Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egytucatLevelibéka

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Forrás: Egy hónapig titkolta a szekta a színésznő elől, hogy meghalt az apja A szcientológusok lelketlenségéről és a kapcsolatmegszakításról már sokszor írtam a blogon. Sajnos ismét bebizonyították, hogy Hubbard toxikus irányelveit továbbra is igazi fanatikusok módjára alkalmazzák. Idézet a…..
egytucatLevelibéka 2019.10.04 22:11:48
@franklin44: itt a link ls a cím:
A szcientológia és utóhatásai, 2. évad 5. rész - David Miscavige hatalomra kerülése.
objektivszcn.blog.hu/2017/09/27/a_szcientologia_es_utohatasai_2_evad_5_resz_david_miscavige_hatalomra_kerulese
Előzmények: A Magyarországi Szcientológia Egyház pert vesztett – totális és nagyon súlyos vereséget szenvedett Közleményt adott ki a szcientológia egyház (itt olvasható el: A Magyarországi Szcientológia Egyház közleménye, 2019. március 30.) az elvesztett perrel kapcsolatban. A lényege: nem értenek…..
egytucatLevelibéka 2019.04.07 21:15:28
@Laci12:
Jó kijelentés Laci!
A pénzt ti be szeditek, nem megtermelitek. Nulla cserét adatok érte.
Ezért ragadt erre a tevékenységre a tarhálás gúnynév.
Tudsz olyan LRH referenciát, amely ezt megengedi? Én tudok olyat amelyik ezt tiltja. Néhányan úgy jutottunk ki az SCN álságos csapdájából, hogy az ilyen ellentmondásoknál nem fogadtuk el a balfasz megmagyarázásokat, igazolásokat. Hány ember dolgozott fordítóként éveken át LRH anyagokon zéró cseréjét? És közben megy a jutalék felfelé minden eladott légypiszokért.
Ebben te nem látsz ellentmondást, cserétlenséget?
egytucatLevelibéka 2019.04.07 21:22:12
Született pár cikk azóta a témában: Curtis és a szcientológus kamurehab esete (Drogriporter)Csapdába csalta Curtist a szcientológia egyház (Ripost) Kamuelvonón járhatott Curtis, és a szcientológusok közé került (HVG) Sőt az érintett is megszólalt (mindkét hivatkozásra kattintva meghallgatható a…..
egytucatLevelibéka 2019.02.25 20:15:33
@Laci12:
Kedves Laci12!
Felajánlok neked egy kis kommunikációt és egy kis játékot. Nézd végig Leah Remini filmjeit. Előre szólok, hogy -amit a Scn enthétának nevez- az nincs benne. A saját szavaimmal inkább úgy fogalmaznék, hogy nem fog megfertőzni. Aztán keress rá Geir Isene norvég OT VIII-asra.
Ezek után nézd meg a Kungfu panda animációs filmet. Segítek: a titkos összetevő.
Rólunk, akik itt vagyunk:
mindannyiunknak voltak nyereségei a Scn-ből. Mindannyian láttunk benne fantáziát, de aztán egyszer csak úgy döntöttünk, hogy nem megyünk tovább.
Keresd meg a választ arra, hogy miért nem kommunikálhatnak a hithű Scn-esek a kilépettekkel. Valami bugyuta választ fogsz kapni.
Előzmény: Késelés a szcientológia ausztráliai központjában Újabb részletek váltak ismertté a gyilkosságról. A most ismert történet a következő: Az elkövető (16 éves) január 2-én este összeveszett édesanyjával amiatt, hogy az a méregtelenítő programot végezte a szcientológia ausztráliai…..
egytucatLevelibéka 2019.01.16 23:39:24
@Orbánviktor: crammingre kell küldeni a cikk íróját. Az SP-k a12 jellemvonás alapján azonosíthatók be. Csaki a 12 jellemvonás számít. Amúgy az SP-k észrevétlenek.
Nem támadnak késsel. : )
Előzmények: Leah Remini: A szcientológia és utóhatásai Leah Remini az Entertainment Weekly-nek adott interjúban bejelentette, hogy az A&E amerikai televíziós csatorna idén november 27-én adja le a szcientológia visszásságait bemutató sorozata 3. évadának első részét. Az első két évadhoz…..
egytucatLevelibéka 2018.10.20 00:14:44
@Bgisi: ez jó!
Jöhet még. : ))
Idén nyáron, 55 éves korában elhunyt Fritzlauf Lajos, a Magyarországi Szcientológia Egyház egykori emblematikus figurája, az „egyház” titkosszolgálati, jogi és PR-feladatait ellátó autonóm szervezeti egysége, a Különleges Ügyek Irodája (Office of Special Affairs, OSA) közép-európai kirendeltségének…..
egytucatLevelibéka 2018.09.21 09:52:57
L. Ron Hubbard életében egyszer nyilatkozott nem baráti TV-stábnak. Ez olyan "jól" sikerült, hogy többet ilyet nem tett. A Granada Television "World In Action" sorozatának részeként vetítették 1968 augusztusában a "The Shrinking World of L. Ron Hubbard" c. epizódot, amelyben a Sea Org…..
egytucatLevelibéka 2018.09.12 23:21:07
LRH hanyatló világa akkor? - és most?

