Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DelPiero2

0 bejegyzést írt és 1442 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a Bajnokok Ligája-indulást jelentő bajnoki helyek egyikéért zajló versenyfutás talán utolsó és legfontosabb csatáját vívja vasárnap este. A tabella harmadik helyén álló zebramezesek megőrizték pozíciójukat a Bologna botlásának köszönhetően, s az AS Roma otthonába látogatva, négy…..
DelPiero2 2024.05.06 10:44:58
@Zsupi44: nem láttam az egész meccset. Általában lehet hogy tényleg az a szerepe, hogy várjon elöl a labdákra, sétálgasson, lesen maradjon. Talán többet kellene tennie azért is, hogy helyzetbe hozza magát. De ebben a konkrét esetben igazad lehet, nekem az nem tetszett, amikor mellé lőtte, akkor a passzoló játékos is simán rálőhette volna, nekem úgy tűnt jobb helyzetben volt.
A mai nap folyamán Romeo Agresti több játékos kapcsán is friss és feltehetően megbízható értesüléssel szolgált, az egyik ilyen játékos Dean Huijsen, és az újságíró szerint a Juventus nem következő évben számít a fiatal védőre, hanem 2025 nyarától számol a jelenleg mindössze 19 éves spanyol…..
DelPiero2 2024.05.01 00:00:25
@Pedro32: Milyen botrány?
Nicolò Schira friss értesülésekkel számolt be Michele Di Gregorio kapcsán, az újságíró értesülései szerint Cristiano Giuntolit a kapus Angelo Peruzzira emlékezteti, s a Juventus elképzelése az, hogy a Monzától csatlakozik az olasz hálóőr a következő idényre, s ő lesz Mattia Perin utódja, tehát…..
DelPiero2 2024.04.26 12:13:56
@gomorra21: Pinsoglio? Nem is értem olyan kevés pénzért hogy maradhat itt, pedig jó kapus tudomásom szerint
DelPiero2 2024.04.26 12:28:28
@SuperTrezi: de úgy tudom jó kapus (volt?) egyszer láttam védeni is, nem volt sok dolga, nem derült ki hogy rossz lenne. Nem vagyok biztos benne, hogy Ő jelentette ki hogy nem akar védeni, mert mintha valamilyen utánpótlás válogatott is volt.
DelPiero2 2024.04.26 22:40:26
@SuperTrezi: igen, de én mintha azt láttam, hogy válogatott is volt, tehát "szakmailag is jó". Nyilván ezért ahányszor véd, megfelelő bért kap, de nem világos miért nem akart soha előbbre lépni. Edzések videói alapján sem tűnik rossznak, bár azért keveset látunk. Talány nekem miért csak ezen a szinten mozog. Lehet azért, mert túl jó ember a könyökléshez. Egyébként Ronaldo idejében még 300 ezer euró körül volt a bére.
A Juventus célja az olasz bajnokságban mindössze annyi maradt, hogy az élmezőnyben végezzen, s ezzel biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, azonban van még lehetőség arra, hogy a csapat egy trófeával mentse a nehezen menthető szezont. A zebramezeseknek ehhez meg kell őrizniük az…..
DelPiero2 2024.04.23 23:21:04
Ugyan Itália már nem képviseltette magát a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, az olasz csapatok nagyszerűen teljesítenek a kisebb európai kupasorozatokban, s ennek köszönhetően eldőlt, hogy bizonyosan öt olasz résztvevő vághat majd neki a Bajnokok Ligája új, átalakított kiírásának. Az Európa-liga…..
DelPiero2 2024.04.19 15:26:21
@venember83: Nem a mi játékosunk aki kölcsönben van náluk?
A Juventus elveszítette a pert, amelyet egykori játékosa, Cristiano Ronaldo indított a klub ellen, s így csaknem 10 millió eurót, valamint az összeg kamatait köteles fizetni a portugál támadónak. A Sport Mediaset beszámolója szerint a döntőbíróság szerdán hozott döntése értelmében a Juventus 9.7…..
Adrien Rabiot tegnap a Sky Sport munkatársának nyilatkozott, s a középpályás beszélt a Torino elleni meccsről, illetve aktuális helyzetéről is. „A Juventusnál maradtam, mert maradni akartam, segíteni akartam a klubnak a BL-be való visszajutásban, és a klub is erre kért. Tehát ezért a célkitűzésért…..
