Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Artofnoise

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Mostanság a csokidiszkontban fel-felbukkannak retró édességek, mindig más. Én persze nem ehetem, de mindig megveszem Gábormamának, aki mindig megörül neki, és eszegeti helyettem. :) Mindegy. Jó kis nap volt, Gábor jött délelőtt, dolgozni. Szerencsésen végeztünk, a többi az ő dolga, remélem én…..
dr.ahalan Pénz, pia, pampogás 2018.09.26 23:52:20
  Ideggörcs. Azzal kezdődött rögtön a nap, menni kellett ügyintézni. Ha van valami amit utálok... :((( Gyűlölök sorszámot húzni, várakozni, ügyintézővel tárgyalni, de már muszáj volt céges csomagot is váltani, meg bankkártyás ügyeket intézni, már két kártyámat is bezúzták, mert a posta nem hozta…..
  Pfff... Megint elfogyott a hétvége, nagyon utálatos dolog ez! :))) Valamiért kedvet kaptam konyhatündérkedni, a kaja isteni volt, tegnap pudingot is főztem a Gábornak, mert szereti... És ma sütöttem fahéjas-almás sütit. Menteset. És sikerült. :))) Figyeltük a választásokat a svédeknél, amikor…..
Artofnoise 2018.09.10 18:06:23
@Kálmán Barna Mikorka: Szasz! Mindenképp!.........:D :D .....mondhatnÁk, jófajta.:D
Artofnoise 2018.09.10 20:32:08
@dr.ahalan: Tsókolom. A felvétel megtisztelő és alkalmasint használható. A kontaktot nemsokára megejtem, most gyermekezés van, meg örülés még egy pár napig....aztán lassan beőszül és alkalmasint hideg lesz....a Grappa tehát vegyen fel készenléti állapotot.
Bármikor éles bevetés lehet.:)
A csóklászás átadva....Carlosbabának is nagyon ízlett...már roppant mód kíváncsi rád/rátok.
Artofnoise 2018.09.10 20:33:27
@Kálmán Barna Mikorka: A terrorista rendben...tehát én is, bár ez nem volt kérdés.:D :D Viber ok, hívás indul....ha nem alkalmas ma, holnap újra bepróbálkozok.
  Nagy-nagy fáradtság van, munka is volt ma elég ebben a melegben, házat is tartani kellett, aztán délután bevásároltunk, hús bepácolva a holnapi sütögetésre, italok behűtve, rengeteg jégkocka kész, saját recept, akit érdekel, annak szívesen megadom! :))) Holnap új lányt várunk a társaságba, már…..
  Élvezetek élvezete! Láttam ma pink paradicsomot a Lehelen. :))) Gábortól kérdeztem, akar-e pink lecsópusszancsot sok paprikával... De nem akart. Összevonta a szemöldökét. :))) Bosszúból rózsaszín napot tartottam, nem számítottunk munkára, elmentünk csavarogni. Lehel, aztán elrobogtunk Samui…..
Artofnoise 2018.08.02 15:38:34
dr.ahalan Írások, írók, idegek 2018.06.21 00:25:34
  Mondjuk ma se unatkoztam, e-mail-ek, macskaszőrtelenítés... mármint a lakást szőrtelenítettem, és nem a macskát. :))) Beborítékoltam az utolsó ékszercsomagot is. :))) Millió az elintézendőm, sok-sok olyan dolog, amire máskor nincs időm. :))) A képen egy KÜLÖN-füzet, a szívemnek legkedvesebb…..
Artofnoise 2018.06.21 23:06:09
  Hát ez is eltelt, szombaton megjött mindenki, a vacsi istentelenül finom volt, el is fogyott az összes majdnem, pedig a Gábor akkora darab tarját hozott, mintha egy mamut alkatrésze lett volna. :) Én a magam részéről nagyon-nagyon jól éreztem magam, és remélem mindenki más is. Gábor is…..
dr.ahalan Rémes randik rovata 2018.05.17 00:10:41
  Eper és cseresznye minden mennyiségben. :) Nehéz nap volt, beesett egy munka, csak alkudozni kellett, és megrendelni, de megküzdöttem érte. Új kuncsaft, a nyomdai anyagait bízná ránk itt Pesten, remélem sikerül hosszú távra megcsípni. :) Gábor a kedvenc unokahúgát látogatta, aztán jött ő is…..
  Dia ne nézze meg a képet! Ez volt tavaly a halvacsorám, töltésoldali fardagály meg is jegyezte, mennyi sokat zabálok... Hát mondjuk ez csak pár falat, de és tényleg csak a polenta volt benne kalória... Mindegy! :) A halat már nem bírtam megenni... Ma nem sokat értem, szerencsére nincs főnököm.…..
