Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vezek Elek

0 bejegyzést írt és 1500 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Iszonyú ami ma Bejrútban történt, megnéztem néhány videót, és csak remélni tudom, hogy nem terrorcselekmény volt… :( Olyan a világ, mintha tényleg az Apokalipszis napjait élnénk, itt ez a koronavírus, ami jelek szerint sose lesz már igazából megfékezhető, nem lesz 100%-ban biztonságos vakcina,…..
Vezek Elek 2020.08.07 21:23:37
@Qouple Ray: Szánalmas a néni az már biztos! :)))))))))))))
dr.ahalan Piknik a patakparton 2020.07.21 00:07:35
  Az embereknek nagy szükségük van manapság vidámságra, ez volt a heti kedvenc. Piknik a patakparton. :) Egyik kedvenc vevőm vette meg. :) Most őrültke ékszerekben gondolkodom, szeretek ilyesmivel kísérletezni. :) Csendes hétvége volt, sok-sok ékszerrel, kis szombati bulival, az egyforma…..
Vezek Elek 2020.07.21 20:01:48
@dr.ahalan: Aszongya, hogy aszongya....: "Most is tableten írok, ami érintős," :)))))))))))))) Hát igen, a tabletek már csak olyanok,.... érintősek. :)))))))))))))) Idióta!!! :)))))))) Elolvastam az agymenéseit.... hát... romlik az állapota erősen. Szánalmas vénasszony. :))))
Vezek Elek 2020.07.22 21:00:08
@Qouple Ray: Hányszor, de hányszor mondtam már nektek, hogy akkor és olyan képet teszek ki, hogy mások irigykedjenek, amilyet csak akarok.... lehet az az enyém, a barátnőmé, a szomszédé, sógor, koma jóbaráté.... stb. Ki az a hülye, aki ezt a sok öntömjénezést beveszi??.... a közpunci, talán őt láttam utoljára vq segget nyalni. :)))))) Szóval hány képet akartok és miről???? :))))) Teraszról, radiátorról, művirágról, vagy banánokról? :)))))))))) Igaz, nagyon fáradt vagyok, de egy igazán jót röhögtem már megint ezen a szánalmas fonnyadékon. :)))))
dr.ahalan Fények és árnyékok 2020.07.15 23:02:35
        Azt hiszem ideje megtanulnom kezelni ezt a naplófelületet, eddig csak a laza-egyszerű érdekelt, de most a képek miatt átnéztem a lehetőségeket. Hát nem semmi! Itt aztán mindent lehet! :) Szóval az első kép egy szívküldi. Valakitől, valakinek. :) A másikat én fotóztam szombaton.…..
Vezek Elek 2020.07.20 09:06:29
@dr.ahalan: Hmm.... én még ezt nem olvastam, nem hallottam, de tényleg lehet benne valami. :))) Tény, tudok lebegni, élvezni az életet, a túlélésben is jeleskedtem már párszor az életem során. A szerelmi életem pedig..... hmmmm.... no comment. (kacsintós smiley)

Na! Úgy látom megint ki/fel/beterjesztenek. :)))))) Idióta! :)))))))))))))))
Vezek Elek 2020.07.20 09:16:15
@Qouple Ray: A vq idézetéből csupán a lényeg, az " eddig sem a" maradt le. :)))))))))))))))) Ez tényleg értelmi fogyatékos!!!! Na erre már csak azt tudom izenni neki, hogy hitelt érdemlően kell bizonyítania, amiket állít rólam. :)))))))))))

Más:
A mi Lönk nem visel el semmi gumit, csatot, masnit a hajában. De édes lehet a Lujzibaba az antennájával. :)))
Vezek Elek 2020.07.20 18:58:34
@Voltam: Olvasva a soraidat már nem is örülökannyira neki, hogy odaígértem neked a hab testemet mint kiterjesztett. Lehet, hogy még Ahalannal is jobban járnék. :)))))) Ki tudja? még átlovagolhatok a lányokra is, ha ilyen lesz a felhozatal a böriben, mint amit felvázoltál az imént. Már csak abban reménykedem, hogy a vq. most ugyanúgy segget csinált a szájából, mint mindig, hátha nem kell megbolygatni a nemi identitásomat. :)))))))
  Velence, a hajóról. Izgalommal, türelmetlenséggel, imádattal. 2017... :))) Mehetek még valaha? :))) Hihetetlen, még csak kedd van, de már tele előre minden nap, egyszerre omlik ránk minden, a házügyek négyhavi elmaradt iratai, a közös képviselőnek szerintem már totál elrongyolódtak az idegei,…..
