Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Khedira

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus meccselőnyben van az Interhez képest, így vezeti a tabellát, és megtarthatja előnyét, mivel szombaton játszik a bianconero csapat, míg az Inter Firenzében lép pályára vasárnap este. A gólgazdag szezonkezdet után a szurkolók a Derby d'Italia előtt egy héttel továbbra is győzelmet várnak a…..
Khedira 2024.01.27 18:27:24
@kozagaha: igen ellenünk.
Khedira 2024.01.27 18:38:38
@Rodri13: így legyen
Khedira 2024.01.27 19:17:34
DV9
Csütörtök este a Juventus hazai pályán, az Olasz Kupa nyolcaddöntőjében hazai pályán fogadta a Salernitana együttesét, s aratott 6:1-es, magabiztos és ólzáporos győzelmet. Vasárnap kora este a két csapat ismét megmérkőzik egymással, ezúttal az olasz bajnokságban, s a helyszín Salerno, az élvonal…..
Mirko Nicolino a mai napon arról számolt be, hogy Cristiano Giuntoli őszintén nyilatkozott a kupameccs előtt, jelenleg a Juventus nem lát életszerű opciókat a januári átigazolási időszakban, és a vezetőség célja, hogy a csapat folytassa az eddigi menetelést keretbeli változások nélkül, ugyanakkor…..
Khedira 2024.01.05 23:02:38
@Leram7: nálam Timi és Fagyi is beférne a kezdőbe
Az új esztendő legelső mérkőzésén a Juventus bekapcsolódik az Olasz Kupa küzdelmeibe, s a kupasorozat nyolcaddöntőjében a Salernitana együttesével mérkőzhet meg hazai pályán, a torinói Allianz Stadiumban. A továbbjutásról egyetlen mérkőzés dönt, s a győztes a Napoli együttesét 4:0-ra megsemmisítő…..
A Juventus FC blog szerkesztői ezúton szeretnének boldog és békés karácsonyt kívánni az oldal minden Kedves Olvasójának! A zebramezes játékosok a Frosinone elleni győzelemmel ajándékozták meg a csapat szurkolóit, s a sikerek nélküli szezonokat követően a megfiatalodott csapat versenyben lehet a…..
Khedira 2023.12.25 06:50:42
A Juventus péntek este lehetőséget kapott a tabella vezetésére, hiszen az Inter csak vasárnap este látogat a Lazióhoz, és a Marassi gyepén a Juventus meg is szerezte a vezetést az első félidő derekán egy büntetőből, amit Federico Chiesa értékesített. A gól után a Juventus kissé behúzta a kéziféket,…..
Khedira 2023.12.17 14:35:11
@SuperTrezi: sőt kb a 65-dik perctől már a játékvezető és vak VARjucskák is őket erősítették. 15-20 perc látványosan egyoldalú játékvezetést hozott. Tudom a Juve nem foglalkozik a játékvezetéssel, de ez már lassan elfogathatatlan...
A bianconero csapat péntek este a Genoa otthonába látogatott, és a mester a meccs előtt veszélyes találkozóról beszélt, és ez a feltételezés bizonyosságot is nyert. A Marassi gyepén a Juventus korán megszerezte a vezetést Federico Chiesa büntetőjéből, ám a második félidő elején Albert Guðmundsson…..
Khedira 2023.12.17 14:22:47
@Shyr Kahn: ha hosszan akartam volna megfogalmazni, ezt írtam volna.
Ez az eredményközpontú felfogás, célfuttballnak nevezett valami. Amikor még egy gólt, csak azért akarunk szerezni, hogy biztosítsuk a győzelmet. De igazán nem is akarunk szerezni, mert az 1 gólos előny megőrzése mindenek fölött áll. Ha valahogy véletlenül adódik helyzet, azt kell berúgni. Sokkal nehezebb dolguk van így a csatároknak, a véletlenre lecsapni és beverni. Míg egy jól kidolgozott támadásnál, ahol tudja mi a dolga, mi lesz a következő lépés...
Szerintem még1 és további gólokat azért kell rúgni mert erről kéne, hogy szóljon a foci. Az ellenfelet meg kell próbálni legyőzni minden percben, amíg a játék tart. Természetesen van olyan meccs, ahol a vereség elkerülése a cél, de, hogy egy európa elitjébe vágyó csapat minden meccsén ez legyen a felfogás azt nehezen értem meg.
Az Európa-bajnokság selejtezőinek utolsó fordulójában az olasz válogatott biztosította helyét a jövő nyári kontinensviadalon, a játékosok visszatértek klubcsapataikhoz, s így folytatódhat a bajnoki küzdelem. A tabella második helyén álló Juventusra rögtön egy rangadó vár, a zebramezesek vasárnap…..
