Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pron

8 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bianka azon naiv munkakeresők közé tartozik, akik fejében az adminisztrációs irodai munka még adatrögzítést, ügyfélszolgálatot és mindenféle titkárnői munkát jelent. Végül is, ha úgy vesszük az állásajánlatot tevő cég sem gondolta nagyon másképp, csak az erotikus…..
Pron 2011.04.22 02:24:14
www.margareta.biz

Mindent lehet szarul csinálni meg profin. A Szexchetet is, a bolt eladást is meg a kenyérsütést is.

Akit érdekel a téma a fenti linken nézzen utánna.

személyes megjegyzésként beleszurnám a dologba ma Magyarországon stabil állandó bejelentett munkát találni szinte lehetetlen. Sajnos Tapasztalatból mondom.
Dolgozni lehet, mehet az ember csirkét bontani ha kell csinálja mert meg kell élni azt gondolom hogy ebből se lett volna poszt ha szegény posztoló nem két hónapja, hanem két napja keresett volna állást.
Szegény Mongolian BBQ múltkor kapott az arcába, pedig kizárt, hogy embert egyenek a felszolgálók. Szilvinek nagyságrendekkel pozitívabb tapasztalata volt velük:A Márvány utcai Mongolian BBQ-t szeretném kicsit megvédeni. Én 3-4 alkalommal voltam már ott, utoljára tegnap (11.21.) este.…..
Pron 2010.11.22 16:45:54
@debramorgan: Sajnálom ha sértve érzed magad nem vagyok törzsforumozó és nem kivántalak megsérteni. A véleményem ellenben tartom!! Ez egy fogyasztóvédelmi blog ha ide valaki egy áradózos pozitiv kritikát ir az egyrészt felesleges másrészt gyanús amit egy ilyen blogon olvasna az ember az mondjuk az étterem válasza lett volna az előző negativ kritikára. Az érdekelne, hiszen szvsz azért van a blog, hogy a fogyazstók panaszait közzétegye, kivizsgálja, értékelje. Te nem panaszkodtál, szal javaslom neked nyiss egy blogot, ahol leirod éttermi pozitiv élményeidet. Ha éttermet keresek majd pesten, én is olvasoid között leszek.
Balázs blogjában írta meg kalandját a hévízi Kocsi Csárdával, ahol a tulajdonos letiltotta, hogy ivóvizet szolgáljanak fel a vendégeknek, azért csak hosszas alkudozás után kapott egy pohárral a kért kancsó helyett. Volt már ilyenünk, egyszer beszólással, egyszer hülye…..
Pron 2010.02.03 17:44:13
@Kulics: A mentes ásványviz szar szarab ize van mint a csapviznek a buborékokat sem szeretem. Te baszki fel sem érsz agyilag ahhoz hogy valaki szeretne egy pohár hideg vizet inni mi? Mi az hogy a fönök letiltotta??? ilyet a világ nem baszott legközelebb majd a Kaját tiltja le? avagy megtiltja hogy elhagyd az éttermet?
Marci egész biztosan megbánta a szolgáltatóváltást, miután a T-mobile szervize nem bírt mit kezdeni az állandóan lemerülő, garanciális iPhone-jával. Többször egymást után úgy adták vissza neki, hogy hozzá sem nyúltak, mondván a telefonnak semmi baja, végül nem kis összeget…..
Pron 2010.01.27 20:37:11
@forrórágógumi: Ne dumálj olyanba amihez nem értesz cica az iphoneban nem lehet aksit cserélni csak szervizben
Minden idők legtrágárabb fordulata, legkételkedőbb káromkodója és leghidegvérűbb viszontválasza egyetlen levélben! Ritka önfeledt szórakozást ígérhetek annak, aki hátradől, és kényelmesen, sietség nélkül elkezdi olvasni L. Zsolt kételyektől gyötört, mélyen emberi…..
Pron 2009.12.01 12:20:32
@Monarch: Hát igen magyarország az magyarország ezért is irtam a net mindenhol ugyanaz max a kultura más..

