén mindenkibőla legjobbat hozza ki!!!!!
:):):):):):)
R2D22 2020.04.25 05:56:48
@dr.ahalan: neked is és a rüszmeteg szottyadéknak is elmondom, mert nem értitek.
van az indapass belépés , itteni nick, erkettődéhuszonkettő, és van a fészes nick belépőm, a kálmánkás.
tegnap épp az indással léptem be.
hogy ezt te nem tudod megértem, nem vagy egy pogromozó , de hogy a rüszmeteg, a tanult, az okos, kiművelt, a géniusz ezt ne tudja, háááááát........
amúgy a caffe43 minek ugat be??????

meghalt az Attila????
sajnálom.

akkor már mindent értek!
  Ez igazán kedvemre való nap volt, délelőtt letoltam a mai munkákat, aztán fűztem néhány ékszert, és vártam a UPS-t. A csomagom már reggel átjött a vámon, és fél háromra itt voltak vele, sok-sok kiló gyöngy, igazi karácsony az ilyesmi nekem. :) Aztán gyakorlatilag eddig pakoltam el őket, le kell…..
R2D22 2018.03.06 15:34:42
@Vezek Elek: LLLLLLLLL (ejtsd: Elek!) te mérhetetlenül gonosz lehetsz, rosszindulatú, és szerintem velejéig romlott!! Talán még proli is vagy!!!:):):):)
nem veszed észre a sorok közt megbúvó románcot, ahogy tónikám permanensen mártikámoz!!!!
szerintem dúl a szerelem, csak mártikám (sic!) horgolt cérnakesztyűvel csípi nyakon a kornyadt öveges profot.......az meg ugye olyan illúzióromboló.
a púzó kikormolásáról ne is beszéljünk,mert az csak tényleg a prolik privilégiuma!!!!

amúgy kibaszottgecikúrvajó ( by, rozika) az írásod, teccik:):):):):):)
a fogatlan svéd dzsabba!!!:):):):):):):)
R2D22 2018.03.06 16:53:31
@dr.Léda: a nemlétező potenciával, a régen volt orgazmussal nem lehet dicsekedni!!!!
CICKÁNY!!!:):) és GARNÉLA:):):):):):)
  Nagyon jó érzés így befejezni egy hetet, hétfőn a közgyűlésen arattam, sok munka volt mögötte, most háromszor annyi pénzről van nagy cégtől árajánlatom és szerződéstervezetem a ház tetején lévő fényreklámra. Szerdán azt hiszem jól szerepeltem a workshop-on, rengeteget dolgoztam, ma eladtam két…..
R2D22 2018.03.05 16:46:15
@dr.Léda: betette a protit, mert úgy nem tudja kimondani az r betűt, és az ugye meg kacagtató erőst, ha azt kiabálja a bankban a bűntársnak: tele a jevolvejed tájja golyóval??????
:):):):):):):):):):)
R2D22 2018.03.05 17:20:11
@dr.Léda: azt írja, én vagyok a buzi!!! írja ezt olyan,aki 6 évig csak a keresztény néger, török, arab , és egyéb más nációk farkán nevelkedett, ez volt a napi betevője, desszertje:):):):):):):) nem a rizs, a komplett túrógombóc kizuhan a tojócsövén:):):):):):):)

viszont a maci szerint nem fogaz :):):):):):):)
  Izgalmas hétvége volt, elmúlt sajnos. :) Ez volt a heti kedvenc, egy ammonitesz resinben, el is vitték. :) Természetesen a politika volt benne a legizgalmasabb, így a választások előtt. :) Mivel minden jel szerint a Fidesz győzni fog, így az esélyeket latolgatni dőreség is lenne, de megnevetni…..
dr.ahalan Fejétől bűzlik? 2018.03.02 00:11:13
  NA! Csak vége lesz ennek a zűrös hétnek, holnap már péntek, kicsit házat akarok tartani, a fotós barátunk jön a kész munkáért, aztán jöhet az élvezet, kitalálni a hétvégi kajákat, receptek közt turkálni, bevásárlólistát írni, :) Ma végeztem a fotózással, nem volt nagy munka, alig készült ékszer.…..
  Fura kettősség ez, a fejem zsong, totál ki vagyok készülve, de álmos nem vagyok... :) Húsz éve, amikor még aktívan dolgoztam más cégénél, és tendereztünk, pályáztunk, akkor egy pályázat beadásához nem kellett más, mint egy üzleti terv, egy életszerű egy éves marketingstratégia, cégtörténet,…..
R2D22 2018.03.01 11:42:30
@dr.ahalan: lapos oldali parti töltött cickány!!!!:):):):):):)
megfeddte a szipitNYót, de híába, reagál,magyaráz,védekezik, nevetségessé teszi magát.
kiröhögik.
józsi barátom ezt úgy definiálná: szop, mert szopós!!!

a svéd anÁlitikus meg alatta meleg nyelvvel!!!!

