Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rattanat

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kormány se istent, se embert nem ismer, és nincs az a pénz, amit el ne baszna költene, ha Soros Györgyről és az ő Tervének meghiúsításáról van szó. Kissé kezd az embernek olyan érzése lenni, mint Pelikán József gátőrnek, csak éppen ez most itt nem egy szatíra, hanem a rezsiszilárdos, országgyűlési…..
Rattanat 2017.12.28 14:05:58
@borivója:

Azért tudom, hogy Soros mit mondott, mert nagy nyilvánosság előtt elmondta. Elmondta videón is, és írott formában is:
www.youtube.com/watch?v=V8xqmk-VLwo
24.hu/belfold/2017/11/20/megszolalt-soros-gyorgy-pontrol-pontra-cafolta-a-soros-tervet/

Ezek a tények. Ezzel szemben azokat az állítosokat, amiket ti Sorosnak tulajdonítotok semmilyen forrás nem támasztja alá, szóval vissza kell kérdeznem: ti honnan veszitek azokat a dolgokat amiket Soros szájába adtok? Talán te szoktál Sorossal együtt golfozni? Esetleg Orbán?

Láthatóan te sehol nem jártál a "büdös nagy európában" Fideszisztánon kívül ugyanis, az amit a Fidesz itt propaganda címén művel EGYETLEN EURÓPAI ORSZÁGBAN SEM LÉTEZIK!
Utoljára Joseph Goebbels alkalmazott olyan propagandát amit most a Habony művek. Bár olyanra nem is igazán tudok példát, hogy egy adott személy képvel plakátoljanak tele egy egész országot, egymás mellé sorozatban kirakott plakátokkal.

Ha már a büdös nagy európát emlegetted, azért nézzük már meg a léptékeket. A 65 milliós Egyesült Királyságban, az ország jövőjét történelmi szinten meghatározó BREXIT népszavazás kampányában, a támogatók és ellenzők ÖSSZESÍTETT kampány költése nem érte el azt az összeget, amit a semmilyen konkrét következményt nem jelentő "kvóta népszavazás" kampányára költött egyedül Orbán! Szóval ne gyere már itt európával, mert amit itt Orbánék művelnek propaganda címén, az példa nélküli.
Rattanat 2017.12.28 13:37:27
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:

Az ugye megvan, hogy a munkáltatód anyavállalatának (Coca Cola Corp.) egyik jelentős részvényesét történetesen úgy hívják, hogy George Soros? :)
Rattanat 2017.12.28 13:49:06
@borivója: Majd akkor nézz körül amikor az ápolóból 1,5 éves gyorstalpalóval aneszteziológussá avanzsált "szaktekintély" nekilát a műtéti altatásodnak. Utolsó éber pillanatodban még adj hálát Orbánnak, hogy az egészségügyen megspórolt pénzből még több propgandára futja majd. Szép álmokat!