Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrtns

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fideszes polgármesterek Soros-találkozójáról szóló 444-videóban egy mondatra kaptam fel nagyon a fejem, amelyet Makó polgármestere mondott: „Ez nem pártpolitika” De, az. Konkrétan a Fidesz legerősebb és gyakorlatilag egyetlen választási kampányüzenete, amellyel program híján is vélhetően…..
mrtns 2018.01.16 07:25:59
@Kristóf Tarnay: Hadd gyurcsányozzanak, nézd el nekik! 10-12 éve óriási melót fektettek bele, hogy megtanulják leírni annak a szintén szánalmas figurának a nevét, nem lenne korrekt elvárni, hogy ilyen hamar veszni hagyják ezt a nehezen megszerzett "képességet"... :D
mrtns 2018.01.16 09:54:38
@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Tüncike, kezdesz belezavarodni."

Én ugyan nem cuncus, de ezek szerint te már nehezen követed... ;) Gyorsan ment! :D
mrtns 2018.01.16 07:20:13
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Szóval te azt gondolod, hogy én így teszek, következésképp mégiscsak te gondolod így... ;)
A 19-ikei diákdemonstráció előtt menetrend szerint érkezett előbb a Magyar Idők (dupláztak!), majd a Figyelő cikke   (nyomokban újságírást tartalmazhat; felkészül: 888, Pestisrácok). Míg a Magyar Idők viszonylag konszolidált volt, a Figyelő Dózsa László által jegyzett cikke egészen durvára sikerült.…..
mrtns 2018.01.12 11:33:46
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
"Hol itt a pocskondiázás? Talán nem egy ballib diáktünti lesz ez?"

Még csak itt tartok a kommentek olvasásában, de te tényleg a világ ostobája vagy (vagy csak ezt akarod elhitetni, akkor viszont qrvajól csinálod, gratula)! :D
mrtns 2018.01.12 11:47:22
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"Helyesbítek: minden egyes BALLIBA kommentelonek feltunik..."

Ez a "balliba", "libsi" (egyesek szerint "liPsi" :) ), és társai nálatok gyűjtőfogalomnak számít, de szükségetek is van rá, hogy leegyszerűsítsétek a dolgokat, mert megérteni, átlátni amúgy nem tudnátok, ez egyértelmű. Hát legyen, nevezzünk ballibának mindenkit, azt is, aki lehet, hogy egyáltalán nem szimpatizál egyik oldallal sem, de nem fidesz-birka, és épeszű, józan gondolkodásra képes. Szóval tudom, én is egy balliba vagyok (de csak a kedvetekért, amúgy semmi sem áll messzebb tőlem, de a kedvetekért ezt most félreteszem).

Na, akkor jöhet, amit valójában írni akartam: szóval azért csak a - fenti "logika" alapján - ballibáknak nevezett kommentelőknek tűnnek fel, mert ők még használják az agyukat, nem csak a "kedves vezető" eszement hülyeségeit szajkózzák.
Ha az ÁSZ-büntetés miatt ellenzéki pártok nem indulhatnak a választásokon és a Jobbik tényleg elmegy Strasbourgba az igazáért, abból nemzetközi botrány robbant volna. És kiderült volna, amit a kritikák megfogalmaznak: tényleg diktatúra van Magyarországon...
mrtns 2018.01.11 13:44:04
@dunántúli gyerek: Nézi a fene, pár éven belül már csak ti maradtok, és mivel nem lesz más, hát majd tőletek fognak még többet elszedni, még nagyobb baromságokra... Akkor aztán majd sírna szátok, hogy nem erről volt szó, de mivel másra már nem lesztek alkalmasak, inkább csak csendben szipogva sz.pkodjátok tovább egymás szerszámát.

...viszont ezt a "lipsi" dumát szenzációsan nyomjátok, ebből is látszik, hogy milyen óriási mértékben beszűkült a tudatotok: mert aki nem azt fújja, amit ti, az már csak lipsi lehet, mert ha ti képtelenek vagytok már gondolkodni, akkor biztos másnak sem megy! :D
mrtns 2018.01.11 14:18:51
@dunántúli gyerek: Ha így folytatódik szép lassan eltűnünk, nyugi! Mintha csak várnád, hogy a nyakatokba zúduljon a sz@r... :D Türelem, nemsokára! ;)
mrtns 2018.01.11 15:03:43
@dunántúli gyerek: Jól gondoltam, nem csak hülye vagy, de türelmetlen is! :D

