Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alma Janos

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztel Szerkesztő, MÁV!        Levelem két anomáliára hívná fel a figyelmet, melyet a MÁV tettrekész alkalmazottai tovább tetéznek.        Az első szituáció a Budapest - Hatvan közötti útvonalon történik, hétvégente többször. A két…..
Alma Janos 2010.09.07 23:20:14
@gcsabi: Kedves gcsabi. Kopi3.14 es a tobbiek,

sajnos nincs igazatok, a vonat elso osztallyal van hirdetve, most kerestem egy szombati indulot peldaul Hatvanba. Mivel az odautrol is szo van. Minden oraban van gyors, es mindegyikhez 1. osztalyt ir az elvira. Kimehetunk szombaton, es megnezhetjuk hany esetben lesz csak 2. osztalyu kocsikbol allo Flirt az egri vonalon :)
A modorrol annyit, hogy _mindig_ tisztelettudoan szolok hozza a celszemelyhez, a reakciojatol fugg a tovabbi kommunikacios stilusom
Balázs bizarr lépésre szánta el magát. Winkler kollégát hallgatta a Neo FM-en, és ettől olyan transzállapotba került, hogy SMS-ben küldött be egy megoldást a környezetvédelmi játékra. Jött is a büntetés pár nap múlva, ugyanis kiderült, hogy ajándékot nyert. Még az edzett…..
Régóta gyanúsak voltak a papok a tömjénjükkel, most végre izraeli tudósok leleplezték őket: Egereken végzett kísérletek során megfigyelték, hogy a Boswelia gyantájának egyik összetevője, az incensol acetát, az érzelmekért felelős agyi ioncsatorna aktivizálásával…..