Vezek Elek 2020.07.01 12:20:54
@Orsós Rafael: Ó, de örülök! Remélem, így is marad!!!! :))
Vezek Elek 2020.07.03 21:24:23
@Voltam: Én ezen a mondatán gondolkodtam egész nap: "Nagyon jól jártak az I. világháborúval, lett végre egy országuk, amit tőlünk raboltak el." Mikor tartozott Svédországhoz Szlovákia??? :D Mert ugye ez a svéd migráns nem rendelkezik magyar állampolgársággal, magyar állandó lakcímmel sem, ergo csak a saját hazájáról, Svédországról beszélhetett. Ilyen egy orbánista hazafi! :)))))))))
Vezek Elek 2020.07.03 21:59:17
@Voltam: Örülhet, hogy nem verték meg, mikor rázta a pofonfát. Nagyon nem szeretik a fajtáját arrafelé. :)))))
  Ennél kedvesebb fotót elképzelni se tudok, gondolom rengetegen elmentették Bálint gazda emlékére. Szerettük. :) Szóval ennek a cudar hétnek vége van, Gábor el tudott menni reggel a Mirákulumba, én ma még egy kicsit házat tartottam, és végre ráfordultam a gyöngyös-filmes-zenélős élvezetekre.…..
Vezek Elek 2020.06.28 18:57:03
Szép, jó napot!

Az úúúúúúgy vóóóóót, hogy az egyik ismerősöm felhívott, hogy van egy lehetősége féláron, last minute, Korfura, Benicesbe....osztottam, szoroztam, szerveztem és utaztam. Egyszer már (20 évvel ezelőtt) voltunk a lányommal egy buszos szervezésben Benicesben, de halálos volt a 28 órás buszozás. Ez, most teljesen más volt. Más, amikor nem kell egy gyerekről is gondoskodnod, amikor egy veled egyidős emberrel utazol, akivel lehet éjszaka is csavarogni, amikor pár óra csak az utazás. Jókat kirándultunk, béreltünk autót, elmentünk Sidariba, Paleokastitsaba. Érdekes, hogy mindenütt más-más a tenger. Egyik helyen homokos, a másik helyen kavicsos, a harmadik helyen szinte agyagos. Legközelebb már az unokámmal megyek :)))) Hazaérve le sem tudtam magamról vakarni. Hihetetlen, hogy egy bő hét alatt mennyit okosodik egy közel két éves (21 hónapos) gyerek. Sokkal többet beszél, szinte kommunikál, már sikerül néha a bilibe pisilni is. :)))
Most már bele kéne rendesen vetnem magam a munkába is, mert óriási tervekkel, ötletekkel tértem vissza, amit még ebben az évben nyélbe akarok ütni. Van miért hajtani, van miért felturbózni az üzletet. :)) A többiről később, ha már lepapíroztuk az ügyvédnél. Most meg megyek mert megállt a mosógép, már a második menet ruhát mosta egyenesen a bőröndből. :))

Majd visszaolvasok, de úgy látom, nem sok minden változott az odaát(k)oknál. :))))
Vezek Elek 2020.06.29 06:04:29
@dr.ahalan: Tényleg szerencsésnek érzem magam. :)) Azt hiszem, még soha nem éreztem jobban magam a bőrömben, mint mostanság. Nem a napi betevőért kell küzdeni, hanem csupán szórakozásból gyarapítom a vagyonomat. :)) És ez nagyon nem mindegy!