"At Saint Hill expansion is reflected on the number of people going up The Bridge to OT.
And since the release of the Golden Age of Tech Phase 2 this has increased by:
-- The STP has increased by over 400%.
-- The WDAH increased by over 350%.
-- The Releases at Saint Hill have gone from 1,500 a year to now over 3,500.
-- OTs made since the Golden Age of Tech Phase II for OTs has more than 3X.
-- The Solo WDAH have increased by over 600% since Golden Age of Tech Phase II for OTs.

And with Scientologists from 64 different nations to receive services Saint Hill is reaching highest ever delivery.
During summer the number of Scientologists arriving to Saint Hill from around the world is at an all new high with highest ever number of arrivals.
This is resulting in:

-- Highest ever number of sessions occurring at Saint Hill…
-- A release coming of the line every 45 min of every day…
-- No less than over 55,000 Well Done Auditing Hours delivered just since the start of summer…
-- The SRD course room reaching a brand new highest ever co-audited hours, just last week…

Resulting in nearly 3,000 completed intensives or courses, just since the start of summer!"

Expanzió van, soha nem látott fejlődés, csodálatos eredmények.

A 'Hol van Shelly Miscavige?" auditáló kérdés kezdi előhozni a reaktív elme tartalmát:
m.youtube.com/watch?v=LYGay6NngiE
(remélem működik a link)

Shelly Miscavige - The Mystery of Scientology's Vanished Queen
Érdekes történetet osztott meg velem pár napja a blog egy debreceni olvasója. Egyik gyerekkori barátja szcientológus, és érintőlegesen ő is ismeri a témát, de különösebben nem akart vele foglalkozni. Kb. 1 héttel ezelőtt a barátja megkereste azzal, hogy lenne egy dániai munkalehetőség, és itt van…..
egytucatLevelibéka 2018.09.08 15:36:14
@Le a spammerekkel: én értem
egytucatLevelibéka 2018.09.08 18:04:08
@Le a spammerekkel:
Menj és éld az életedet!
Ne akard ezt megérteni.
"Dolgozom azért, hogy szólásszabadság legyen a világon." - mondja a szcientológus kódex 10. pontja, amely természetesen csak arra nem vonatkozik, amikor őket bírálja valaki... Ezt találtam ma a Facebookon:  ..
egytucatLevelibéka 2018.08.07 21:53:51
Ezt kellett volna megosztania:
(és akkor minden a legnagyobb rendben lenne)

"David Miscavige is the ecclesiastical leader of the Scientology religion. For three decades, Mr. Miscavige has protected, preserved and expanded Scientology worldwide.

Learn more about Mr. Miscavige on the official site:
qoo.ly/r82pq

L. Ron Hubbard, the Founder of Scientology, left a vast legacy of research and technology as a foundation upon which the religion is built. His writings, teachings and philosophical explorations inform, illuminate and instruct every aspect of the religious technology that validates his findings. His meticulous research led to conclusions on bringing peace, tolerance and happiness to Mankind; those ideas and techniques have since resonated with millions of individual lives around the planet.

