Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Papdi Attila.

156 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    A pandémia alatt sokan változtattunk szokásainkon és 2020-ban jobban előtérbe került az online vásárlás. Ez rendben is van, hisz százával sorakoznak a boltok a neten, de hogy dönthető el kívülről, hogy az adott cég megbízható vagy sem? Ebben próbál ez a cikk segíteni, ahol a 2002-ben alakult…..
Az ünnepekre való készülődés alatt sokszor jelent nagy segítséget, ha gyors, praktikus módon juthatunk jó ár-érték arányban minőségi termékekhez. A most következő lista szereplői különféle termék kategóriákat képviselnek és egytől egyig olyan webáruházak és üzletek, ahonnan nem csak karácsonyra,…..
Az elmúlt napok legérdekesebb hírei közül következik néhány. Szót ejtünk a mai bejegyzésben többek között két olyan szállodáról is, akik nem hétköznapi módon üzemelnek és egészen meglepő körülmények között tölthetünk el néhány éjszakát. Megemlítjük Julia Butters-t, aki egy nagyon profi feltörekvő…..
Meseszép és igazán elbűvölő környezetben szeretnénk kimondani szerelmünknek a boldogító igent? Akkor a most következő lista szereplőiben biztosan nem fogunk csalódni! Következzenek azok az impozáns helyszínek, amelyek a felejthetetlen pillanatok festői színtereként szolgálhatnak.     Hilton…..
Tullius Heuer művészeti alkotásai egészen elképesztőek. A rajz és a digitális művészet ötvözésével olyan hatást kelt, mintha a rajz életre kelne a vázlaton. Átlagosan 9-10 órát dolgozik egy alkotáson.     Nézzünk néhány remekművet Tullius Heuer-től...   A bejegyzés…..
Nagyon érdekes és egyéni művészeti irányzat következik képekben. Felix Hernandez Rodriguez-ről van szó, aki a fényképezést és a digitális művészetet fűszerezi meg kézműves megoldásokkal. A végeredmény pedig egészen elképesztő...       A bejegyzés megtekintése az…..
Az őszi időszakban is igazán lényeges szempont, hogy feltöltődjünk és időnként minőségi kikapcsolódásban legyen részünk. A most következő wellness hotelekben teljes körűen megkapjuk, amire ilyenkor vágyunk. A vendégek nagyszerű értékelései és a minőségi szolgáltatások színes választéka garantálja,…..
Miért perelte be a közelmúltban az Apple-t egy férfi? Szerinte a márka tehet arról, hogy megváltozott a nemi identitása!         Elmondása szerint az Apple tehet arról, hogy homoszexuális lett!   Témaindítóként szolgál a napokban megjelent hír, miszerint egy férfi azért indított pert az…..
A legnagyobb vállalatok sem tétlenkedhetnek, hiába óriásiak és meghatározóak a piacon. Folyamatosan újabb és újabb ötleteken dolgoznak, amivel időnként sikerül is igazán meglepni a fogyasztókat. Következzen néhány érdekes újítás, ami napokban, vagy az elmúlt időszakban látott napvilágot. Szót ejtünk…..
 Az őszi szezonban is nagyszerű program egy-egy kisebb látogatást tenni, vagy akár egy hosszú hétvégét eltölteni a Balatonon. Teljesen más oldalát ismerhetjük meg ilyenkor a közkedvelt nyári hangulatnak, a korábban nyüzsgő és élettel teli partszakaszok egyszerre csendes és nyugalmat árasztó…..
 Következzen néhány ismert filmsztár, akik a forgatási napokon kívül meglehetősen szokatlan tevékenységekkel, vagy érdekes hobbikkal töltik az idejüket.      Margot Robbie    Kezdjük a sort a Volt egyszer egy Hollywood c. film színésznőjével, hiszen az elmúlt hetekben a Tarantino által…..
Kívülálló szemmel nézve sok esetben csodálatos és időnként szórakoztató változásokon esnek át a szülővé vált ismerőseink, barátaink, rokonaink.     Szerelem a világ körül   Mielőtt belevetnénk magunkat a meglehetősen radikális változásokat bemutató képsorokba, előtte fűszerezzük meg a…..