A zsályának örülök, habár az enyém még nem virágzik, csak a kakukkfű, a bazsalikom, meg a levendula. Egyáltalán annak is örülök, hogy túlélték a nélkülözésemet. :))))

Látom, a vq továbbra is okádik, töröl, okádik, töröl... ez ám a gerincesség!! :)))))) A vén sittes, meg háááát.... szót sem érdemel!!! :)))))
Vezek Elek 2020.06.29 09:21:49
@Orsós Rafael: Naná, hogy kérjük a beszámolót!!!! Szeretném látni a kisveknit, mennyit fogyott?! :D :))))
@dr.ahalan: Szánalmas bagázs! Éééééés hót unalmasak!!!! :))))
  Ez volt a heti kedvenc, le is kapták azonnal. Mese is járt hozzá. :)))  Tényleg vége van a karanténkuckózásnak, szinte egész héten menni kellett, a Gábornak főleg… és a jövő hete is tele van. Ami örvendetes, hogy a csütörtöki végső egyeztetés után csavarogtunk egy jót, és megnéztem melyik…..
Vezek Elek 2020.06.16 09:13:02
@dr.ahalan: Azt viszont tényleg nem tudom, hogy honnan veszik, hogy nem vagyunk egy időben bejelentkezve itt, mert én soha nem lépek ki. Bajban is lennék, ha kilépnék, mert fogalmam nincs mi a jelszóm. :)))) De élvezem, hogy foglalkoznak velem. :))))))
dr.ahalan Cseresznyetangó 2020.06.05 00:09:58
  Ez volt a heti kedvenc, egy kis velencei vágyódás… Jövőre talán már… :)))) Alaposan feldübörögtek a dolgok, csendes, kivételesen magányos hétvége után Gábor hétfőn berobogott, és felcipelte a Mirákulum első terméseit. :) Idei eperlekvár, bodzaszörp, retek, újhagyma, kapor, első spenót és saláta…..
dr.ahalan 3000! Mondom! Háromezer! 2020.05.31 23:49:57
  Magányos hétvége sok-sok filmmel és gyöngyökkel. Nagyon kellemes most az egyedüllét, ennyi sok együttélés után. :)) És ez volt a heti kedvenc, antik egyiptomi medállal, sok türkizzel, persze csak türkinit (howlit) kövek, valódi türkizzel százezer pénzbe kerülne. :) Gábor már pénteken elrobogott…..
Vezek Elek 2020.06.03 11:08:54
@Orsós Rafael: Látom a nincstelen, hontalan, hazátlan, házatlan, agyatlan, alaktalan, hajatlan, fogatlan, gnóm sittes megpróbált a nyomdokaidba lépni és rittyenteni valami frappáns történetet. :))))) De sem agya, sem intelligenciája, sem humora nincs a szerencsétlennek. Így csak a szokásos förmedvény (geci, szar, kuli, csicska) hagyta el a száját. :)))) Megtörölhetné már a pofáját, mert a zsíros, lepény képén csak a szar, meg a geci csorog évek óta.

És igen, én is szemtanúja voltam a freen, amikor ecsetelte hogy felőle "bokáig folyhat a fos a nője lábán az análtól", ha ő ezt megteheti, hát meg is teszi. Csak hát ugye az ő farkától már tágul senki segge, mert impotens szegény. :)))))))

Erről bezzeg mélyen hallgat, simán elengedte a füle mellett. Inkább hányta az epét a szokásos módon. Elnézést de ezt nem lehetett szebben leírni.
Vezek Elek 2020.06.05 05:48:09
@Orsós Rafael: "EZ is a becsület része,..." írja ezt egy "becsületes", börtöntöltelék, aki 7 évet ült bankrablásért Kumlán, mint migráncs.:))))))) Mindig felröhögök, amikor ez az erkölcsi toprongy becsületről papol. :))))) Már megérte felébrednem :))))) Jól indul ez a nap is. :)))))
dr.ahalan És Afrika visszatért... 2020.05.26 23:16:03
  Ez döbbenet! Alig pislogtam kettőt, és máris vége a kedvenc májusomnak. :( Dolgos hétkezdet volt, remélem a többi már a lazulás ideje lesz, mindenféle bolondos sütéssel, főzéssel. :) Gábor ma megjelent a rendőrségen…Farmer, fekete zakó, fekete garbó, olasz cipő. (Máskor mindig botrányos póló,…..