:):):):):):):)
R2D22 2018.03.01 18:44:27
  Nehéz nap volt, nem vagyok jókedvű, csak enni ültem le, meg egy kicsit telefonálni. Se könyv, se vidámság nem jutott a közelembe, és esik a hó, és utálom... :( Szeretném ha már holnap este lenne, rettegek a holnaptól.  Gábor nevet rajtam, hát mi van, ha nem sikerül Takács Bálint? Élünk úgy,…..
  Egy napot letudtam ebből az iszonyatos hétből, megtörtént a közgyűlés, teljes győzelem, büszke az Aha! :) Nem untatnék senkit. A drogtanyás, pincefal-áttörő vállalkozónak kellett volna a ház teljes homlokzata, és a tetőreklámunk, lehetőleg ingyen, lehetőleg azonnal. Nem maga állt elém, sunyi,…..
lédablog Ráadásképpen:) 2018.02.23 21:41:34
... hogy legyen mit másolni hétvégén legalján, miközben a családommal töltöm időmet és kipróbálom kísérleti céllal (csakis!) Klárika Rákóczi túrós receptjét.:) Pácupi:) "Penny király 2017-09-22 14:27:38Aki a fő kujon, akinek megdöglött a lova, nem tejel már neki az oldal rombolásért senki, a cassa…..
R2D22 2018.02.27 06:28:32
@Tiszai Attila: ez nagyon tetszett, megvettem, terjesztem!!!:):):):):)
a továbbiakban: ONBB!!!! ( már csak praktikusan!!:):):)
  Ha már ennyi sok vágyakozó kerregés volt az utóbbi időben bdsm témában, hát fűztem egy vad ékszert,  idő kell hozzá míg elviszi valaki... Bár inkább diliből készült. :) Már megint elfogyott egy hétvége, a fene egye meg! Nehéz hét lesz, súlyos hét, meglátjuk mi lesz belőle. :) Ma rászántam egy…..
R2D22 2018.02.26 05:36:53
"mese 2018-02-26 00:26:28

a habbal, ezzel a mocskos fantáziájúval én soha nem voltam bizalmas viszonyban. Egyébként miért ne viselhetné a dolgait. (visszajön valaha érte?) bárcsak úgy lenne. Van a családomban pár rokon és barát pasi akiknek oda adtam amit nem akartam megőrizni, mert nem ócskaságok voltak, többek között neki is jutott. Egyébként mint régi diákkori barátok, ez családilag is régen összekötött minket, összejártunk mindig. A sors útjai előre kifürkészhetetlenek, mindketten egyedül maradtunk, ennyi a történet, amihez senkinek semmi köze. Nem 5 -10 évvel fiatalabb fiúkákat kellene neki sem összeszedni, megakadályozni azzal. hogy annak valaha normál családja legyen. Eltudom képzelni milyen car érzés lehet a szüleinek egy ilyen rusnya, mocskos hájpacni, öreg nőcit a családjukban kerülgetni, aki kettétörte a fiuk normál életét, (vagy megtalálta a zsák foltját) de jobban nem érdekel..

De ha bolond akkor az, nem lehet rajta segíteni, beleörült, hogy innen tiltva van, úgy is marad örökre.

Rúg -kapálózik, mert vesztét érzi, minden egyes szemétkedésével ezt erősíti..

ui:

ja, most olvastam az új eszmefuttatását. mondjuk nem újság ugyanezeket írja mindenkiről akivel konfliktusa volt. Az anyaga feldolgozásánál láttam, szinte betűről -betűre ugyanaz csak mindig más a a főbűnös. De jó. hogy soha nem érdekelt a politika és nem is fog, kár erőltetni a témát, én minden érában jól éltem, mindig megtaláltam és elértem a célom. Ez a proli a nyomomban sem léphet, még szerencse, hogy többet nem tud rólam, bizalmas infókkal nem szolgálhatok neki. Agyalgasson, másra úgyse képes, egyedül a fantáziája több a kelleténél és a gonoszsága.. ebbe örül lassan bele, figyeljétek csak."

"visszajön valaha érte?" -ilyent leírni, na, azért ehhez nagyon vastag bőrű pofa kell!!!!!
és még ő prolizik!!!.
szégyen.
R2D22 2018.02.26 12:10:27
vén szipirtyó vergődése 2.0

"hülyeség 2018-02-26 10:33:29

a köbön, pszichopatákra egy szót sem tovább..