Daniele Rugani a Juventus hivatalos Twitch-csatornája számára nyilatkozott a Fiorentina elleni meccset követően, és számos szurkolói kérdésre válaszolt. „Ma a regeneráción volt a hangsúly a firenzei meccs után, ami elég kemény volt. Holnaptól kezdjük a felkészülést a Cagliari elleni meccsre, és…..
Gianluca Di Marzio több értesülést is megosztott az elmúlt órákban a Juventus terveiről, és az újságíró szerint Giovanni Manna és Cristiano Giuntoli Londonba látogatott, a helyszínen tekintette meg a Tottenham és a Chelsea mérkőzését. Nicolò Fagioli és Paul Pogba hosszú kiesése miatt a Juventus…..
A Tuttosport Samuel Iling-Junior helyzetéről írt, ami korántsem tűnik rózsásnak. A fiatal játékos szeptember 23-án kapott utoljára játéklehetőséget, azóta nem lépett pályára, és a jövője is kérdéses, mivel szerződése még másfél évig köti a Juventushoz. A lap szerint, amennyiben nem sikerül hamarosan…..
A Juventus edzője, Massimiliano Allegri továbbra is kitart álláspontja mellett, miszerint az Öreg Hölgy nem tekinthető a bajnokság első számú esélyesének, és a Milan elleni meccset követő sajtótájékoztatón több indokkal is szolgált kijelentése alátámasztására. A sajtótájékoztatón felmerült, hogy a…..
A Milan feltehetően a scudetto visszahódítására, míg a Juventus hivatalosan csak a legjobb négy közé kerülésre készült a bajnokság elején, ám ezek a célok valószínűleg kevésbé lesznek fontosak a nagy presztízzsel bíró vasárnap esti találkozón a San Siro gyepén. A bajnoki forduló pénteki rajtja…..
A Juventus vasárnap este a Milan ellen lép pályára a San Siróban, s a Corriere della Sera számára adott interjúban Alessandro Del Piero természetesen erről is beszélt, ahogy felmerült a klubhoz való visszatérés témája is. „A Juventusnál állandó a nyomás. A klub referenciapontot jelent, és nem…..
Khedira 2023.10.21 14:22:55
@JuveMI: +1000
Nicolò Fagioli ügye kisebb erdőtüzet okoz az olasz válogatott körében, az Il Messaggero beszámolója szerint az ügyészség és a rendőrség tegnap kihallgatta Sandro Tonalit és Nicolò Zaniolót a válogatott edzőtáborában, majd a szövetség hazaküldte a játékosokat a válogatott kerettől. Nicolò Fagioli…..
Khedira 2023.10.13 21:23:54
@Wizzurah: Te már ítéletet alkottál az elég sok helyen olvasottak alapján. Így semmilyen hasonlat nem lesz jó és mindenképp a klubb lesz szerinted a bűnös.
Semmi nem attól lesz igaz, vagy hamis, hogy hányan mondják...
Ezt komolyan elvárja bárki, bármilyen klubbtól, hogy jelentse fel a saját játékosát?
Nem tudom, hogy az milyen segítség lenne szegény srácnak. A drogos sem fog kigyógyulni attól, hogy elviszi a rendőr.
Szegény srácnak ez most így nagyon durva lesz. Gyakorlatilag a szakadék szélén állva löktek még rajta egyet. Adósságát valamiből ki kell pengetni, ha a foci nem lesz, akkor miből?
Khedira 2023.10.13 21:30:48
@delpi0823: CR7 nemierőszakolós botránya kinek a sara? Az még a makulátlan Realé, vagy a mocskos olasz bűnszervezeté?
Khedira 2023.10.13 22:41:59
@Wizzurah: nem a fogadás igaz vagy hamis, hanem, hogy a klubb mit tett az ügyben, vagy mit sem. Szenvedély betegségről, szegény áldozat focistáról írtál, akit a fránya klubb nem véd meg, erre írtam a drogos példát.
Nem veszed észre, hogy minden mondatoddal elítéled a klubbot? "Lerombolni, sóval behinteni..." Aztán azt mondod, hogy nem ítéled el, mert nem vagy bíróság... Na jó.
Az, hogy Fagioli beköpte a többieket az szerinted erkölcsileg jellemzi őt. Tehát neki nem kell a bűncselekményt jelenteni, a törvény szolgáit segíteni, mert akkor erkölcsi 0 a szemedben? A klubb, viszont ha nem jelentette egyből, akkor féreg bűnöző, erkölcsileg 0. Az egyik esetben az az erkölcsileg helyes, ha jelentik, míg a másik esetben szemét besúgó. Ezt nem annyira értem.