Vezek Elek 2020.05.29 11:01:40
@dr.ahalan: Nem bélyegezném meg azokat, akik esetleg nem találják ki, ezért én sem árulom el a megfejtést. :)))
Teszek fel képeket a csopiba... kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Vezek Elek 2020.05.29 20:37:38
@Orsós Rafael: Az az igazság, hogy ma leinformáltam a tűzoltók védőszentjét és háááát áldásom az ifjú szerelmespárra!!! :))))
  Olyan villámgyorsan tűnik el egy hét, hogy pillogni sincs ideje az ember lányának. :) Most olvastam egy rettenetes írást, mennyire lettek függőek a magyar emberek a karantén ideje alatt. Borzasztó! Face, drog, pia, gyógyszer, cigi... :O Szerencsére én csak gyöngyfüggő vagyok, és már nyit a…..
Vezek Elek 2020.05.21 19:09:59
@Orsós Rafael: Hagyd a picsába ezt a vén buzit! Higgye csak, hogy kopaszodok... mindenesetre több hajam van, mint neki, meg több fogam, több ingóm és ingatlanom, több diplomám, több boldogságom, több szeretetben eltöltött időm... és még reggelig sorolhatnám. Nézegetheti a fb. oldalamat, láthatja.... Egye csak a sárga irigység... ha ötször újraszületne, akkor sem érne fel a bokámig se. És ezzel túltárgyaltuk ezt a szerencsétlent. Tényleg nem érdemel több szót ez a hányingert keltő nyomoronc.
Vezek Elek 2020.05.21 20:16:14
@dr.ahalan: ....no meg sikertelen is! :)))))
Vezek Elek 2020.05.23 06:18:38
@Orsós Rafael: Nálam tényleg egy fejjel alacsonyabb, de hogy EszteLenkénél mennyivel alacsonyabb, nem tudom. :O
dr.ahalan És én pék leszek! 2020.05.12 23:32:26
  Hétfő letudva! Meg mondjuk a kedd is, de az nem fontos. :) Egy hónapja megbeszéltük, azóta mindketten hétfőn intézzük a legidegesítőbb dolgokat, aztán igyekszünk élvezni a hetet. :) Kellemetlen telefonok, szekánt vevők, átutalások, találkozók, undok munkák. Csak hétfőn! :) Jövő héten például…..
Vezek Elek 2020.05.13 19:07:07
@Orsós Rafael: A tojócsöve a legkevésbé se érdekel, viszont jót röhögtem a póniemberen:)))))))
Vezek Elek 2020.05.14 16:49:04
@Orsós Rafael: Ez a kretén, gnóm javítgat engem???? De leírja, hogy "oda figyelni" meg, hogy "Dubaiban ott biztos"... helyesen ....Dubaiban biztos.... :))))))))) Ezenkívül láthatjuk, hogy kinek van jobb üzleti érzéke. Elég megnézni, hogy kinek, mije van. SEMMIJE és senkije nincs a póniembernek. Valamint nekem.... Saját házam, üzletem, szép autóm, szép, szerető családom. Tehát valaki, valami jól csinált a másikkal szemben, aki egy nincstelen senki. Nekem ilyen ne adjon üzleti tanácsot, hogy mikor és milyen autót érdemes venni és eladni. :)))))) Röhög a vakbelem! :)))))
  Tényleg! Pederek is egy lidércékszert!:)))  Azzal kezdem, hogy végre teljesen május van, a piros gyümölcsök hónapja, a szülinapok,  a gyöngyvirág hónapja. Az én hónapom. :) Ma már ketten mentünk bevásárolni, persze ahogy kell. Maszk, kézfertőtlenítő. :) A karantén-üzemmód roppant pénzbarát,…..
