Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KamukáZé

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy az élet más területein, úgy a politikában is ezerrel dolgozik a kognitív disszonancia redukciója. Ami nem illik a képbe, amit nehéz lenne bizonyos következmények levonása nélkül elfogadni, az inkább nincs, nem is létezik. Vegyünk csak egy egészen jó és közeli példát: a…..
KamukáZé 2011.06.08 13:22:23
@RAMBO: ezt a hozzászólást most meglájkolom:)
Jose Genovés megszámlálhatatlan párkapcsolat romlását okozó, évszázados problémát oldott meg a hagyományos csészét és a piszoárt keresztező kombójával. A Natura elnevezésen még kell reszelni kicsit, de az ötlet, úgy ahogy van, piacképes... (Külön gratula az életszerű…..
Az új, M1-M7-es autópálya közös bevezetőszakaszán kezdődő, és vélhetően az Erzsébet hídig tartó több kilométeres buszsáv nem az egyetlen tömegközlekedést segítő fejlesztés. Az új sáv mellett, melyben csak helyközi buszjáratok haladhatnak, elkülönítenének egy másik…..
Ma - a tervek szerint 40 órás időkeretben, folyamatos televíziós közvetítés mellett – a parlamentben kezdetét veszi az új alkotmány vitája. Az alkotmányozásról már több alkalommal írtam, jelezve, hogy nem elsősorban a formálódó szöveg, amely – kisebb…..
KamukáZé 2011.03.21 18:44:53
@gauche caviar: az ország legfőbb tévétornásza részéről ez egy Freudi elszólás lehetett, valójában álomfőt akart (önmagáról) írni :)
Nemzeti Hírügynökség (Nemhír), Vélemény rovat Örvendezzünk! Örömteli, hogy van az országban egy ember... nem, nem is csak egy ember, hanem az Ember, aki önnön életét, annak minden pillanatát feláldozza, hogy nap mint nap, év mint év rámutasson gyarlóságainkra, hibáinkra,…..
Tardai történetek Negyvenkettő 2009.03.31 09:00:00
Fasz tudja, mire számított a Jancsi, amikor meghirdette a vizespóló-versenyt a Panorámába', arra biztosan nem, hogy a szakács Bandi nyeri meg a tekintélyes csöcseivel. Az persze örült az ovációnak, sőt még az epiláló gépnek is, ami a fődíj volt, mert megoldódott a nővére…..
w Dakota rodeó 2009.03.31 06:00:00
Tudja-e Bajnai Gordon, milyen állatot nyergeltek fel neki? Ha tudja, miért ül fel rá? Miben reménykedik? Ha nem tudja, mi lesz az ország szekerével, amit ez az állat vontat? Bajnai Gordon jó képességű technokrata, egészen nagyméretű költségvetéseket is átlátott, összerakott és…..
Tardai történetek Harmincnyolc 2009.03.26 07:00:00
Az Ignác ütős melót talált magának. Erősáramúhálózat-segédkarbantartó betanított dolgozó az arc, ha még nem baszta agyon az áram valamelyik nagyfeszültségű oszlopon. Mer' nem kértek tőle semmi villanyszerelő vizsgát, de még az se' volt nagy baj, hogy a megawattról valami…..
KamukáZé 2009.03.26 22:11:42
Tardai történetek Harminckettő 2009.03.17 13:00:00
A Berda Mikit tavaly tökön rúgta a disznó. Szíve szerint idén el se' ment volna, de a Vladi mondta, hogy ne szopass, gyerekkorunk óta jössz disznót ölni, a fater is ki fog akadni, azt' hallgathatod majd egy évig, hogy milyen puhapöcs vagy. Majd nem állsz a hátsó lábánál, fogod a…..
Görögországban sokkal nagyobb a gond, mint eddig hittük. Nem elég, hogy az országot válság, korrupció sújtja, aztán többnapos zavargásokban verik szét a városokat, de ráadásnak még egy alakváltó is garázdálkodik a fővárosban. Egyelőre még nem tudni, hogy egy űrlényről…..
KamukáZé 2008.12.15 19:36:12
autózz! Baleset egy darázs miatt 2008.09.13 07:45:00
Érdekes kérdést vetett fel levelében Maja. Mennyiben hibás az autó vezetője, ha egy darázs miatt balesetet szenved? A sofőr felelőssége ilyenkor a karambol, vagy a rovar az egyedüli oka, mint amikor egy őz ugrik elénk az útra? Mi a véleményetek, megérdemli a történet írója a…..
comment:com Fábry szezont nyitott 2008.09.12 15:00:00
Fábry mindenki szerint egyre rosszabb, ez ordas közhely, maximum a különböző táborok más-más időponttól számítják a mélyrepülés kezdetét. Mi viszont telhetetlenek vagyunk és mohók, és valamit azért mégiscsak vártunk egy szezonnyitó adástól. Pozitív, hogy a gegmen nem volt…..
Azt hittük, nálunk vásottabb pornófogyasztó nem létezik, interracial fistinget reggelizünk és tyúkot dugunk vacsorára, de az azért még minket is meglepett, hogy az elvileg széles közönségréteget megcélzó Campona anya-fia iskoláslány-erotikával reklámozza minden dolog közül…..