Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ManDownton

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mészáros Lőrinc volt olyan kedves, hogy szállást adott a rendőröknek...
ManDownton 2018.05.08 19:30:13
@Flúgatlan: Uff, jól megmondtad!
Az EP konzervatív elnöke nem tekinti Orbánt populistának viszont nagyon is egyetért abban, hogy a keleti tagoknak be kell fogadniuk menedékkérőket. Az igazságügyi biztos reméli, hogy már az uniós pénzek megvonásának eshetősége is észhez téríti a kötözködő kormányokat; A nagy lapok ellentétesen…..
Egyre másra jelennek meg a cikkek Kásler Miklós – mindjárt emberminiszter – eddigi, szellemi ámokfutásáról. Ezúttal alaposabban szemügyre vesszük, miért is károsak a megszólalásai. És ennek semmi köze személyes hitéhez...
Az európai konzervatívok strasbourgi frakcióvezetője állítólag meg akarja mosni a magyar miniszterelnök fejét, ám erről az EP Külügyi Bizottságának szintén néppárti elnöke a jelek szerint semmit sem tud, meg nem is igazán tartja szükségesnek; A leköszönő bécsi polgármester aggasztónak nevezi, hogy…..
A legnagyobb Orbán-ellenes tüntetést tartották a hétvégén a fővárosban. A demonstráció, amelyen bár a résztvevők remekül érezték magukat, valódi céljával ellentétest hatást ért el. Ismét. Érdemes sorra venni a tanulságait...
ManDownton 2018.04.17 20:42:13
@csobi2011: Ha ez a demokrácia, hogy az alkohol szagú huszonéves, aki a rendszerváltás idején még valahol az éterben sejtként létezett, ilyen szinten verbálisan sértegetheti a rend őrét (tekintettel annak női mivoltára), akkor nekem, mint a rendszerváltásért küzdőnek nem maradt más, mint azt kívánni, hogy térjünk vissza a régi rendszerhez.
Ez a demokráciának nevezett posvány alkalmatlan egy társadalom egészséges fenntartásához, fejlődéséhez. Ez csak a pusztulást hozza el.
A Fidesz mostanra messze szélsőségesebb a Jobbiknál, közben a korrupció szálai már elérték magát Orbánt. Vajon meddig megy még a rendszer?..
ManDownton 2018.03.31 11:59:25
@taga20: Errol irt a tanar ur: csak a tragarsag folyik beloletek.
ManDownton 2018.03.31 12:00:56
@taga20: Vegy egy tubus fogkremet es egy fogkefet azzal mosd ki a mocskos szadat.
ManDownton 2018.03.31 12:02:11
@taga20: Ha ilyen az ellenzek kommunikacios stilusa, akkor mindegy, ki van hatalmon, ki lopja meg a nepet.
Kár nyavalyogni, hogy nahát, ez a Gyurcsány riogat a határon túli magyarokkal. Nem riogat, bemutatja a valóságot. Muszáj kimondani: Orbán nem azért szórja számolatlanul a magyar adófizetők pénzét a határon túlra, főleg Erdélybe, hogy segítse az ott élő magyarokat. Ehhez nem kellene haveri…..
ManDownton 2018.03.26 17:29:21
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Mert nem oda szavaznak, ahova ketteskék szeretnék.
        Ha én német gazdasági vezető lennék, lehet, hogy inkább választanám Orbánt, mint az ellenzékét.  Karácsony, Szél és igen, a Vona Gábor, olyan baloldali politikát képviselne, ami a német befektetői érdekekkel ellentétes lenne.          A magyar export majdnem akkora, mint a teljes magyar…..
ManDownton 2018.03.25 11:04:21
@közösperonos átszállás: Te egy faszfej vagy, akinek rogvest fideszes bertroll, ha valakinek eltero velemenye van. A te fajtadnak nincs helye ebben az orszagban, huzzatok mar el a kedvenc nyugatotokra, ugy, mint neveloapatok, Paul Lendvai.
ManDownton 2018.03.25 11:55:21
@seol: Isten ovjon bennunket a liberal-fasiszta fajtadtol. Ti, Kun Bela ivadekai mondjatok fel nap mint nap a fajtatok altal terjesztett fertozo ideologiatokat. Huzzatok el ebbol az orszagbol, amig lehetosegetek van ra.