Vezek Elek 2020.05.12 09:24:06
@dr.ahalan: Melyik barátnőjére gondolsz, a vörösdémonra, a kecsói takarítónőre?
Vezek Elek 2020.05.12 10:51:47
@dr.ahalan: Jaja! Az volt a nagy spanja. Amikor a szakállas tanerő írta a kvízkérdéseket, mindig a vörösdémon, meg a nebcsike és a hasonszőrű bandája nyert. :))))) Nem is volt egy csöppet sem feltűnő!! :))) Ja, de! :))))
Más: Most olvasom, hogy azt hitte a vq. hogy te is törölni fogod a mocskait innen??? Miután mindannyiunkat elmondott mindennek??? Itt legalább időrendben, dátummal megvannak a kedves kis posztjai. :)))) Ez tényleg nem normális! :)))
Vezek Elek 2020.05.12 12:27:26
@dr.ahalan: Az én Úszim pedig itt nyŰszít olvasva ezt a sok baromságot! :)))))
dr.ahalan Ki tudja? Tetőzött? 2020.05.05 00:45:49
Megint eltelt egy karantén-hétvége, érdekes megfigyelni, ahogy egyre jobban figyelünk egymásra szavak nélkül is, egyébként is nagyon-nagyon régen veszekedtünk, de most valahogy minden kimondott szóra figyelünk. A többiek is így vannak ezzel, mi csajok egymás közt megbeszéljük. :) A thai kajának…..
Vezek Elek 2020.05.08 12:13:46
@Orsós Rafael: Mert nem tanulsz! Törölni is fogják, ha személyeskedsz! Ha nem nevesíted a vq-t, akkor maradhat. Próbáld ki! :))))

Ó Istenem, már a Lujzika is fogas lett:))))) Hogy megy az idő basszus! :))
  A vágyott férfi fiatal, szép, kedves, egészséges, és módos… Nagyon tetszik ez a kép, sokat elmond. Ha jól megnézed, akkor nagyon-nagyon sokat! :))) Rengeteg poén van fent a pinteresten, több időt igényelne el, mint amit szánok rá. Nehéz kordában tartani magamat! :) Rohannak a karanténhónapok,…..
  A karanténélet nagy nyertesei a gyöngyök, végre lehet vad színekhez nyúlni, lassan megint elkezdem az eladást is, majd…  ráérek…  de addig hagyom magam elragadtatni nagy élvezettel. :) Persze így is veszegetik, rendelgetik, a minap találkoztam megint egy nyakláncommal  a képernyőn, örültem neki,…..
Vezek Elek 2020.04.28 20:25:39
@dr.ahalan: Nekem nagyon ambivalens érzéseim vannak ezzel a helyzettel kapcsolatban, de inkább ezt itt és most nem fejteném ki.
Vezek Elek 2020.04.28 22:14:27
@dr.ahalan: Szerintem is érted... Nem kéne ennyit mellébeszélni, hazudni, elhallgatni. Ez a kormány, meg az aperitif törzs kész vicc!!!
dr.ahalan Aha a célokról 2020.04.20 23:51:12
  Meghökkentő, alig pár hónapja borzadtam rá a neten ezekre a fotókra, és ma mit élünk meg, ugye! :O Ma kaptam két orvosi maszkot a postaládámba, köszönöm Krisztina… Ahogy ezek a hősök vívnak az Orbáni katonai diktatúra ellen, amit Karigeri véghezvisz, az valami elképesztő! A hétvége a maga…..