HA körbeküldök egy spamet egy amerikai cégnek dolgozva az néhány support levél után szépen letiltja a szerződésem nem fizet egy fillért sem sőt a google-val vagy egyéb keresőkkel le is tiltatja ha tudja a domaint és/vagy a server ipt.
Magyarországon asszem a hirközlési hatóságnak kéne intézkednie.

Ez magyarország.. :D nem is kivánom kideriteni ki a korrekt és ki nem az csak a végeredmény marad egy inkorrekt spam amitől mind szopunk... és amig nicns következménye ugyis ujra meg ujra kapjuk majd a leveleket. Elképzelhetitek webmesterként hány email cimemm van? megkaptam vagy ötvenszer ezt a szart dehát ez van munkaköri ártalom hehe
Szemtanú a gyerekek lelketlen lehúzásának tartja a Kutyatanya nevű, virtuálisállat-nevelgetős közösségi oldalt. Mások szerint ez egy szokásos üzleti modell, minek moralizálni a gyerektémán. Az oldal lényege, hogy elindulunk egy 1 napos kölyökkel, akit etetnünk, itatnunk és…..
Ózdi Fiú sztorija az állítólag őt átverő Európa nyelviskoláról nekünk és a kommentelőknek sem volt egyértelmű, most viszont egy újabb panasz érkezett az iskola egyik volt tanárától. Levele szerint megfenyegették, szaros tanárnak nevezték és még csak ki sem fizették…..
Pron 2009.11.05 17:40:04
@R.T.: EZ patkányság nem válság
RÁjöttem bazki hoyg kibaszott csuny adolog kurvára rondán beszélni és bassza meg minden köcsög állat aki nem képes kulturátan kommunikálni az édes rohadt anyjával sem ..
Dánielnek cégének 13 millió forintért sikerült vásárolnialízingelnie egy olyan BMW 520D-t, ami egy hónapon belül motorhibával örvendeztette meg. Igenám, de a Mondial Biztosító operátora rosszul pötyögte be az alvázszámot, ezért nem találták a rendszerben, azaz szerintük…..
Pron 2009.08.24 18:49:39
@gelsystem: mivan nem olvastad a fejlécet ????? a fogyasztóvédelmi blog nem csak a te tescos kisbevásárlásaidat közli tesvérem...... ki nem szarja le miből tellet neki rá megszopatta a biztositó és látod inkább tanulj belőle. Nem a pénzen mulik hogy cumiztat e a cég.
Bálint egy igen sajnálatos anomáliával találkozott, a UPC ugyanis azután is rendszeresen küldözgetett rokonainak csekkeket, miután lemondta az előfizetését és kiköltözött Ausztráliába. Szegények nem tudták mi az, úgyhogy befizették. A UPC egyelőre nem reagált érdemben…..
James a tudatos új lakó, aki nem hagyja hogy a szomszéd Reál Élelmiszerbolt tapintatlan raktárosai csak úgy kopácsoljanak hajnalonként, most bosszúból videókamerát és klaviatúrát ragadt. A többi lakót úgy látszik eddig nem zavarta, hogy a boltosok kalapáccsal nyitnak ablakot,…..
Kovácsos Attilánk telefonon kötött, illetve nem kötött szerződést a T-vel, aki ezután masszív szívatásba kezdett, Attila pedig tiltakozott és bocsánatkérést követelt. Megkapta. Nem tudom ennek köszönhető-e, de még aznap délután megszünt a netszolgáltatásom. Nem létező…..
hát ez van meg a Tibeti hegyi hangya steaket eszem grillezett krumplival. Hajnalban király vagyok melózom ezerrel és üres perceimben azon filózok az önsajnálat mint érzés előreviszi vagy hátráltatja az embert. Sajna hátráltatja szal leszarom... 30 év kelett hozzá hogy rájöjjekk a…..
Fico kitiltotta Sólyom Lászlót SzlovákiábólNA erre mit mondjak fostok mi kis gecik? leesett végre hoyg 80 éve még nem is létezett a kibaszott országotok? hoyg a földetek a fiaitok és mindenetek tőlünk van? Igen igy van erővel elvették és mikor már megtehetnénk sem…..