ManDownton 2018.03.25 12:56:03
@seol: Vala Izsaknak ket fia, az egyik Izmael, (ebbol szarmaztatnak a muszlimok) a masik Izsak (ebbol szarmaztatnak a zsidok): te melyik vagy, faszfej?
Ekkora hazugsággal, mint a Soros-elleni hadjárat, még egyetlen uniós kormányfő sem kampányolt. Az Orbán-klán mesés módon megszedi magát az unió által támogatott közbeszerzéseken. A magyar miniszterelnök már nem európai úton jár...
ManDownton 2018.03.25 10:37:13
@sinus67: A kedves ellenzekednek elevulhetetlen erdemei vannak az orszag vagyonanak kisopreseben. A "munkajukert" apro Judaspenzt kaptak.
A szélsőjobb egy nap a fehérekért is eljön, Európa saját történelmét ismétli, pedig nem kéne. Fico Orbán kottájából játszik, amikor sorosozik a bajok elkendőzésére. A letelepedési kötvény a kleptokraták vendégszeretete, miközben Orbán Viktor számára a földtörvény is csupán maszlag, hogy a…..
Mindig is oltalmazottakról beszéltünk, milyen migráns, nincs itt semmi látnivaló, aki mást mond az Soros. Kábé ennyire futotta a Fidesztől a válságkommunikáció, bár az minden csövön harsog. A magyra kormány és a Fidesz az elmúlt két évben mindent, vagy talán még annál is többet tett azért, hogy az…..
Kurz modell a hatalomra törekvő populisták számára és csak fokozza a megosztottságot Európában. Orbán Viktor pontosan tudja, hogy meddig mehet el Brüsszelben, de esze ágában sincs kilépni, viszont a populisták belülről igyekeznek átalakítani az Uniót. A magyar kormány tovább szigorítja a civil…..
„Ugatnak a demokraták,De a népnek nincs mit enni.Fegyverrel kell ezt a szart,Végre rendbe tenni!” (Anyátok – Holiday in Kádár) Mi a Fidesz sikerének a titka? Ez a legfontosabb kérdés, ha le akarjuk győzni Orbán rendszerét. Az MSZP-SZDSZ kormányok örökösei ezt a kérdést vagy fel sem teszik, vagy…..
Az ellenzéknek csak úgy van esélye, ha mindenki összefog, beleértve a Jobbikot. New York Times: Putyin meggyengítette a demokráciát Magyarországon, amely ily módon közelebb került az orosz keringési pályához. A bolgár miniszterelnök lebeszéli az EU-t, hogy az a szavazásig vigye a kérdést a…..
A muzulmán migránsok nem menekültek, hanem megszállók - véli Orbán Viktor; Marine Le Pen örömmel látja, hogy szélsőségesek vezetik Magyarországot, Lengyelországot és Ausztriát; Németország új alapból segítené az elutasított menedékkérők hazatelepítését, de fontosnak tartja, hogy ehhez a magyar…..
ManDownton 2018.01.08 21:39:28
@rovid: Ne légy cinikus. Te, meg a hozzád hasonlók fogtok ordítani a leghangosabban, ha netán valami baj történik Magyarországon is.
ManDownton 2018.01.08 21:41:39
@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa: Te véglény, ha egy arab a nyakadhoz szegez majd egy kést és elkezdi azzal nyiszálni a gigádat, akkor is ilyen fasza gyerek leszel?
Merkel és Macron jövőre nagyobb összefogást akar az unióban. A kelet-nyugati szembenállás nagyobb baj az EU számára, mint a Brexit. Kelet-Európában egyes vezetők a bolsevikokat lepipálvan törekszenek teljhatalomra...
Úgy tűnik, Orbán Viktornak semmi sem szent, hiszen a minap megjelent hír szerint terrorellenes intézkedési tervet kér a kormány az óvodáktól és az iskoláktól. Bár Magyarországon nincs terrorfenyegetettség, a kormány mégis úgy viselkedik, mintha háborút viselne valakikkel, akik valamikor, valahol…..