No, majd megmagyarázza a megfelelő helyen honnan vannak neki a privát szokásaimól vagy

a férjem köntöséről

belső infói, kukkolt, kamerázik netán? ja, még lehet gyertyát is tartott? Mi köze egyáltalán hozzánk?

Mi az, hogy a saját tulajdonú oldalamon fent vagyok? (Felrója aki egyfolytában a párjától regél, pld. ő mitkeres itt?)

Aki ilyen hülyeségeket leír, az csak saját magát járatja le, nem beszélve az újabb zaklatásról (az ügyvédem szerint minden bejegyzése kimeríti ezt a bűncselekményt), amivel alapozza a jövőjét töményen.

De csak csinálja, amíg bele nem bolondul teljesen.

A másik nevetséges a most is itt koslató Barbika, aki anno, minimum 8-10- névvel volt fent , volt amit a szombathelyi barinőjével közösen használtak, félrevezetve tagokat , röhögcséltek az áldozaton, megtaláltam erről is az ip lista alapján az anyagot ( a hatóság dolga lesz azonosítani, ha egyáltalán sor kerül rá) .Vagy az E-ke 350 regisztrációja, a becsület mintaképe egytől -egyig mindegyik a free diszpéldányai..

Úgy tudom a per tárgya az általuk nyilvánosan megjelenített személyeskedés, lejárató, becsmérlő kijelentések, azóta is állandó zaklatásom és nem a free szabályzata miatt lesz. Az egészen más téma, mivel én nem a cég vagyok. De ha erre sor kerülne, azt a cég indíthatja a folyamatos károkozás miatt, tehát kissé elvannak tájolva. Ha személyeskedési problémájuk volt, akkor azt 30 napon belül kellett volna bejelenteni, nem most erre hivatkozni. A jog nekik is ugyanúgy rendelkezésükre állt, mint ahogy nekem. Részemről megunva az állandó provokálásukat, megléptem, szeptemberben feljelentettem a díszes társulatot (többszöri felszólításuk után, hogy hagyják abba, amit kb. egy éve csináltak nap mint nap). Az Enverkének már 2012-14-15-ben voltak lejárató, személyes adataimmal megjelent bejegyzései, ezek is lementve, évekig ott volt, ahol semmit nem moderáltak. Az csak hab a tortán, hogy azóta sem hagyták abba, ma is rólam vagy az oldalunkról , tagjainkról szól minden bejegyzésük, bár neveket nem írnak, de jól azonosíthatóan, másolnak, becsmérelnek mindenkit. Nem hinném, hogy érdekli a bíróságot a freevel kapcsolatos magyarázkodásaik. Annyiban fontos, hogy itt tulaj vagyok és hivatalból végzem a dolgom.. (ez a rájuk nézve súlyosbító tényező lehet). Az A. ellen pedig kimondottan zaklatási eljárást kért az ügyvédem, ami abszolút bűncselekmény és nem lehet megúszni egy ejnye-bejnyével."

köpedelem ez a nőnek látszó valami!!!!
lédablog Érdekesség képen:) 2018.02.23 12:02:51
    Érdekességképpen megemlíteném, viccesnek találom, amikor hat elemis szinten makogó csoport helyesírási bakikat keres egy egyébként helyesen író társaság blogjaiban. El sem gondolkodnak azon, kevesebb időráfordítással a saját, kritikán aluli jegyzeteiket is javíthatnák, mi több, ezzel nemcsak…..
R2D22 2018.02.24 08:22:32
@Qutlander: napi egy komplett doboz mokka kockacukor és kábé 6000 csepp diana ezt hozza ki belőle!!!!
:):):):):):):):)
aztán csodálkozik, ha kinevetem,kinevetjük a zárójelentéseit!!!:):):)
Ez volt a heti kedvenc, megint egy kis steampunk. :) Az art déco idejéből származó órácskát is a szomszéd nénitől örököltem, egy mázsa más, használhatatlannak ítélt cuccal együtt. Omega óraszerkezet, és meglepődtünk... A burkolata 14 karátos arany volt. (Azt eltettem...) :) Még mindig imádom a régi…..
  Hát ez a nap nem ért túl sokat, készült pár ékszer, kicsit dolgozgattam... Nagyon utálom már ezt a telet, zöldet akarok, pitypangot, orgonát. A hóvirág már régen elvirágzott! :( Ma a Nemzetiben nagy rendezvény lehetett, jöttek a politikusok konvojai, Orbáné is. Persze percekig állt a forgalom,…..
R2D22 2018.02.22 07:11:50
a 3 szűz és a merevedésre már képtelen eszmefuttatása. ( nemizésről megint nincs szó!!!)
:):):):):):):):)

drduracelljules : Jót mosolyogtam Lufinéni éjféli erőlködésén. Amikor melegszik a talaj a lába alatt, akkor persze mindenki hazudik, mindenki kamu, mindenki őutána kutakodik! Piha! félórával ezelőtt (Mégse)
facelist
Mégse