Politikamentes post következik  Anarchiát akarok. DE+ félre ne értsetek nem azt a Tomcat féle mindenkibe belekötök Anarchiát hanem olyan igazit már most is az van és nem értem m ért hivják az államformánkat demokráciának ha egyszer mindenki tudja hogy NEM AZNa ez csak…..
Volt ugye tavaly a Levi's kiváló vírusvideója, amiben fiatalok egyre extrémebb ugrásokkal találtak be a néhány számmal azért nyilván nagyobb nadrágokba. 5,5 millió youtubeozó nem tévedhet, gondolhatták a lassú, de olcsó netbookjaival taroló MSI-nél, úgyhogy megcsinálták a…..
NA ez durva volt kaptatok már ételmérgezést? Így utólag tudtam meg hogy bele lehet ám dögleni főleg a gombás/húsos dologba abba rendesen. Na én egy gombapörköltbe futottam bele de csunyán este még kajáltam belőle olyan 11 fele azt másnap délután már szar volt tudni…..
Kisnyúl úgy érzi, rohadt kis kurvázni még a megtévedtekkel sem szabad. Nem csoda, hogy így érzi. Sztori alant: Az eset ma, 13-án reggel történt , 9.55kor a Deák Ferenc téri 47-es villamoson (érkező járat) és annak megállójában. Mindig lelkiismeretesen veszek bérletet, ma…..
Pron 2009.08.14 07:15:29
@۝merta-X: mér te soha semmti nem felejtettél még otthon? Lehet hogy jogállamban élünk és a csajnak nincs igaza de akkor is baszki költsön a bkv pszihológusokra is az államtól lopott pénzből akkro az alkalmazottai nem az utasokon élik ki a hiányos nemi életük miatti frusztrációikat.
Ha nem él valaki vissza a nvével, akkor maga Vőfély Sanyi írta meg nekünk, hogy van olyan ügy, amit még ő sem tud elintézni. Pedig egy látszatra sima tévébekötésről van csak szó, de ez sem jött össze egy fél év alatt. Lehet, hogy van valami a DIGI nehézségeiről szóló…..
Pron 2009.08.14 07:09:43
@Manci néni, a szomszéd: és hány rokona dolgozik a Diginél hoyg két nap mulva be votl kötve minden ;) ????
Emdé azt írja nekünk, hogy belefutott egy klasszikus felárazzuk, hogy aztán leárazzuk ügyeskedésbe, majd amikor szóvá tette ezt az ügyfélszolgálatnak, jól megfenyegették. Július 21-én este a Pesti úti Tescoban jártam és érdekes akcióra lettem figyelmes. Az eredetileg is 1990…..
Egy 11 hónapos kisfiú szülei mit is tehetnének, ha egy injekció utáni éjszakán a gyerek vigasztalhatatlanul zokogni kezd. Az aggodalomtól megőrülés után az ügyelet felhívása gergőbáéknak is logikus lépésnek tűnt, ám segítséget nem, csak lebaszást kaptak a rémült szülők…..
Klasszikus magyar találmányok sorozatunkban a Rubik-kocka után most az ügyféllekoptató ügyfélszolgálatot mutatjuk be. Működése az adott cég ügyfeleinek megalázását, majd megnevelését célozza. A jó magyar ügyfélszolgálatos az ügyfelet olyan állapotba hozza, hogy az soha…..
Há má megint az internet....Most olvastam a homáron a horvátországba elütött kiskölök sztoriját hát eddig nem voltam fajgyülölő de kezdek az lenni. A szlovák faszomtudjaki benyögi hoyg Magyarország nem tiszteli a kissebségeit és Balkánizálódunk ő nyögi be bazmeg amikor 100…..
 A Citrom Autósiskola ajánlata szerint Peri mindenestül 100ezer forintért megkaphatta volna a jogosítványt. Ám mire eljutott az iskola titkárságára, már egy ettől merőben eltérő szerződést toltak elé. A recepciós szerint még nem volt idejük megváltoztatni a már nem…..
A Homár még sosem kért extrát a hamburgerbe, mert azt hitte hogy olyat nem is lehet, de most már tudja hogy mégis, mert a blokkon ott áll: extra salát 60.- Ft. A probléma, hogy másnap már a műszakvezető is azt állította, hogy náluk ilyen nincs, és elhajtotta a kedves vendéget. Az…..