Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ramaty

0 bejegyzést írt és 256 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi az a Dumatúra? Mit bizonyít az, aki teljesíti a feladatot? Milyen szabályokat kell betartani? Hogy jön ide Kiss Ádám? Egy rövidfilm rövid története… Szeptember közepén, kilenc napra a filmkészítés központjává vált Miskolc. A 9. Jameson Cinefest Filmfesztivál keretein…..
Ramaty 2012.11.03 20:11:55
Victoria Beckham az amerikai Glamour szeptemberi számának címlapján túl egy teljes fotósorozatot is magáénak tudhat a magazin hasábjain. A képsor Victoria magánszférájában kutakodik, hiszen a témát az otthon töltött napjai szolgáltatták. Ennek megfelelően a focistafeleség…..
Ramaty 2012.08.06 21:10:55
Három medence, saját mozi, külön videójáték-szoba – hirtelen ezeket emelnénk ki abból a coloradói házból, melyet csekély 75 millió dollárért árulnak. Megmutatjuk a rekordesélyes ingatlant! A 876 hektáros (!!) birtokon elterülő ingatlan tulajdonosa a gyerekkönyvek…..
Kisebb szünet után a magyar blogoszféra egyik vezető divatblogjával térünk vissza. Bujdosó Biankával beszélgettünk, az OurFashion és az OurCelebration blogok egyik szerzőjével. Ha jól tudjuk, már az Ourfashion előtt is blogoltál. Mikor és miért kezdtél el a blogolni?  Volt…..
OurFashion Ha én gazdag lennék... 2012.06.11 14:14:00
Ezek mind, szépen sorban itt csücsülnének a szobámban, én pedig hatalmas boldogsággal fizetném ki értük a rettenetes összegeket. Igen, gondolkodás nélkül. A táska Ebben az esetben az egyetlen és tökéletes kiválasztása lehetetlen, változatlanul rajongásom tárgya a Celine…..
Ramaty 2012.06.12 08:54:32
  A magyar jobboldal elmúlt tíz évét és jelenlegi folyamatait elemző Mi a jobb? sorozatunkban Balázs Zoltán, a Budapesti Corvinus Egyetem docensének írását olvashatják.   „Magyarázni roppant közönséges dolog, s mindig kilátástalan.” (Ottlik Géza: A drótszemüveg)  …..
„A jövő héten még találkozunk” – köszönt be Jáksó a vasárnap esti Heti Hetesben sokat sejtetőn. Néhány szopós-nyalós („nekem nem vasárnap a vasárnap Heti Hetes nélkül”) levél után még továbbra is lebegtetik, meddig tart az addig. Feltehetőleg a műsor elkészítése…..
Ramaty 2012.05.14 16:52:35
@(C) Neel Armstrong (A): mongy má egy példát, amikor sértegették "azországot"
 Libamáj, kaviár, zsenge fürjhús finom mártásokkal bolondítva. Desszert  gyanánt banánhajó csillagszóróval és színes cukorreszelékkel. Mértékletes zabálás, utána pedig mértéktelen mennyiségű pezsgő és rövid. Alulöltözött pincérlányok, félhomály,…..
Végre. Eljött a pillanat. Sokáig vártunk erre, de érdemes volt. Dr. Mogács elvállalja a köztársasági elnöki megbízatást. Megnyugodhatunk. Az ország olyan kézbe kerül, amit már régóta megérdemelt volna. Semmi képmutatás, semmi színjáték, csak a kegyetlen igazság, ahogy azt…..
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
Ramaty 2012.04.08 19:38:50
605 nap után lemondott Schmitt Pál köztársasági elnök. Örülünk, hogy a 20 évvel ezelőtti csaló távozik. Örülünk, hogy az elmúlt hónapokat-heteket-napokat-órákat minden idők legnagyobb és legpofátlanabb hazugságcunamijával elárasztó köztársasági elnök távozik. Eme…..
Készülünk a harcraAz egyik férfi magához húzza a marhacsorda egy átlagos példányát. A másik férfi másfél méterről belelő a marha nyakába egy nyilat. Kibelezett, szárított tököt tart az állat nyakához. Vékony sugárban ömlik bele a vér. Úgy fél liter. A férfi, aki lőtt,…..
Ramaty 2012.03.20 20:20:59
Konferenciaterem, fényár, és csenkizmus, avagy mi történik, ha a humorista palántákat nem a megszokott kertben ültetjük el. Kikelnek vagy elhervadnak? Hétfő este ezt a költői kérdést is feltehettük volna, mielőtt az első Fiatal Félőrült színpadra lépett. Mennyit számít a…..
Mennyit lehet elkérni egy éjszakáért Manhattan legdrágább lakosztályában? Van-e egyáltalán a luxusnak felső határa New Yorkban? Igen, van. Egy napra 35 ezer dollár az ára, és Ty Warner Penthouse a neve. A 400 négyzetméteres lakosztály a Four Seasons Hotel 52. emeletét foglalja…..