Vezek Elek 2020.04.23 09:58:18
@dr.ahalan: Én meg éppen most kócoltam össze a hajamat. :))))... persze azért, mert úgy fetrengtem a röhögéstől.:)))))) Tényleg nem normális ez a vq. Ha hallgatna, bölcsebb maradna. :))) Miért kell állandóan bebizonyítani, hogy milyen mélységesen buta??? Nem értem! Nem értem!!!! :)))))
Vezek Elek 2020.04.23 10:11:19
@dr.ahalan: Akárminek neveznek, az elhízott, gusztustalan, büdös prolik, az eltartottak, a curvák, a kurafik és a sittesek tépjék csak a szájukat, egészen más társadalmi közegben élek, ahová soha fel nem érhetnek, tőlük ezerszer különb emberek vesznek körül, és ez a lényeg!!! :))
  A karanténélet csak úgy úszható meg elmebomlás nélkül, ha van melletted egy megbízható családtag, vagy egy többfunkciós igazi társ… Külön előny, ha mutatós is. J Én csak tudom! J Ez a karanténhúsvét is kipurcant, volt minden. Sonka, kolbász, tojáskeresés, nyuszika, locsolás. J Mondjuk a sonka…..
Vezek Elek 2020.04.18 19:31:38
@Kálmán Barna Mikorka: Dehogy kesergek! Kevés ember napjai telnek ilyen jókedvűen, játékosan, intenzíven. Ki merem jelenteni, hogy nagyon is boldog vagyok. Hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen családom, életem van. :)) Pápuszi, megyek.... éééés nem tartom be Győrfi Pali intelmét, igenis el fogok menni! :))))))
dr.ahalan Húsvéti szirénák 2020.04.10 23:45:31
  Ilyen húsvétunk se volt még soha, karanténban, ami még önkéntes, de azért így is elég fura. :))) Mostanság a megnövekedett forgalom miatt megint szirénáznak a mentők, mindig muszáj kinézni... És bármennyire is fura, de örülünk, ha hagyományos ruhában vannak a mentősök, és nem fehér…..
Vezek Elek 2020.04.13 17:42:37
@dr.ahalan: Kikérem az összes korcs kiskutya nevében, hogy egy ilyen emberi végbélnyúlványhoz hasonlítottad őket!!!
@Kálmán Barna Mikorka: Nagyon sajnálom, hogy nem tudtatok együtt nyulazni az unokákkal. :(( Nálunk nagy élmény volt a nyuszi és tojás keresés. Még ma is, ahogy ideért a szélvész kisasszony rohant a tujákat leellenőrizni, hátha visszajött a nyuszi. :))) Ma már rám emelte a mutatóujját, amikor rászóltam valamiért és mondta, hogy "bidázzzááá" Nagyon nehéz komolynak maradni és fegyelmezni, mert minden pillanatában szétcsócsálnám! :)))))

Számomra vége van az ünnepeknek, ....egy kicsit fárasztó volt. :))) Holnaptól nem főzök, nem csinálok semmit, csak az élet habos oldalát élvezem. :)))
Vezek Elek 2020.04.13 18:54:28
@Kálmán Barna Mikorka: nanááááá!!!! Akarom!!! :))
Vezek Elek 2020.04.14 19:53:55
@Kálmán Barna Mikorka: Az én egyetlen Löm is tegnap is, ma is kereste a "kocsit", azaz csokit a bokrokban. :))))
  Lassan egy hónapja karanténban. Még nem unatkoztam egy percet se, Gáborral se súrlódtunk még, de most majd szorosabb lesz a prés, szerdától nagyrészt ideköltözik. Kíváncsi vagyok, hogy mikor kezdünk majd egymás idegeire menni! :)))  Laza hétvége volt, ma felpörögtünk. Ő délelőtt elment az…..
