Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elementaris ero

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elmaradt a példát statuálás, felmentették a két állatkínzó pécsi diákot. Pontosabban nem felmentették, hanem két évvel eltolták az ítéletet, mondván a srácok "azóta rendezett körülmények között élnek, tanulnak, nincs rájuk panasz." A döntés azt jelenti, hogy…..
Elementaris ero 2009.06.09 14:48:05
@fmj:

pontosan ez az, nem tudod bizonyítani a fájdalmat, nem tudom bizonyítani a kínzás, mint nyelvtani fogalom meglétének tényét.

azt hogy, dolog elleni erőszak megvalósult-e vagy sem, simán bizonyítod, mivel vannak külsérelmi nyomok, amelyekről el lehet dönteni, hogy kis vágás, mélyebb seb, vagy törés.. stb.
Elementaris ero 2009.06.09 15:01:44
@fmj: és @eldiablomismo

nem értetek, mert nem olvassátok el elég figyelmesen, amit írtam. :)

1. ha nincs róla felvétel, nincs nyilvánosság, akkor sem ti, sem a nyilvánosság nem értesül róla, és akkor ez egy rejtett, titokban maradt, felderítetlen bűncselekmény, amelyet nem lehet büntetni (mint ahogyan ha az emberölés gondolatat még nem bűncselekmény, minimum valami előkészület kell hozzá).

2. ha van róla felvétel, akkor megalósul "a mások előtti" mozzanat, és garázdaság. de nem több. nem állatkínzás, mivelhogy az állat az egy DOLOG, nem több. és ráadásul még a garázdaságban sokkal súlyosabb büntetéseket lehet kiszabni, mint abban elcseszett állatkínzásos tényállásban.

3. olyan az állatkínzás, mint egy hatásvadász, bulváros cím a főoldalon. semmi tartalom, de kurva jól hangzik.

4. nem vitázom a dolog emberi tényezős részével (más kommentek), hogy milyen elborult lélek szükséges ehhez a bűncselekményhez és hová vezethetnek ezek, én pusztán a problémát egymásik dimenziójáról kívántam véleményemet kifejteni.
A MÁV vagonok ócskavasként történő eladásáról már írtunk. Nézzük a fejleményeket: Kovács Imre a letartóztatott MÁV Cargo vezetője állítja: nem károsította meg a MÁV-ot. Végül is 2000 vagon eladása ócskavasnak 200 - 300 ezer forintos áron teljesen korrekt üzletnek…..
Elementaris ero 2008.09.05 16:56:54
Müszijő Csirke 2008.09.05 16:17:59

ez
kurv@ra nem volt vicces...
amúgy jogos a felháborodás, meg duplabűntetést nekik, és következetesen minden ilyennek, de amiről te írtál, az népirtásnak híjják mifelénk, és borzasztó emlékeket ébreszt...
Elementaris ero 2008.09.05 20:53:02
"Geza"

semmit nem akarok ellened elérni, mind inkább Müszijő Csirke ellen kívántam szólni ehelyütt, mert most akartam. mert olyan dolog történt, és kész. a véleményeddel maximálisan egyetértek, hozzátenni semmit nem kívánok, (nemhogy ellene szólni). [amúgy meg, sajnos, télleg parttalan egy kicsit, így már a sokadik blogon; magasabb szinteken meg nem látnak be ilyesfajta magaslatokat].

egyébként meg, [vallomasos jelleggel és jogos védelemből elmondva],
kurv@ra kulturalis-vallasi egyveleg vagyok, mivel apam agan zsidó, majd kommunista felmenokkel bírok, de apu mar inkabb (fociul) jobb szélső középpályás (kb. ultra-konzerv fidesz, de annál szofisztikáltabb és szélsőbb; átlagosnál nagyobb lázadó volt az előző rendszerben); anyu agan kereszteny és foldmuves, szal mindenkit birok, meg utalok egyszerre; s vannak pillanatok, amikor ez tök patetikus, is vannak, amikor tackle.
Valószínűleg a legrégebbi jégkorongról készült mozgókép az a 25 másodperc, amelyet 1898. február 24-én készített a Thomas A. Edison Vállalat számára William Heise. A felvétel a New Jersey-beli Newarkban, a befagyott Crystal Lake-en készült. A filmet az Egyesült Államok nemzeti…..