Regisztráció Blogot indítok
Adatok
budatom

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb interjút adott a L. László - M. Attila duó, ezúttal a Független Hírügynökségnek.  A kérdések végre valódi, kemény kérdések voltak, a válaszok pedig a szokásos hazugságok. Nagy kár, hogy az utánkérdezés elmaradt. Pár dologgal azért foglalkoznék bővebben, mert idegesít, hogy mindig…..
Megvolt tegnap a nagy bejelentés az idei Hubbard születésnapi rendezvényen: tényleg elindul az eredetileg tavaly nyárra tervezett szcientológia TV-csatorna. Keleti parti idő szerint hétfő este nyolckor, ami kedd hajnali 1-et jelent a mi időzónánkban. A DirecTV kábelszolgáltató 320-as csatornája…..
A Szcientológusok versenyfutása a fagyhalállal c. szenzációhajhász címmel hozta le egy velük barátinak tűnő média, hogy a szcientológia vallási egyesület a hidegben fagyoskodó rászorulók megsegítésére kb. 100 takarót, pokrócokat, hálózsákokat, matracokat és meleg ruhákat gyűjtött össze. A…..
budatom 2018.03.10 08:53:48
@büdös zokni: és haladsz? :P
Bejutottunk a szcientológusok birodalmába - írja a Népszava. Egy érdekes galéria is tartozik a cikkhez. Pár gondolat: Csak a pénzre hajtó, lelkileg és fizikailag is elnyomó, zsarnoki szervezetként mutatja be az egyházat Bonyai Péter a Szcientológus voltam című könyvében. Bonyai tíz év (és 13…..
Ilyet is ritkán látni, szépen összeszedett anyag a tüntetésről, a sajtónak nyilatkozó szcientológusokkal. A szokásos sablon válaszokat adják, bár az egyik az elején elismeri, hogy ez bizony többmillióba fáj. A végén (16:37-től kezdődően) a sztárfotó-készítési rész egyben megdöbbentő és vicces.…..
Érdekes cikk jelent meg az Esti Újság online felületén: Egyre furább ez a szcientológusok elleni eljárás Itt a cikk:..