A Juventus szombat este a Torino pályájára látogat, hogy a Fiorentina elleni győzelem után újabb pontot vagy pontokat gyűjtsön a hőn áhított BL-szereplés bebiztosításához. A Juventus lényegében a legjobb csapatával léphet pályára, hiszen a két eltiltott hiányzón, Nicolò Fagiolin és Paul Pogbán…..
DelPiero2 2024.04.13 20:48:58
@danimester1: Minek, hogy további helyzeteket hagyjon ki? Ebben nagy mester.
A Juventus a Fiorentina elleni hazai győzelemmel törte meg a lassan két hónapja tartó rettenetes és eredménytelen időszakot, s a találkozó egyetlen gólját a zebramezesek védőjátékosa, Federico Gatti szerezte az első félidőben. "Ez egy nagyon fontos győzelem volt, mert két nehéz hónap állt…..
DelPiero2 2024.04.09 11:34:45
@FAF: a számokból azért jó ha levonjuk a tizi gólok számát. Továbbá az árát is figyelembe kell venni, illetve azt is hogy akkor még eredményesebb lenne, ha a labdaátvételt még gyakorolná. Egy szóval sem mondom hogy suta, de kicsi esélyt látok arra hogy nekünk megérné őt tartani.
DelPiero2 2024.04.09 19:55:32
@FAF: igazad lehet ebben. Igen ez most csak kb 15%. Tévedtem, mert az maradt meg bennem hogy tizit is általában ő lövi. Tehát mellé tehetjük azt a statisztikát is, hányat hagyott ki. Nem tagadom, nekem nem tetszik Vlahó, túl van hype-olva. Túl van fizetve ami azért is hátrányos, mert nem csoda hogy a többi játékos is szeret hasonlítgatni az alapján, hogy ki mennyit tesz hozzá a csapathoz (nyilván nem csak gólok számítanak, mert pl. egy védőnek nem feladata gólokat lőni) ezért is nehéz a hosszabbítás a többiekkel.
Vlahóval én azért is vagyok elégedetlen, mert állva várja a labdát, így nem csoda hogy elpattan tőle vagy a védők elé robbannak és simán lefülelik. Másrészt lesről elfelejt visszajönni, csak sétálva ezzel is az esetleges újabb támadási lehetőséget megakasztva. Szóval a hozzáállása sem tetszik. Nem mondom hogy egész meccsen ezt csinálja, de más csapatok csatárai aktívabb hozzáállást tanusítanak.
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Federico Chiesa egyre közelebb áll ahhoz, hogy meghosszabbítsa a szerződését a Juventusszal 2026 nyaráig. A klub és a játékos is a közös folytatást részesítik előnyben. A bianconero csapat nem kíván elveszíteni egy fontos játékost, Federico Chiesa pedig…..
Massimiliano Allegri a Fiorentina elleni mérkőzés előtti sajtótájékoztatón természetesen a várható nehézségekről beszélt, miközben az ellenfél érdemeit ecsetelte. „Fontos, hogy a Lazio ellen sikerült győzni, de ne feledjük, hogy az egy másik sorozat. Az első meccset lejátszottuk, aztán majd…..
DelPiero2 2024.04.07 15:49:39
Tovább folytatódik a Juventus elképesztő vesszőfutása, Massimiliano Allegri csapata ezúttal a Lazio otthonában, a hosszabbítás perceiben esett góllal szenvedett vereséget, így komoly erőfeszítésekre és formajavulásra lesz szükség, ha a zebramezesek ott akarnak lenni a Bajnokok Ligája jövő évi…..
A La Gazzetta dello Sport csütörtöki számában a Juventus két védőjéről írt, a lap szerint a Románál bizonyító Dean Huijsen iránt érdeklődést mutat a Borussia Dortmund, az RB Leipzig és a Liverpool, ajánlatokat is készítenek elő a klubok a fiatal védőért, akit a Roma is megtartana, ám várhatóan a…..
DelPiero2 2024.03.29 10:09:51
A Juventus az elmúlt időszakban tárgyalásokat folytat Dušan Vlahović szerződésének a meghosszabbításáról, ezért a játékos ügynöke, Darko Ristić is Continassába látogatott, ám a klubnak mindeddig nem sikerült áttörést jegyeznie. Nicolò Schira beszámolója szerint a szerb csatár és ügynöke számára nem…..
