Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomboló ballib

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1000 leütés Felirati ellenzék 2017.12.21 21:30:53
Széky János, féltucatból az egyik polgári esszéistánk-publicistánk, az ünnepi ÉS-ben megjelent (ötből) négy és félcsillagos vezércikkében -- a csillagokat mindjárt igyekszem megindokolni -- azt írja, hogy az ellenzéki politikusaink beleragadtak "a képzetbe, hogy Orbánt olyan játszmában lehet csak…..
tomboló ballib 2017.12.22 16:54:49
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
Minek gép, ha a kulák kezében van és csak segíti a zsírosodását? pontosan erről beszéltem. ahelyett hogy vennél magadnak egy gépet inkább legyél irigy arra akinek volt esze venni. ha én úgydöntöttem hogy a pocsolyában akarok fetrengeni akkor fetrengjen mindenki más is az én pocsolyámban. ez a te hozzáállásod.
tomboló ballib 2017.12.22 18:01:23
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: azért állsz kívül mindnene, mert bevonultál az ősemberbarlangba és nem veszel tudomást arról hogy van egy világ odakint. fetrengsz a saját pocsolyádban. de az igazság ettől még mindig ott van. akármennyire fogod be a füled. meg a fejedet is belenyomhatod a sárba mint egy strucc. az igazságot nem tudod megszüntetni azzal hogy nem veszel róla tudomást.
tomboló ballib 2017.12.22 21:42:09
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: nincs pár milliméter a valóság felett. vagy benne vagy a valóságban teljesen vagy csak a saját agyadat facsarod és bizonygatod magadnak hogy márpedig te jól csinálod. győzködöd magad hogy igenis igazad vna amikor nincs. ezt jelenti a pár milimétered. bevonulni a barlangodba.

és nem annyira működsz együtt a kapitalistákkal amennyire kénytelen vagy. annyira működsz együtt amennyire csak kényelms. élvezed a kapitlaizmus. az igazság az hogy kurvára szarsz azokra az eszmékre amik mellett így döngeted a melled. ezek az eszmék csak azért kellenek, hogy a eltreeld a saját figyelmedet a valóságról. nem hiszel bennük. istenben sem hiszel. csak mondogatod mindenki másnak meg mondogatod magadnak. azért mert jó érzés ezt mondogatni magadnak. ha bármit tenni is kellene az eszméidért akkor már magyarázkodsz hogy miért nem teszel semmit. ennyiből állnak az eszméid. önámításból.

menj vissza a hasonlóan kitekert agyú ősemberhordádba. ott annyi csomót köttök egymás agyára amennyit akartok. csak mintket hagyjatok békén mi szeretnénk fejlődni meg egy jobb világban élni.