Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lilla1982

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A férfitestben a női lélek, olyan mint a tűz és a víz... Tehát nem túl könnyű "kibékíteni" a külsőt és a belsőt, úgy hogy egyik sem sérüljön. A sors áldott és egyben átkozott adománya ez, amit el kell fogadnom. Ha szembe megyek vele, és elnyomom magam, akkor boldogtalan leszek, depresszióba és abba…..
Lillaként is a nők vonzanak. Ma ahogy megláttam Ritát, ritkán látott ismerőst, elkapott a forróság. Tündéri szemeivel, ahogy rám tekintett, ahogy beszélt velem. Nő a javából. Közben mondogattam belül magamnak, hogy kuss legyen, van férje, nem kellene gondolni semmi pajzán dologra. De az a két…..
Lilla vagyok Én és a testem... 2018.01.03 10:10:30
A helyzetet úgy fogadom el, ahogy az van. Nem akarok ezen változtatni, a testem férfi és az is fog maradni. A külvilágnak teljesen láthatatlan az ami belül van. Nem tartom kegyetlennek sorsom, mindössze tényként kezelem. Mi tehetek? Belakom a testem, úgy alakítom, hogy jól érezzem magam benne,…..
Lilla vagyok Lilla vagyok... 2018.01.02 15:30:06
Tavaly, 35 évesen ébredtem rá,hogy ki vagyok valójában. Egy nőtől hallottam, ő mondta, hogy a belsőm egy nő, aki egy férfitestben van bezárva. Nem  vettem rossznéven, valahol tudtam én ezt. Elgondolkoztam rajta, és elfogadtam. Mondta ezt már nekem cinikusan más is régebben. MEGVÁLTÁSNAK érzem, hogy…..