Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sajnálom

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Internetes munkát kínálnak hirdetésekben a WellBiz által bepalizott balekok, akik ebből várják meggazdagodásukat. Érdekességképp sokan rákattintanak a hirdetéseikre, hiszen semmibe sem kerül. Egy semmitmondó honlapon aztán már adataikat kérik. Aki ezen sem akad fenn, azt hamar…..
sajnálom 2008.05.26 20:29:19
Sajnálok mindenkit aki az MLM kinálkozó lehtöségeit ez alapján a mocskolódások alapján dönti el.
Olyan emberek akik nem ismerik az üzletet, családi vállalkozásban (apuci vagy anyuci a fönök?) csinálnak úgy mintha értenének valamihez. Elméletekkel fárasztják az embereket, de összevissza habratyolnak. Szinte látom ahogy föfoglalkozásban bujják az internetet, hogy hasonló mocskokat találjanak.
Hasonszörü megtalálja a hasonszörüt.
Mivel az MLM arról szól, hogy oldjuk meg a problémákat, keressük a kiutat ott is ahol nem látjuk, igy az ilyen emberek természetesen nem fogják érteni miröl van szó.
Papolnak itt az ellenzök tözsdéröl meg franchise-röl meg nyomorról és nem veszik észre hogy az emberek nem azért érdeklödnek az MLM után, mert befektetni való pénzük lenne akár tözsdére akár MLM-be.
A franchise-röl meg nem is tudnak. Ha annyira jó a franchise akkor miért nincsenek itt számok is róla, pl hogy egy piti kis franchise üzlethez is milliókat kell leperkálni annak az embernek aki alapitotta és a brutto forgalom után minden hónapban franchise dijat kell fizetni tök mindegy, hogy mennyi kiadása van még ezen kivül.

"tisztelt" mocskolódók!
Ha segiteni nem tudtok embereknek, mi jó nektek benne ha ártotok?
Tök mindegy nektek? csak sikerüljön megöljétek embereknek a vágyait?
Az idelátogatók találkoznak pár pozitiv beállitottságú segítökész emberrel az MLM világából. Nem hisznek a szemüknek és szeretnének többet érteni belölle, mivel mindig csak rugást kaptak és lehuzták öket akármit is szerettek volna magukkal kezdeni. Idetévednek és a káoszban ami itt van csak azt értik, hogy "náluknál okosabb emberek" ellenzik az MLM-et.

A világban kétszámjegyü fejlödése van az MLM-nek. Aki most kezdi, az nem üzletet vesz magának hanem egy lehetöséget egy hatalmas, de akár egy kis üzletre. Mindenkinek ami az igénye. Ez nem egy milliós üzlet.
Ez nem hagyományos befektetésü üzlet.
Ide nem kellenek csendestársak
Itt nincsenek csendestársak
Ez egy olyan munkalehetöség mint bármilyen vállalkozás
Ha valaki azt mondja, hogy nem kell dolgozzon a vállalkozásában akkor becstelen vállalkozása van.

A világ legtöbb pontján az MLM egy szuper alternativa a kistelepüléseken élöknek, a családosoknak, az apuci&anyuci családi vállalkozással nem rendelkezö ifjú titánoknak, vagy egyszerüen annak aki már nem kell a hagyományos munkaeröpiacon, mert elmúlt 40 vagy mert túlkvalifikált.

Magyarországon pedig a fennti mocskolódásokká húzzák le hozzá nem értö önjelölt tudósok

A Wellbiznek a legnagyobb baja az, hogy nincs konkurenciája. Nem tudják máshogy lehúzni csak vádaskodásokkal. Magyarország még nem túl érett a Home Office munkamódszerre, mivel feltételez egy bizonyos fokú önkontrollt és felelösség tudatot aki vele dolgozik. Ezért van a szelekció az online info adással, hogy ne induljon olyan, akiböl ez alapvetöen hiányzik.
A hat év tapasztalata bebizonyitotta, hogy ez a módszer nagyon jól müködik, hiszen ma már kezdetlegesen vagy profibban de minden internetmarketing ezt a módszert tanitja koppintja le.

Azzal nem is foglalkozom, hogy piramisjáték, mivel ez is a hozzánem értését bizonyitja a hozzászólónak. Egyéb rágalmakat meg nem is kommentálok. Mindenki döntse el maga.

Okoskata, neked szeretnék még irni.
Kellene tudjad, hogy minél többet kattintasz egy honlapra annál elörébb kerül a keresökbe.
Kellemes olvasni, hogy milyen sokat fejlödött a hozzászólásaid hangvétele. Viszont észre kellene vegyed, hogy milyen kevesen vannak itt, akik ezekre a mocskolódásokra reagálnak.

Miattad regisztráltam csak és mondtam el a véleményemet. Ne védd a Herbalife-ot. Hatalmas tapasztalatod van már. Tudod, hogy a termékeinket nem kell védjük ilyen helyeken. Inkább igyekezzél, minél több emberhez eljuttatni milyen fontos számára az egészsége. Ez az oldal nem az az oldal ahol bárkinek is bizonyitanod kellene milyen csodállatosak a termékeink.

Tudod, ne egy embernek tizszer, hanem tiz embernek egyszer beszélj. Te nagyon sikeres vagy, ne sározd be magadat jobban mint, amennyire muszáj.

A legcsodállatosabb Herbalife tanácsadó Kuko szavaival bucsúzom, legyél nagyon sikeres