Vezek Elek 2020.04.09 20:39:09
Jó estét! Az utolsó vacsora után gondoltam bejelentkezem pár szóra. Bevallom, nem tudtam mindent visszaolvasni időhiányában, de amint lesz időm, illetve amint elromlik az idő és bekényszerülök a házba, pótolni fogom. Tudom, hogy sokan nem tudnak mit kezdeni a rájuk zúdult szabadsággal, de én élvezem minden percét. Már a második héten kialakult egy napi rutin, ami úgy néz ki, hogy reggel 7 körül ágyban kv-zom, miközben megnézek 1-2 filmet. 9-10 között érkezik az unokám, akivel imádjuk egymást. Minden nap sírva indul haza 1 óra körül, mert csak otthon, a megszokott helyén tud jól aludni. Ebéd után napozom (ebéd előtt is kint vagyunk az udvaron, kertben, de akkor még textilben), olvasok, pihenek. ( Megjegyzem már olyan barna vagyok, mintha nem is fehér bőrű lennék) 4 óra körül elvégzem a napi kitűzött házimunkát, esetleg bevásárlást, kertészkedést, majd 7 óra magasságában fürdés, vacsora és 9 óra körül már alszom is. :))) Nem nézek tv-t, nem olvasok bulvárt, csak néhány olyan oldalon tájékozódom, akik nem másítják el a valóságot, higgyétek el, pont elég. Nem vásároltam fel több tonna lisztet, wc-papírt, élesztőt, mert továbbra is a kész ételt rendelem meg azzal a különbséggel, hogy a reggelit, és a vacsorát is házhoz hozzák. Így ki sem kell dugni az orromat a kapun kívül.
Nyakunkon a Húsvét, együtt lesz a család természetesen, együtt sütünk - főzünk, jönni fog nyuszi (futóbiciklit tojt), lesz tojásfestés, tojás keresés, nagyon szép házi sonkát is vettem... jajj már előre látom, hogy napi többször beáll a kajakóma. Ezért holnap böjtölünk. Laza halászlé lesz túrós tésztával. :))
Most látom, hogy jó pár sort sikeredett iderittyentenem. Nem is rabolom tovább az időtöket. Nagyon boldog nyuszit kívánok mindannyiótoknak!!! Vigyázzatok magatokra!! :))
Vezek Elek 2020.04.10 09:41:33
@Kálmán Barna Mikorka: Minek hozod át ide ennek az idiótának az agymenéseit? :O Ez a mélymagányos szarházi úgy hülyül, ahogy van.... de hogy értelmezni nem tud, az már biztos! Hol írtam én, hogy nem maradok otthon? A gyerekek bejelentett lakcíme alapján pedig teljesen jogosan jönnek hozzám HAZA. :)))) Ugyanis míg el nem készül a házuk, addig itt van az állandójuk, az albiban pedig a tartózkodási helyük. Érted nyomoronc??? :))))) Szerintem jobban járna ez a gyagyás senkiházi, hontalan, fogatlan, hajatlan, agyatlan törpe, ha a saját családjával foglalkozna az enyém helyett. Az, meg, hogy mivel fényeztem magam, nem is értem, de nem is akarom. Már eddig is többet foglalkoztam vele, mint amit valaha megérdemelt.
Megyek, mert mindjárt itt van a kiscsalád, és mehet a "mamakaci" (mama), "nemakaci" (nem akarom), eszi-iszi, és a hármónkat is lefoglaló szélvészkisasszony. :))) Szép napot, csodás ünnepvárást! :)
Már fő a halalaplé :))))
(téged gyagyás meg egyen meg a sárga irigység!!!)
Vezek Elek 2020.04.10 09:43:30
@dr.ahalan: Szia Drágám! Gondolom, nektek is meghitt, boldog lesz az ünnepetek!! Igy van ez rendjén, ha az embernek szerető családja van! Puszillak benneteket! :))
dr.ahalan Vírusok és varázslatok 2020.03.12 23:15:47
  Bocsi, ez a kép nagyon megtetszett, muszáj volt idependeríteni... :))) Hát eljött ez az időszak is, volt időm a hírekre, céges munka nemigen jött be, ahogy várható volt, azonnal esett a megkereséseim száma ékszerügyben, mindenki pánikol, leginkább a butikosok, meg az irodaházasok.  Járvány...…..