DelPiero2 2024.03.23 15:38:30
@delpi0823: én biztos megválnék Vlahovictól.
A Juventus mindössze egy pontot gyűjtött hazai pályán a Genoa ellen, így egyre nehezebb helyzetben folytatja küzdelmét a Bajnokok Ligája-indulást jelentő helyek egyikéért. "Az első félidőben volt egy kis feszültség a mérkőzés fontossága miatt, s mert győznünk kellett, ezért egy kicsit…..
A Juventus a reményteljes évkezdet és scudettós álmok után leszakadt az éllovas Intertől, és vasárnap a Genoa ellen már egyértelműen győznie kell, ha lépést kíván tartani a második helyet átvevő Milannal. A Genoa elleni meccs előtt sajnos edzésen megsérült Arkadiusz Milik, ám a keret nem fog…..
A La Gazzetta dello Sport beszámolt a Juventus helyzetéről, és a milánói sportlap értesülései szerint a klub elkerülheti a kulcsjátékosok kiárusítását, amennyiben ragaszkodni tudnak a következő három évet felölelő üzleti tervhez. A terv legfontosabb része a BL-be való visszatérés, illetve a…..
A Juventus az Atalanta együttesét fogadja az olasz bajnokságban, s a torinóiak mestere, Massimiliano Allegri nyilatkozott a mérkőzést megelőző szombati sajtótájékoztató alkalmával. "A szezonnak ehhez a szakaszához érve a pontok nagyon fontosak, pontokat kell szerezni a cél eléréséhez, s egy olyan…..
A Juventus a Frosinone ellen elért kínkeserves 3:2-es győzelemmel szakította meg négy mérkőzés hosszúságúra nyúló nyeretlenségi sorozatot, s mivel a zebramezeseket üldöző AC Milan az utolsó pillanatokban győzni tudott a Lazio otthonában, be kell gyűjtenie a három pontot vasárnap este. Massimiliano…..
Az olasz sajtó több, egymással egybecsengő állítása szerint megszületett a döntés Paul Pogba ügyében, s a Juventus francia középpályása doppingvétség miatt négy évre szóló eltiltást kapott. A játékos az Udinese elleni bajnoki mérkőzést követően, tavaly augusztus 20-án bukott meg a…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus hosszú távú megoldást keres Wojciech Szczęsny helyett a csapat kapujában, s a Monza hálóőre, Michele Di Gregorio személyében véli megtalálni a megoldást a poszton. A 33 esztendős lengyel hálóőr fontos szerepet tölt be Massimiliano Allegri keretében, a…..
DelPiero2 2024.02.23 00:25:02
@Lanzafame: Donnarummára gondoltál? Nem értem miért akartuk ennyire őt.
A Juventus hullámvölgybe került, így érthető, hogy az olasz sajtó újra találgatásokba fogott, hogy a zebramezeseket irányító Massimiliano Allegri vajon kitölti-e még egy szezonra szóló szerződését, vagy idő előtt távozik, hogy egy másik szakembernek adja át a csapat kispadját. "Tavaly Allegri nem…..
DelPiero2 2024.02.19 20:49:10
@Ethan Hunt: márpedig az elnöki feladatnak sajnos a köntörfalazás is része.
A Juventus meccselőnyben van az Interhez képest, így vezeti a tabellát, és megtarthatja előnyét, mivel szombaton játszik a bianconero csapat, míg az Inter Firenzében lép pályára vasárnap este. A gólgazdag szezonkezdet után a szurkolók a Derby d'Italia előtt egy héttel továbbra is győzelmet várnak a…..
DelPiero2 2024.01.27 20:03:11
@Apuleius: Milik most úgyis pihen egy meccset legalább.
Yildizt beküldhette volna korábban is. 1 hete van pihenni a következő mecsre, simán játszhatott volna többet, benne legalább volt veszély az ellenfél kapujára.
A bíró nagy patkány, klubszinten is kéne egy-két udvarias megjegyzést tenni.
Az olasz lapok a napokban rengeteget cikkeztek a Juventus kapcsán Moise Kean és Lazar Samardžić helyzetéről, az olasz csatár a játéklehetőség érdekében váltana januárban, míg a szerb futballista elhagyná az Udinesét, és a pletykák szerint a Juventust választaná, ám az Öreg Hölgy jelenleg csak egy…..