Színes, szagos (ez talán mégsem), csili-vili, modern, trendi, bokszzsák a fal mellett (biztos fel volt mentve tesiből, aki kitalálta), minden ami egy kreatívnak kellhet. Közleményük szerint "az ügynökség Budapest romkocsmákkal tarkított, street artos, de meglehetősen antik…..
Ramaty 2012.02.11 07:00:27
törökgáborelemez 430. Egynek jó 2012.01.15 18:18:00
Ez a hétvége, mint cseppben a tenger, szépen megmutatta, hogy miért nevezhetjük a mai magyar ellenzéket a Fidesz legnagyobb esélyének. Az LMP a frakcióvezető lemondásával demonstrálta, hogy valóban a szétesés küszöbére jutott; a Demokratikus Koalíció két emblematikus volt…..
Hogyan legyünk stand up komikusok? Ezzel a kérdéssel is jellemezhetnénk azt az új kezdeményezést, amire a Komlósi Oktatási Stúdió (KOS) vállalkozik februártól. A huszonkét éve sikeresen működő médiaiskola előadóművészeti képzéséhez a szakmai háttér biztosítására a…..
Ramaty 2012.01.15 18:10:45
@Traubi: abszolút egyetértek.
Nem tudnék egyet sem, talán Bödőcs kivételével, aki itt tanár lehetne. Messze vannak a profi szinttől.
De mint üzleti lehetőség felismerése, ügyes.
  Kossuth téren jártunk, LMP-seket és jobbikosokat láttunk, fennakadtak a rácson, kellemes karácson'!   Korábbi, képes-szöveges beszámolónk itt olvasható...
„Ajjaj, ha te is itt vagy, abból semmi jó nem származik” – fogadott vitatható lelkesedéssel Kővári Máté a Godot Dumaszínház bejáratánál hétfő este. A Fiatal Félőrültek aktuális csapata ott gyülekezett a kezdés előtti percekben. Sok ismerős arcot láttam, egy…..
Ramaty 2011.11.12 18:04:51
@kcsabi: Oké, ezt értem, csak semmilyen válasz nem érkezett, olyan sem, pl. amit írtál, hogy "egy-egy Félőrült est viszont csak korlátozott számú fellépést tesz lehetővé (még a szavazós rendszerben is). Türelmet kérünk, addig pedig készülj szorgosan! ", egy ilyet azért lehetne dobni, de ok.
A Lucerne tó fölött magasan, a svájci Alpok csúcsai között áll a Villa Am See, a kortárs északi minimál családi betonfészke. A részben a domboldalba ásott villa nehezebb időkben főhadiszállásnak is elmenne, tekintélye, zord, mégis vonzó karaktere alkalmassá teszi. Ahhoz…..
Ramaty 2011.11.07 19:23:48
Alább olvasható kilenc budapesti színházigazgató reakciója a bizonyos kinevezésre.Vasárnapi update: közben megérkezett Tarlós válasza.Tisztelt Főpolgármester Úr!Alulírott budapesti színházigazgatók az Új Színházban történt igazgatóváltás kapcsán fordulunk…..
Ramaty 2011.10.08 17:54:07
@Konsztantyin Szergejevics: sztem meg nézz végig a névsoron, aztán gondolkozz el még egyszer azon, hogy miért kerültek oda, ahova. bár sztem te nem jársz színházba
Ramaty 2011.10.08 18:17:04
@Konsztantyin Szergejevics: bocs, elolvastam még egyszer amit írtál. akkor úgy fogalmaznék, hogy arra fel a tiltakozás, hogy a döntés még annyira sem vesz figyelembe szakmai dolgokat, mint az eddigi gyakorlat.
Igen, ez egy iroda. Egy méregdrága és kiborítóan ízléstelen iroda, egyenesen Kínából.Oké, tudjuk, hogy Kínának és a kínai gazdaságnak most (még) piszok jól megy. De hogy az európai és amerikai adósságválság kellős közepén, a recsegő-ropogó eurózóna, és a meredeken…..
Ramaty 2011.09.19 22:17:51
Alap – hallottam pár éve haveroktól és nem. Most belebotlottam, s elolvastam.John Frusciante (John tehát, s nem Jack), mint megtudtam a Red Hot Chili zenésze volt, s egyszer – a siker csúcsán – egy koncert előtt úgy döntött, hogy ő kiszáll a buliból: valami nem oké…..
Eredetileg a svájci bicska és a nagy magyar benzinkútlánc kapcsolatáról szerettem volna egy pikáns történetet elmesélni, de a tegnapi rögzített árfolyamos végtörlesztős bejelentés után ebből csak Svájc marad, meg az ő jó öreg devizájuk. Majd talán visszatérek egyszer a…..