Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Róza Hervai

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
RozéKacsa Konfitált kacsacomb 2016.10.03 07:10:18
Kacsacombot gyakorlatilag szerintem csak konfitálni érdemes. Régi tartósítása eljárásról van szó: a bő zsírban, alacsony hőmérsékleten való hosszú sütés/főzés. A hús így eszméletlen szaftos és omlós lesz. Nem kell tőle megijedni, a végeredmény nem lesz zsíros, a sok zsír csak megvédi a húst a…..
Róza Hervai 2017.12.18 20:17:50
@HZsuzsi84: Köszi a választ, meggyőztél! :)
Én ilyen köretre gondoltam: párolt lilakáposzta, almás sütőtökpüré és mustáros körte (családi recept alapján, mustármagos enyhén ecetes lében eltett körtebefőtt). Vélemény? :)
Már tűkön ülök, alig várom, hogy elkészíthessem. Egyébként a desszertet is tőled "lopom": párom kérésére a somlói tortát kell elkészítenem :) :)
Róza Hervai 2017.12.20 09:06:53
@HZsuzsi84: Interneten találtuk, már nem is tudom, pontosan hol, de most kicsi böngésztem és ez a recept szerintem nagyon jó hozzá: jokaja.hu/savanyu-mustaros-korte/
Volt olyan év, hogy almaecetet használtunk és úgy is nagyon finom volt. A lényeg, hogy ne legyen túl erős az ecet.