Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Avmike

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Friss konkrét esetek nyomán talán nem árt újra megnézni, mi jár és mi nem az utasnak, aki nagyon megszívta. És mit kell tenni, ha ráfáztunk?  Pár nap alatt három olasz reptéren hagytak ott hazafelé készülő magyar utasokat is az ultrafapadosok, közös bennünk, hogy nem gondoskodtak az…..
Avmike 2018.11.01 23:41:33
Nekem az egész esetben az nem világos:
* A Wizz a törlést követő időszakban is csak A320-asokkal járta Malpensát, pedig volt nem használt A321 kapacitás(meg biztos volt olyan járat is, amire 321-et küldtek, de 190-nél nem volt rajta több utas.
* Én a tánccsoportos sztori napján repültem Laudamotionnel Bolognából Bécsbe. Reggel néztem, hogy húbameg szar idő van, egyből néztem az alternatívát: másnapra Jizz Air közvetlen BUDra €40, több, mint 9 foglalható hellyel(+/- ugye ők engednek túlfoglalást.) Reptérre kiérve láttam, hogy törölték az Austriant, itt jött a következő húbameg: gondoltam, tele lesz a gép. (Amúgy ilyenkor már nem volt rossz idő, kicsit (nagyon) rázós volt az út, de az idő nem indokolta a törlést.) Hát ehhez képest az A321-en 176 volt a total pax number, de ebbe beleszámoltam a 27 'did not show up'-ot is(ezekben benne van az is, aki mögöttünk boardingolt). Vagyis a 210 fős A321 176(vagy kevesebb) utast szálított Bécsbe. Erre felfért volna a tánccsoport, vagy éppen az Austrian kövi járatra fel nem férő utasserege.
* Az miért nem opció, hogy ilyenkor a legközelebbi(ami lehet 10 nap múlva is) járatra felraknak, addig meg ingyen hotel?

Az MXP GH crew igazán illik amúgy a Jizz Airhez saját tapasztalatom alapján: 2016 júliusában megyek haza a daytripről. Boarding closet nagyon komolyan vették, egy párt(vagy nem, de két hasonló korú különböző nemű személyt) elküldtek kb 25 perccel STD előtt. Ami azért volt gusztustalanság, mert a gép még csak akkor kezdte a körözést Milánó felett. STD idejében felállítottak(valamiért akartam élni a Priómmal és konkrétan az elsőként álltunk a sorban) és egy 40 perc várakozás után(amikor a gép leszállt, de még nem gurult be) letereltek minket a lépcsőházba, ahol kb. ugyanennyit vártunk, majd villámboarding és éjfélkor két óra késéssel elindultunk. A probléma csak az, hogy nem mehettünk kajáért piáért, se WC-re, de még tájékoztatást se kaptunk, csak az FR24-nek köszönhetem a rendelkezésemre álló információt. Elég szar egy éjszaka volt, na.
Avmike 2018.11.02 00:27:11
@Darth Revan: Májusra millió €300 körüli jegy van NYC-be(Bécsből, Londonból, stb. normális légitársaságokkal), ahonnan JetBlue ledob MCO-ba, vagy TPA-ba van Norwegian, csakúgy, mint FLL-be