Ráadásul alig egy napja még fel volt háborodva az egész narancs-tábor, hogy valaki párhuzamba állította az ő imádott viktorukat azzal a csúnya, rossz ceausescu-val, mondván - teljesen félremagyarázva az írást - hogy gyilkosságra szólít fel, és bizony ezért börtönben a helye. Most meg a Dunába akarsz lőni minden általad "lipsinek" (egyébként helyesen: "libsinek" - ha már ennyit használod, használd jól) tartott egyént... Most akkor hogy is álltok ehhez a témához? :D
Ismerem a Gyurcsányista hangulatkeltést, nem rájuk tartozik, minek szólnak bele. Egyszerű, könnyű kis kirekesztő, emberi jogokat megtipró, végtelenül hazug demagógia. Mi közük hozzá? Mondjuk kezdeném azzal a nyilvánvaló szemponttal: Magyarország Büntető Törvénykönyve a magyar állampolgárok által…..
mrtns 2018.01.05 09:14:40
@Mr. Megnézzük: Köszönöm, hogy ezt leírtad, itt van az igazság, kár, hogy ezt csak nagyon kevesen fogják fel!

Egészen elképesztően ostoba tud lenni mindkét tábor, ezért a kommentek java részét már el sem olvasom, felesleges, elkeserítő.

Amikor egy Varju Gergely - legyél bárki is pajti - a felhozott ellenérvekre csak és kizárólag azzal tud kontrázni, hogy "hazugság, hazudik, hazudsz, a hazug hazugságod is hazugság"... Atyám! Nem érzi magát totálisan szánalmasnak?

Bircaman hozza a megszokott formáját: biztos nem annyira együgyű, mint amilyennek a kommentjei alapján gondolná az ember, de azért mindig egyértelműen látszik, hogy honnan kapja a pénzt, igazi propaganda-alkalmazott, csak hát nagyon gyengén muzsikál (persze az origo-lokál-tv2 vonalon nevelkedő agyhalottak még akár tájékozottnak is gondolhatják)... :)
mrtns 2018.01.05 11:07:08
@Válasszunk: De felhúztad magad kicsirigó! :)

1. Nem vagyok öreg. :)

2. Felrovod nekem, hogy személyeskedek, aztán te ugyanezt teszed, csak már beleszövöd a családomat is, holott én senki családjával kapcsolatban nem tettem semmilyen említést. - Ezt betudom a különösen elharapódzott frusztrációdnak, és nem haragszom, de azért jelzem, hogy nem tartom korrektnek.

3. Azt sokan hajlamosak vagytok elfelejteni, hogy jelenleg valóban magyar állampolgárokról van szó, de ezek zöme - 2011. január 1-től - kvázi ajándékba (ja nem, bocs, alanyi jogon), egyszerűsített eljárás keretében kapta (elnézést, megint rossz szó, szerezte) az állampolgárságot.

A 2010-es választások után az Országgyűlés első döntései közé tartozott annak a törvénymódosításnak az elfogadása, amely ezt lehetővé tette. Persze ott volt és ott van ma is mögötte a duma, hogy ők is honfitársaink, legyen esélyük magyar bizonyítványt szerezni, használhassák a magyar egészségügyet, bla, bla, bla... Eddig még szép is, jó is a történet, sőt, ezzel a részével nincs/nem is lenne semmi bajom.

Aztán jött az a 2012-es döntés, aminek értelmében fent nevezettek a 2014-es választásokon már szavazhattak is (bizony, attól, hogy kézhez kapták a honosítási okiratot, és letették az állampolgári esküt, ez a lehetőség még nem járt automatikusan a "csomaggal"). No kérem, ettől a ponttól vált biztossá, hogy itt nem honfitársakról, külhonban rekedt véreinkről, a történelem csúfságai miatt elszakított magyarokról, hanem nemes egyszerűséggel választókról, szavazatok megszerzéséről szólt ez az egész.

Előre kitervelt, frappáns és undorító húzás Viktoréktól, ami meghozta, meghozza a tőle várt eredményt, de hogy ezt belássátok, azt a vaskos szemellenzőtök és a mindennapos - sikeres - agymosás sosem fogja engedni.
mrtns 2018.01.05 15:42:33
@Válasszunk: Köszönöm a válaszod, még akkor is, ha egyes aspektusai kicsit erőltetett logikán alapulnak (értsd: kb. olyanok, mint a vicc, ami szerint ha nincs akváriumod, akkor buzi vagy :D). Rosszul ítéltelek meg, ne haragudj! Sokkal mélyebben vagy, mint azt elsőre gondoltam!

Nincs is mit tovább ragozni, akár az agyhalál küszöbén kapálózva fújod teljes meggyőződésből a hülyeségeket, akár némi fizetésért adod itt az értetlen pártkatonát, te már elvesztél, én biztos nem tudnálak, de nem is akarlak megmenteni! :)