Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nativus

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levélben kaptam az alábbi történetet, a levél írójának kérésére közzéteszem. Először is elnézést, hogy nem fedem fel kilétem, de szerintem megértitek. Az alábbi szövegben beszélek majd az Alapokról, a Sea Org-ról, EPF-ről, RPF-ről – a szcientológiáról. Mindenkinek…..
nativus 2008.05.26 13:05:13
divali:
Bár nem neked címezted, de leírok pár dolgot:

Legalább akkora kamu, mint a keresztény egyház, vagy a vadászbombázós xenu, vagy bármilyen kitalált bizonyítatlan marhaságon alapuló dolog.
A RAI a Reiki Association International rövidítése.
Egy Eckhard Strom nevű fazon osztja az észt, meg a magasabb dimenziók ígéretét.
Egységes árlistájuk van, tehát ugyanannyiért "képeznek" az ország egész területén arra fogható embereket.
(ha valaki ezután is érdeklődik náálam lehet jelentkezni... természetesen azonos díjazással, mivel elvégeztem pár éve a tanárit...)

A problémám a dologgal?
Idézem: "Semmi sem véletlen!"

Értelmetlen, mindenben jeleket keresni.
A szél csak szél...

Átszellemült bárgyú vigyor az arcon, az alapvető hozzáállása egy ebben mozgó embernek az, hogy vagy te is "felemelkedsz az ő szellemi szintjére", vagy "gátolod a szellemi fejlődését, és ellopod az energiáit", ezért ki kell zárni (csak az agyadból... mintha nem látnád, nem hallanád, nem reagálod le, és ezzel megóvod az energiáidat).

Ezek a konkrét megnyilvánulások, de mögé lehet nézni.

Alapvető fizikai és pszichológiai dolgokat használ manipulációra, ráadásul kötött hierarchia hiányában az emberek észre sem veszik a beáldozott pénzt és időt.

Aki ismeri a szem működését és a komplementerszíneket, az pontosan tudja, hogy milyen "látni az aurát".
Aki ismeri a hőterjedést, az tudja, hogy egy test fölött a tenyér meleget érez, és ez természetes hőkisugárzás, és nem "az aura szellemi energiája".
Aki ismeri a pszicológiát, az a kötelező "reiki-ölelés"-ben nem a magasabb energiák mozgását látja, hanem tudja, hogy minden ember számára jóleső dologról van szó.