lady55: Kutakodjon utána akinek két anyja van. (2-22 06:16) Válasz erre
drduracelljules: És OTT még mindég azt hiszi, hogy ITT van! (2-22 06:22) Válasz erre
lady55: Hihi! Engem itt se érdekelt, de belémkötött nem 1x. (2-22 06:25) Válasz erre
szildi: Egyetlen dolog élteti! Ártani .Iszonyú erõt és dühöt érez... Ez csak fokozódik az idõvel, fõleg ha nem talál támadási felületet, nem sikerül lelkileg összeroppantania a másikat. (2-22 06:33) Válasz erre
drduracelljules: Azt se tudja, hogy hol van! (2-22 06:35) Válasz erre
lady55: Hát ebben aztán likra fut rendszerint. Senkinél nem járt sikerrel. (2-22 06:36) Válasz erre
szildi: Ha nem tudja célját erni, akkor kikezdi a célzott személy, általa vélt barátait, környezetét, lényeg, hogy ártson, a saját fantáziájának megélt igazságába belebolondul. (2-22 06:41) Válasz erre
szildi: Orvosi eset, de ezeknek nincs betegség tudatuk.. (2-22 06:42) Válasz erre
ilPadre: Minden őrült váltig állítja, hogy ő nem az!!! (2-22 07:02) Válasz erre
drduracelljules: Most képzeld el, mi lenne, ha én laknék az autópálya tövében? (2-22 06:43) Válasz erre
dr.ahalan Nénikével baj van! 2018.02.20 23:23:02
  Franc se akart ma kimoccani, elég már a télből! Bekuckóztam, jó filmeket néztem, fűztem ékszereket, és gondolkodtam a jövő héten. Nehéz lesz... :( Kampányoltam kicsit a házban, most tudtam meg, elvitték a gyerekei végre a harmadikról R. nénit. Erősen ideje volt, már nem csak kukázott meg…..
R2D22 2018.02.21 07:27:19
  Közeledik a választás, meg mondjuk a tavasz is, de az nem annyira érdekes. :) Hét végén sok-sok cikket elolvastunk, sűrűsödnek a történések, egyre undorítóbb, ahogy a kormánypárt mossa az agyakat. Már nem az enyémet, a demagógián és populizmuson hízott egyszerűbb lelkekét. :) Néztem ma este is…..
R2D22 2018.02.20 06:40:10
lédablog Zagyvadomb 2018.02.17 13:02:03
    Mai okosság: "Úgy tudom, az Aha lett a legjobb barinő, vagy kell, aki képviseli a BDSM -t." Na kérem, ezt tessék megfejteni! Ezt egy jogász elolvassa, öreganyám, elhagyja a pályát. :D Ennyi zagyvaságot, beteges agymenést sehol máshol nem lehet olvasni, csak azon a lepukkant, jelen…..
  Vasárnap esti szösszenet. Kellemes volt ez a két nap, hajszásnak se mondhatnám. :) Hogy micsoda hangulata volt tegnap este a hóesésnek! Pillanatok alatt fehér lett a tér! :) Ezt az ékszert pedig elvitték egy perc alatt. Régi alpakka kanálba öntöttem resint, benne egy kis izlandi moha, kagylók,…..
R2D22 2018.02.19 05:12:29
  Ez aztán sűrű nap volt, el is fáradtam. :) A lényeg, hogy voltam orvosnál, igazán példás vizsgálati eredményeket kaptam. :))) Este átmentünk  Budára, a kézműves nagykerbe, ékszergyantáért, és a Savoya parkban vásároltunk. Igazából nem is a vásárlás volt a lényeg, hanem a robotszobrok…..
R2D22 2018.02.17 06:17:40
dr.ahalan Káromkodások napja 2018.02.15 23:20:49
  Ez volt a heti kedvenc, mostanság szeretek gyöngyöt fűzni, megnyugtat. :) Ez megint átdolgozott nap volt, fáradt vagyok. Fotóztam is, házat is tartottam, a januári könyvelési anyag még sehol, pedig le kellett volna már adnom, na majd holnap. :) Szóval sokat káromkodtam... Semmi érdekes nem…..
dr.ahalan Meghallgatás lesz... 2018.02.13 23:43:36
  Láttatok már beijedt Ahát? Nem? Na most jól nézzetek meg... :O Megyünk meghallgatásra! Jött a Google naptár videómeghívója, ilyennel se találkoztam még mondjuk. Most üt vissza, hogy elpocsékoltam 12 évet egy nagyon kezdetleges oldalon... :( Persze nem meghallgatásnak hívják. Work shop. Két nap,…..