Vezek Elek 2020.03.13 17:15:52
@Kálmán Barna Mikorka: Én dolgozom, viszont a Lökettőpontnulla már bölcsis lenne, de inkább maradjanak még otthon, beáldoztam magam. :)))) (csalánba meg nem üt a ménkű! ) :)))))
  Pfujj! Megbolondultak a Szederindánál! Valami új, trendi cukrászatuk van, mindenféle fura liszttel kísérleteznek. Mittomén! Pitypangbogyó, vagy szénazúzalék. Ment a csodás puncstorta a szemétbe! Borzasztó! :(((( Ezt a lépcsőt viszont lehet hogy megcsinálom, a galéria lépcsője pont jó lenne...…..
dr.ahalan Félresikerült utazások 2020.03.05 22:56:19
  Ez volt a heti kedvenc, nanáááá, hogy drótozva. Vénusz kelyhe. :))) Cudar egy hét ez, a legsúlyosabb a társasház közgyűlése volt. A lakónénik anno megértették mit akarok, emelgették a kezüket, tudták hogy amit lehet, azt megteszünk a házért. De az örökösök rettenetesek! :O Még meg se szárad a…..
Vezek Elek 2020.03.09 19:45:03
@dr.ahalan: Ott, falun, ahol nevelkedett, biztos ez volt a menő. :)))))) Mit tegyünk? visszakívánkozik a gyökerekhez. :))))
Vezek Elek 2020.03.09 20:04:18
@dr.ahalan: ÉÉÉÉÉs kitesz a vq egy olyan képet, amikor szétpakoltam az egész konyhában és nappaliban egy olyan állapotot, amit egy grillsütő összerakása előtt raktam fel a netre, amit bárki láthat. :))))))(a kép alatt az volt a kérdés, hogy vajon mi készül itt??) Nem tudom, hogy a vq összerakta volna-e????.... szerintem nem! Mire sikerült volna, addigra beszámíthatatlanná itta volna magát szegény, szerencsétlen öregasszony. :))))))
Vezek Elek 2020.03.09 20:20:06
@dr.ahalan: Én csak röhögök rajtuk! :))) Engem tényleg megvidámítanak minden erőlködésükkel és saját maguk lejáratásával. Szánalmasak szegény párák! :)))) Több szót nem is érdemelnek.
Viszont elmondanám, hogy ma délben elmentünk a Sára asszonnyal sétálni egy gyönyörű erdőbe itt, a közelben és nem tudtam betelni a hangokkal, a fénnyel, az élménnyel. A fakopácsok dolgoztak rendületlenül, a békák kuruttyoltak, a madarak fütyültek, énekeltek, a nap sütött úgy, hogy nem kellett kabát sem mindehhez. Azt hiszem, itt a tavasz és ez mindennél többet ér számomra. Leszarom nagy ívben a vq-t, és mindent, ami vele kapcsolatos. Szánalmas egy senki.... és számomra ennyi!!!:))))
dr.ahalan Betty Boop és Kokopelli 2020.03.02 23:52:20
  Egyedül is nagyon jó lenni néha, klassz hétvégém volt, drótoztam, fűztem, ettem amikor kedvem szottyant, és olyan filmeket néztem tucatjával, amiktől a Gábornak a haja hullott volna ki. :))) Női nyomozóst, meg régi magyar művészfilmeket, köztük a kedvencemet. Eszkimó asszony fázik. :)))  Új vevő…..
Vezek Elek 2020.03.03 20:38:35
@dr.ahalan: Látom, már csak ketten bohóckodnak a porondon.... a stílus nem változott. De mitől is változott volna??? Az ő korukban már csak a leépülés következhet,... nincs más perspektíva. :))))
Vezek Elek 2020.03.04 19:59:26
@Kálmán Barna Mikorka: Jaaaa! és eldobtuk a cumit (legalábbis míg a bölcsiben vagyunk) mert ott senkinek nincs. Beszarás! Eddig csak tőlem viselte el, hogy kivegyem a szájából, mert én nem tűrtem ellentmondást, ....anyjáéknak sikított, hisztizett, még vissza nem tették a szájába. Ma viszont kussban volt a bölcsiben, nem szólt egy szót sem, hogy még reggel elvették tőle. Jó lesz ez a bölcsi, már érzem! :))))