In his position as Chairman of the Board Religious Technology Center (RTC), Mr. Miscavige bears the ultimate responsibility for maintaining the accuracy and correct application of L. Ron Hubbard’s technologies of Dianetics and Scientology."

Dehát ugye egyeseknek külön véleményük van.
egytucatLevelibéka 2018.08.08 19:34:58
@PTS level III.: Hatalmas!!! : ))
Megérkezett hozzánk a Scientology™ legújabb Híd™ magazinja. Meglepő újdonságként a "legfiatalabb, legbátrabb és legmenőbb vallásnak" átcímkézett biznisz végig az angol megfelelőit használta ebben a kiadványban a korábban magyarosított "dianetika",  "szcientológia" és "szcientológus"…..
egytucatLevelibéka 2018.07.20 12:28:08
@TellVilmos: az első megrökönyödéseim egyike a traktor és a macska esete. Jóska azt mondja Pistának, hogy "traktor". Pista nem érti a traktor szót és tévesen egy macskára gondol. Ez valami tanulási tanfolyamon lehetett vagy kommunikációson de nincs jelentősége...
Végeredmény: meggyőztek engem, hogy ez így helyes, így jó a fordítás, csak tudni kell értelmezni. Felmutattak irányelveket a kritikus megjegyzésekről...

Végül is én voltam a hibás, mert hagytam magam. Legalábbis egy korrekciós auditáláson és kremingen ez lett a végeredmény ami akkor cirka 180.000,- Ftba fájt.

Jó kis tanulópénz volt!
Most tudtam meg, hogy július 17-én, kedden, elstartolt a szcientológia önkéntes lelkészek európai túrájának magyar szakasza Szekszárdon. Íme, az Út a boldogsághoz  a totális jelentéktelenséghez újabb állomása: A jeles eseményről videofelvétel is készült, amelyen jól látható, hogy egész pontosan…..
Elismerték a Szcientológia egyház kolumbiai munkáját - adja hírül a civilhetes.net. A hír lényege: Az elmúlt hónapban pedig a kolumbiai országos rendőrség nevében Carlos Ramiro Mena tábornok a magas rangú "Jaime Ramírez Gómez Vezérőrnagy Transparency medál"-lal tüntette ki a Szcientológia…..
Ma ebbe botlottam a Bakancsos utcai bolhapiacon Budapesten. Vajon mit reméltek itt? A piac árusai és törzsközönsége nem kifejezetten az ő célközönségük - kevés olyan ember mászkál itt, akinek vannak felesleges tízmilliói. Ez már tényleg a bödön aljának kapargatása... És ha jól láttam, nem nagyon…..
Eljutott hozzám az a 4 dokumentum, amelyet a szcientológia egyházi szervezetek munkatársainak egyfajta "munkaszerződésként" alá kell írniuk. Információim szerint ezeket pár évvel ezelőtt, 2012-2013 táján vezették be. Innen letölthetőek: Jelentkezés vallási szolgálatraNyilatkozat vallási szolgálat…..
egytucatLevelibéka 2018.05.24 20:44:25
@wilddog84: megoldják ezt is, csak hívd föl rá a figyelmüket. A jövőben már nem Munkatársi Szerződés lesz a fejlécen, hanem Egyoldalú Szerzetestársi Elkötelezettségi Megállapodás, röviden ESzEM.
Ha a későbbiekben az ESzEM-re hivatkoznak, abban semmi logikát ne keress!

Csókollak benneteket!

Értsétek már meg, hogy az örökkévalóságotokkal játszotok.
Előzmények: A szcientológia és utóhatásai (1. évad utolsó részéhez kapcsolódó blogbejegyzés, az összes rész hivatkozásával)A szcientológia és utóhatásai, 2. évad 0. rész - A félelem kalmáraiA szcientológia és utóhatásai, 2. évad 1. rész - Thetánok fiatal testekben (18+)A szcientológia és…..
egytucatLevelibéka 2018.05.09 23:44:33
@büdös zokni: ha azt mondom neked, hogy odaadom öt álmából az elsőt és a harmadikat, akkor hány darab almát kínáltam fel? Segítek: kettőt!

