Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szivesN ZiARA

5 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már az új év második havában járunk, több mint hét nappal a megújulást hozó, pozitív energiákat magában hordozó újhold után. A csillagok együttállása most (is) kedvez annak, hogy megtegyük azokat a lépéseket, amelyek révén eljuthatunk oda, ahová valahol mélyen mindig is menni akartunk, és igaz…..
szivesN ZiARA 2018.02.25 21:36:13
@pannonfunk: :-D Mi mindenre nem jó egy elvízkövesedett fűtőcső... :-)

Igen, így van, és szomorú, hogy mennyien visszaélnek ezzel. :-(
Olykor úgy érzem, túl sokat stresszelek. Talán időnként olyan dolgokon is kiakadok, amelyek voltaképp nem is olyan eget rengető problémák. Különösen akkor érzek így, mikor meglátogatom vidéken élő, tőlem két generációval idősebb rokonaimat, akik köszönik szépen jól vannak. És ráadásul úgy is néznek…..
szivesN ZiARA 2018.02.09 19:32:09
@Untermensch4: Ez kívülről csokis, belül lekváros. Valami ilyesmi: rewrite.origos.hu/s/img/i/1211/20121103-isler-auguszt.jpg
Mennyei :-)
Velünk, nőkkel, gyakran előfordul, hogy olyasvalakire vágyunk, aki nem viszonozza érzéseinket vagy legalábbis nem úgy, ahogy mi szeretnénk. Úgy érezzük, megtaláltuk az igazit, senki mást nem tudunk elképzelni magunk mellett, titkon már az esküvőt és a közös családot tervezgetjük, a másik oldalról…..
szivesN ZiARA 2018.02.09 13:00:36
@Untermensch4: Hm hm. Ez bizony lehetséges. :-/
szivesN ZiARA 2018.02.09 19:21:08
@Haloperidol: Igen, ilyen is van sok, tény, én se értem. :-) A magam részéről soha nem vettem zaklatásnak az ilyesmit, szerintem ez kedves gesztus, ugyanakkor pozitív visszajelzés :-). Aztán mindenki eldöntheti, hogy elfogadja vagy udvariasan! visszautasítja a meghívást. Szerintem pozitív, nekem azt mondja el a másikról, hogy mer kezdeményezni és első körben mi mást is várhatnánk egy férfitól. Ahhoz, hogy valami történjen valakinek lépni kell és jó ha a férfi teszi meg az első konkrét lépést, mert ha a nő lép, az nem mindig szerencsés. Nekem az a tapasztalatom, hogy sok férfi könnyen elveszti az érdeklődését, ha túl könnyen kap meg egy nőt, nem kell megdolgoznia érte, egyszerűen csak elfogadja amit kap ezüst tálcán felkínálva.
szivesN ZiARA 2018.02.09 19:24:43
@Haloperidol: Örülök, hogy tetszett. :-) Én úgy gondolom, ha nem tesszük fel ezeket a kínos kérdéseket magunknak, nem gondoljuk át, hogy mi vajon hol hibáztunk és csak és kizárólag a tőlünk független külső körülményeket okoljuk folyton a történtekért, akkor könnyen lehet, hogy újra és újra elkövetjük ugyanazt a hibát, majd ihatjuk a levét.
Egy hideg januári napon késő délután az utcán sétálva megakadt a szemem az előttem sétáló lányon. Ezt láttam : Ekkor körülbelül mínusz öt fokot mutatott a hőmérő, és már legalább három napja hasonlóan hideg volt. Ráadásul, aznap délelőtt esett a hó. Szóval szó sincs arról, hogy hirtelen változott…..
 Ünnepek után első munkanapomon az iroda ajtaján belépve a kollégáim egyből nekem szegezték a kérdést: „Hogy telt a karácsony?”. „Remekül! Jobb nem is lehetett volna”- vágtam rá csípőből, de amint kimondtam, furcsa érzés fogott el. Úgy éreztem, mint ha hazugságon kaptam volna magam, és most…..