Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolt Pőczee

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Industrial, industrial metal, Neue Deutsche Härte, hard rock - legyen akármi a stílusuk, a Rammstein mostanra az egyik legsikeresebb zenekarrá nőtte ki magát '94-es megalakulásuk óta több milliós lemezeladásokkal. Telt házas arénakoncerteket adnak, olyan színpadi és pirotechnikai elemekkel, hogy nem…..
Zsolt Pőczee 2019.05.18 17:23:11
Egy hagyományos és négy robotporszívó került a cikkbe, olcsók, jók és erősek, ráadásul mind akciós!..
Ahogy már írtunk róla, előzetesben is visszatetszést váltott ki a Rammstein legújabb videójának, a Deutschlandnak figyelemfelkeltő előzetese. A dal, ahogy ígérték is, szó szerint berobban a köztudatba (a cikk írásakor, bő fél nappal a premier után már tobb, mint ötmilliós nézettség felett jár!),…..
Zsolt Pőczee 2019.03.29 17:41:19
Először is, egy dekát se fogytam, hovatovább a helyzet tovább romlott, de ahogy az lenni szokott, mindig találtam okot arra, hogy elodázzam a fogyókúrát. Pedig egészen jól alakultak egy darabig a dolgok, pár hónapig vega voltam, de rájöttem, hogy hosszútávon nem tudom fenntartani azt az életmódot…..
Zsolt Pőczee 2018.09.16 15:52:26
@midnightcoder2: Nem is kell éhezni. 3 műszak mellett nem éhezem soha. Normális kaját kell enni, és mozogni. Akkor nem éhezel, és fogysz is.
psbm Orbán érvel 2018.09.13 17:40:07
Orbán Viktor Európai Parlamentben elmondott beszéde inkább szólt a magyar televízió nézőknek, mint az ott ülő képviselőknek. A legszebb, hogy Orbán Viktor beszédében nehezményezi, hogy a jelentés kettős mércét alkalmaz, és visszaél a hatalommal, remélem ezt majd elmondja a magyar Országgyűlés előtt…..
A Xiaomi Amazfit Pace órájának megjelenése óta lassan két év telt el, így jogosan várhattuk az utódot. Ezt a ziccert nem hagyhatta ki a Xiaomi és vele együtt természetesen az a Huami sem, akinek többek között a jól ismert Mi Band szériát és az Amazfit Pace-t is köszönhetjük. Ezeket ismerve már elég…..
Már korábban is többször szembe jött velem az aputest, mint fogalom. Gondoltam egy merészet, és  számolva azzal a következménnyel, hogy esetlegesen felidegesítenek az olvasottak, belenéztem a témába.  Aki esetleg nem tudná, az aputest az a test, ami egy picit már pocakos, picit adott esetben már…..
Zsolt Pőczee 2018.05.12 11:36:32
@midnightcoder2: Nem mondtam, hogy kötelező. Annyit mondtam, hogy aki akar tesz ellene. Én is otthon edzek, mert messze van a konditerem. Vettem eszközöket, és heti 4-5 órát rászánok. Ezt mindenki megteheti akit zavar a kinézete. Én is ezért tettem, mert zavart.
Zsolt Pőczee 2018.05.12 12:00:34
@midnightcoder2: Ez is csak kifogás...
Zsolt Pőczee 2018.05.12 12:21:57
@Einarr: egyetértek
Eddig csak 100 mm vagy annál kisebb mikro gépek jártak nálam, ezért nagyon kíváncsi voltam arra, hogy mi történik, ha az alapvetően azonos technikát egy picit nagyobb vázra ültetjük át, azonos hardver elemek, de nagyobb propellerméret mellett. Előre lelövöm a poént, a +20 mm maga a Nirvána, olyan…..