Ezt persze csak részecskefizikát és határozott integrálszámítást tudók érthetik. LRH és én értjük!

Amúgy tök Entheta amit írsz, így elgondolkodom a kapcsolatmegszakításról rád vonatkozóan, de ez csak a végső megoldás. Még próbállak kezelni.
..........
Amúgy a 'f@szi' tök idiótának és zavarosnak tűnik ebben az interjúban, csakúgy mint az OT III. előadásában. Figyeld meg a beszédét, hanghordozását.
(Megjegyzés: fontosnak tartom tisztázni, hogy információim szerint a szcientológia egyház soha egyetlen fillérrel sem támogatta ezt a kezdeményezést. A maraton éves költségvetését szponzoroktól és szcientológus vállalkozóktól szokták összeszedni a maratont szervező civil szervezet munkatársai, maga…..
egytucatLevelibéka 2018.04.10 22:32:32
@büdös zokni: mit tudja az a szerencsétlen, hogy mi az az elnyomó? Életében, de még előzőekben sem találkozott olyanokkal sem ő, sem a felmenői, így a fogalom tárban nincs neki olyan.
Na de majd most! Itt megtanulja ezeknél egy életre de még a következőkre is.

Scndictionary:
Elnyomó: aki bírálja a Szálljeltológyát.

ui: mi pedig úgy gondoljuk, hogy aki nem bírálja, aki lelkendezik az átlátszó rendezvényeken, aki megeszi DM kampányvideóit, az ott elhangzott statisztikaszerűen előadott habratyot....
...szóval szerintünk az egyszerűen ostoba.
Nekem úgy nem hiányzik oda tartozni, hogy csak na! Hahaha hihihi... én így vagyok boldog.
Holnap indul az idei Drogmentes Maraton, és szerencsére pont kész lett az ilyen típusú szcientológus fedőszervezetekről szóló Leah Remini epizód. Előzmények: A szcientológia és utóhatásai (1. évad utolsó részéhez kapcsolódó blogbejegyzés, az összes rész hivatkozásával)A szcientológia és…..
Újabb interjút adott a L. László - M. Attila duó, ezúttal a Független Hírügynökségnek.  A kérdések végre valódi, kemény kérdések voltak, a válaszok pedig a szokásos hazugságok. Nagy kár, hogy az utánkérdezés elmaradt. Pár dologgal azért foglalkoznék bővebben, mert idegesít, hogy mindig…..
egytucatLevelibéka 2018.04.02 20:49:36
@norbert79:
Még aktív tagként bennem is voltak kérdőjelek, kétségek a sci terjeszkedését, statisztikái, társadalom jobbító tevékenységeit, eredményeit illetően.
Aztán 'elrángattak' a rendezvényekre, ahol -mint Leah R. az egyik interjújában- meggyőztem magam, hogy ostoba vagyok, hisz lám micsoda terjeszkedés.
De aztán győzött a saját józan eszem.
Felüdülés megnézni egy Remini féle Scn Aftermath epizódot. Egy rakás dolgot helyretett nálam.
Már csak egy kérdésem lenne:
kik vannak fentebb a tudatossági skálán, mi, akik kint vagyunk, objektíven látva őket és a bagázst, vagy akik bent önelégülten elítélnek minket.

Volt egy OT VIII-as magyar szőke szépség ( Zsanika) aki nem igazán aktív mostanában. Tud valaki róla valamit?

Hamarosan soraikban köszönthetjük?
A rabbi és a libák esete a szcientológusoknál Szcientológus koromban a legkomolyabb kétségeket az ébresztette bennem, amikor az időről időre előkerülő, fantasztikusan hangzó új tervek és programok hatalmas áttörést és a bolygó záros határidőn belüi Clearré tételét ígérték - hogy aztán ne legyen…..
Forrás: népszava.hu Nagy az öröm az "egyháznál" gondolom, de ennek a történetnek ettől még nincs vége. Három párhuzamos és egymástól független hatósági eljárás zajlik az egyház ellen (rendőrségi, adóhatósági, adatvédelmi), ebből az egyikben elértek egy részsikert. A NAV nyomozása, mint láttuk,…..
egytucatLevelibéka 2018.02.24 09:40:23