Az El Pais tegnap arról számolt be, hogy az UEFA és az Európai Klubszövetség az európai kupasorozatok forradalmasításán gondolkodik, és 2027-től újabb formátumban kerülhetnek megrendezésre ezek a sorozatok. A pletykák szerint egy Szuperliga alakja bontakozik ki a tervekből, hiszen a klubok 18…..
Khedira 2023.10.04 20:20:37
A Juventus hétvégén elképesztő egyéni hibák sorozatát bemutatva szenvedett 4:2-es vereséget a Sassuolo otthonában, s a  hétközi fordulóban a zebramezesek a bajnokság kér veretlen együttesének egyikét, a Leccét fogadja az Allianz Stadiumban. Massimiliano Allegri keretébe visszatér Kenan Yildiz, aki…..
Az UEFA nemrégiben frissítette az európai klubok rangsorát, és a csalódást keltő éveket követően nem meglepő módon a Juventus már nincs Európa legjobb tíz csapata között az elmúlt öt évben gyűjtött koefficienspontok alapján. A Juventus több éve hiába próbál visszatérni Olaszország trónjára, és…..
Khedira 2023.09.20 14:55:08
A Tuttosport értesülései szerint a Juventus számos játékosával hosszabbítani kíván, egyrészt a tehetséges fiatalok hosszú távú lekötése miatt, másrészt viszont a könyvelésben felmerülő költségek csökkentése érdekében. A torinói lap szerint Manuel Locatelli új szerződésre számíthat, így a 25 éves…..
Gianluigi Buffon a DAZN munkatársának adott interjút hétfő este, s a Juventus legendás játékosa az idei bajnokságról és a BL-esélyekről is beszélt. „Idén kiegyensúlyozottabbnak érzem a küzdelmeket. Mivel sok játékost átigazolt a szaúdi bajnokságba, az európai futball technikailag valamivel…..
Khedira 2023.09.19 15:53:33
A válogatott szünet után a Juventus a szezon eddigi legnehezebb mérkőzésére készülődhet, hiszen a zebramezes csapat szombat délután a Lazio együttesét fogadja az Allianz Stadiumban. A római kékek ugyan két vereséggel kezdték a bajnoki szezont, a harmadik fordulóban a címvédő Napoli otthonából hozták…..
Khedira 2023.09.16 20:04:05
@Wizzurah: már az Empoli ellen is feltűnt, hogy van szurkolás, de amokyan igazi. Szóval nem úgy tűnik, hogy csak a rangadógra tértek vissza az ultrák. Valami történt...
Khedira 2023.09.16 20:05:50
@babo0410: 36 %? Ez most nem tűnt fel. Ha így játszunk és eredményesek is vagyunk, hát legyen náluk 70%-ban akár
Khedira 2023.09.16 20:09:48
@DegerFaCan: igen én is néztem Szoboszlait, de az első félidőben nem is volt rossz Loca... Inkább azt mondom, hogy Dominik nagyon jó, nem azt, hogy Loka rossz. Legalábbis most nem lógott ki lefelé.
A Lazio elleni mérkőzés egyik főszereplője Dušan Vlahović volt, aki két gyönyörű találattal járult hozzá a zebramezesek győzelméhez. "Még jobb lehetett volna kapott gól nélkül, de a győzelem emeli a morálunkat, mert mindig megjósolhatatlan a válogatott szünet után. Szilárdak és kompaktak voltunk.…..
A Goal beszámolója szerint Leonardo Bonucci ügyvédei, Antonio Conte és Gabriele Zuccheretti a kollektív szerződésben előírtaknak megfelelően jogi lépéseket foganatosítanak a Juventusszal szemben a mai napon. Ezen lépések célja kártérítés folyósítása azt követően, hogy Leonardo Bonucci számára a…..
Khedira 2023.09.13 06:00:16
@Khedira: jaaaaah! És utána a vissza út is minden az ő kénye kedve szerint. Beáldoztunk érte egy igéretes olasz védőt, akinek aztán a karriere kuka is lett. A távozása, az itt léte, a visszahozatala és az elküldése sem volt balhé mentes. Hány ilyen ember van még? Pogback? Ott legalább tejeltek érte rendesen, a visszahozása meg a mi sarunk.
Paul Pogba továbbra sem a pályán nyújtott teljesítményével kerül a reflektorfénybe, az ANSA mai beszámolója szerint a középpályás megbukott az első doppingteszten, az Udinese elleni, a Juventus 3:0-ás győzelmével záruló találkozó után vett minta a normálisnál magasabb tesztoszteron-szintet…..
Khedira 2023.09.13 05:53:12
@SuperTrezi: de Dybalát csapkodta meg állítólag Bonucsicska.