Dwayne Johnson az egykori WWE szupersztár sikerei mind a mai napig töretlenek. Elképesztő ereje, akarata és hozzáállása a filmiparban is beteljesedett, hiszen most ő lett a legjobban fizetett színész! Mit jelent ez pontosan?   Dwayne Johnson a legjobban fizetett filmsztár!   Fiatalon rengeteg…..
A Volt egyszer egy Hollywood c. film forgatása alatt kapcsolatuk új szintre emelkedett és nagyon jó barátok lettek. A közös munkájuk gyümölcsét már jövőhéttől, egészen pontosan augusztus 15-től láthatjuk a mozikban.   Brad Pittnek van egy kerámiastudiója, ahol éjszakába nyúlóan agyagoznak és…..
Margot Robbie, Leonardo DiCaprio és Brad Pitt csak úgy besétált egy amerikai late night show kellős közepébe. Természetesen sikerült nagy meglepetést okozni a közönségnek, a műsorvezetőnek és a tévénézőknek.     Volt egyszer egy Hollywood!   Quentin Tarantino által rendezett film augusztus…..
Elon Musk újabb nagy dobásra készül, különös módszerrel tenné az embereket szuperintelligenssé. Ezután arról ovashattok, hogy az Insta miért szüntetné meg a like-ok megjelenítését. Végezetül egy magyar srác következik, aki meglepő módon segített a világ egyik legnépszerűbb…..
A virtuális valóság napjainkban nem csak szimpla kikapcsolódást jelenthet, hanem jelentős szerepet vállal az oktatásban, fejlesztésekben és egyéb iparágakban. Mielőtt megnéznénk, hogy milyen érdekes lehetőségeket biztosít a VR technológia, nézzük röviden a téma megemlítésének az…..
A fiatalok körében a mai sztárok döntő többségében az influencerek. Mi alapján és miért követik Őket? Mennyi időt töltenek az általuk kedvelt személy tartalmaival? Milyen  cégek szakosodnak erre a különleges iparágra?... és még sok minden más érdekesség is kiderül a bejegyzésből!   A Follow Me…..
-Mi a különbség a BBQ és grill sütési módszere között? -Milyen tanácsokat érdemes megfogadni, ha igazán jó vendéglátók szeretnénk lenni a kerti partin? -Melyik az a bistro, amit érdemes meglátogatni, ha igazi BBQ izélményre vágyunk? Ebben a bejegyzésben átfogóbb választ kapunk a…..
A News Road-on sokszor foglalkoztunk már a mesterséges intelligenciával. Most nem akármilyen slágert dobott össze az MI, úgyhogy újra témánk lesz a mai bejegyzésben. Ezenkívül szó lesz egy különleges álláslehetőségről is, illetve a Rolls-Royce új és érdekes megoldásáról...       A mesterséges…..
Igazán különleges reklámfilm készült egy eladó ingatlanról, ami rövid időn belül új tulajdonosra is talált nem kevés összegért. A következő témánk pedig arról fog szólni, hogy miért teljesítenek jobban a távmunkában dolgozó alkalmazottak azoknál, akiknek kötötebb a…..
Igazán érdekes ötlettel állt elő egy vietnámi kávézó, ami valóban nem hétköznapi élményt nyújt. Ha már kávézó, akkor szót ejtünk néhány problémás vendégről is. Szó lesz még egy olyan férfiről, aki rendőrnek adta ki magát és végül nagyon banális módon bukott le.      Rendőrnek adta ki magát…..
Egy nagyon tehetséges fotóművész kicsit más szemszögből mutatja be a megszokott, mindennapi életünkben gyakran felbukkanó tárgyakat és élelmiszereket...     "A mindennapi dolgok részletei sokszor elkerülik a figyelmünket. A mostani fotósorozatom készítése alatt teljesen elkalandoztam és…..
Európai szemszögből sokszor furcsán nézzük a Keleti kultúrát és az ottani történéseket. Ez alatt érthetünk pozitív és negatív dolgokat, de a mostani jelenség sokkal inkább furcsa és bizarr...     Pénzért vesszük az önbizalmat   Eddig semmi furcsa nincs a történetben, mert sokan sokféleképpen…..
A napokban sok helyen lehetett hallani, hogy Davi Beckhamet alaposan sikerült meglepni és több sztár is futott már bele hasonló átverésekbe. Mi történik ha fordul a kocka és a celebek okoznak meglepetéseket, ráadásul a rajongóiknak...       Miért lepődött meg az egykori…..