Artofnoise 2018.05.10 09:41:08
@dr.ahalan: 6-8 feles?! :D :D Szép szok' lenni.:D :D :D
Artofnoise 2018.05.10 09:49:42
@dr.ahalan: Tesz-üzemmód? Okosan, hé!!!!!!!!!:D
  Ma nem sok mesélni valóm van, ékszereket fűztem nagy élvezettel. :) A képen Jesolo főutcája, nem saját fotó, ez a megvetett, proliknak való paradicsom a zsírfar szerint. Természetesen rengeteg működő szökőkúttal. :) Amikor először vittem el a még aprócska Horrorkát , a pineák ágait el lehetett…..
  A  mi nagy napunk Horrorkával. Általában egyszerre ünnepeljük a szülinapokat, az anyák napját, jött az én lánykám.l Csudaklassz májusi nap volt, kaptam ajándékot, ő is kapott ajándékot, volt tortácska, főzött nekem ebédet, finomat. :) Az én felnőtt lánykám... Felkutatott nekem felvehető…..
  Hűűű, de cudar nap volt! Délelőtt rohangásztunk, ezer volt a dolog, gyors ebédet is főztem a Gábornál, meg elmosogattam. Férfiből van, nem mosogatott múlt héten két napig, pénteken akart. Mielőtt átjött hozzám... Jellemző! :))) Csakhogy a környéken elzárták a vizet majdnem egész napra. Tiszta…..
Artofnoise 2018.04.24 07:28:54
Artofnoise 2018.04.24 20:04:29
  Egy nappal kevesebb megint. Nemigen történt semmi, pedertem a kis buta bizsujaimat, felbosszantottam magam a hülye lakótárson, végre szereztem a ház reklámhelyére bérlőt, hétfőn dönthetnénk róla, de ez a vaskalapos fac beleköt mindenbe, egy hónapja alkudozom pedig a céggel... Áhh! Mindegy.…..
  Azt hiszem a demokráciának utolsó morzsáit is sikerült kiseperni ebből az országból. :( Nemigen tudtam a dolgaimmal foglalkozni, ritkán vagyok online egész nap, általában a nap nagy részében a gépeket is kikapcsolom, hacsak nem azokon dolgozom, vagy filmet nézek. :) Ma rendhagyó volt minden,…..
Artofnoise 2018.04.13 13:06:21
dr.ahalan Türkiz, totó, tunyaság 2018.04.05 00:21:11
  Tunyaha jelentkezik... Egész nap ezen röhögtem! :))) Délelőtt megejtettem a fotózást, aztán jött a Gábor, beesett egy kis extra céges munka, közben főztem egy jó kis krumplilevest, ezt kívántam a ménkű sok nehéz húsvéti kaja után. :) Aztán már este is lett valahogy. :))) Ez volt a heti…..
  Ne engedd, hogy kakamatyik, és elbutult vénasszonyok döntsenek helyetted! Legalább a kétharmadot vegyük el tőlük... :)) Egyébiránt fáradt vagyok, sokat dolgoztam ma is. Gábormamánál is jártam, volt tenger gyümölcse borban, paradicsomban pennével, és leves, és gyümölcssaláta. :) A napi…..
Artofnoise 2018.03.22 09:41:32
  Hűűű, de hamar elment ez a mai nap! A munkával nem haladtam úgy, ahogy kellett volna, viszont rengeteg érdekes dolog történt. És még egy isteni retro paradicsomlevest is főztem magamnak, jó fűszeresen, betűtésztával. :))) Itt is megpezsdült az élet megint, nem nyugszik, nem nyugszik a töpörödött…..
dr.ahalan Rendezvény volt? :) 2018.03.13 23:44:45
  Ez már egészen tavaszi nap volt, nyitva lehetett tartani az ablakot, és délután hason fekve napoztam, betűzött az ágyunkra a nap. :))) Semmi érdekes nem történt, tettem a dolgomat, telefonoztam kényelmesen, illetve még az volt, hogy a Gábor randizott. Ilyen egy kutyafülű! Rögtön ékszert is vitt…..
Artofnoise 2018.03.14 14:02:29
  Izgalmas hétvége volt, elmúlt sajnos. :) Ez volt a heti kedvenc, egy ammonitesz resinben, el is vitték. :) Természetesen a politika volt benne a legizgalmasabb, így a választások előtt. :) Mivel minden jel szerint a Fidesz győzni fog, így az esélyeket latolgatni dőreség is lenne, de megnevetni…..
  Nehéz nap volt, nem vagyok jókedvű, csak enni ültem le, meg egy kicsit telefonálni. Se könyv, se vidámság nem jutott a közelembe, és esik a hó, és utálom... :( Szeretném ha már holnap este lenne, rettegek a holnaptól.  Gábor nevet rajtam, hát mi van, ha nem sikerül Takács Bálint? Élünk úgy,…..
  Egy napot letudtam ebből az iszonyatos hétből, megtörtént a közgyűlés, teljes győzelem, büszke az Aha! :) Nem untatnék senkit. A drogtanyás, pincefal-áttörő vállalkozónak kellett volna a ház teljes homlokzata, és a tetőreklámunk, lehetőleg ingyen, lehetőleg azonnal. Nem maga állt elém, sunyi,…..