Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sarah Stanley

5 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit elgondolkodtatott ez a sok 'mi helyzet a külföldi férfiakkal' story. Én valahogy mindig úgy voltam vele, hogy tényleg nem érdekel honnan jött, hová megy, kiféle, miféle, csak beszéljen már magyarul, mert ez az a nyelv, ami nekem onnan belülről jön, és egyébként is, hogy…..
Másodikas egyetemista voltam, mikor az év hagyományosan legnagyobb kolibuliján beszélgetésbe elegyedtem egy biztonsági őrrel. Valójában egy informatikus diák volt, aki a sulin keresztül kapta ezt a munkát. Marcona gyereket kérjük az egyes ajtóhoz... A srác őrizte a tornaterem…..
Sok-sok évvel ezelőtt, kezdő pesti bulizós koromban ismertem meg Misit. A nevét is vállalni fogom, ő egy abszolút mitesznekaférfiak.blog szereplő. Az Old Man’s nevű szórakozóhelyen találkoztunk, akkoriban törzshelyünk volt. Nem átallom megjegyezni, hogy ez a tény már…..
Mit esznek a férfiak? Birkavilág 2008.11.30 15:36:00
Hát folytatom is, mert írhatnékom van. Mindig ez van, ha ideges vagyok, és egy nagyvárosban be vagyok zárva a szobába. Ilyenkor írni kell. Otthon most felülnék a lóra és nekiengedném a rétnek. Na. Msn-en beszélgettem a sráccal, aki nagyon különös pontja mostanság az életemnek,…..
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy horvát tengerparti világvége hely, ahol nappal tunya, partonfekvős turistahad süttette a hasát és ráérősen múlatta az időt. Éjjelente viszont a csillagok különös együttállásának és a telihold mágikus hatásának köszönhetően,…..
 Na, én vagyok az, akinek leginkább fogalma sincs, mit esznek a férfiak. Még soha egyetlen kapcsolatom sem érte el azt a drámai csúcspontot, hogy én férfit etetek. De már ebbe a ’kapcsolatom’ szóba is belekötnék, legyen elég annyi, hogy velem valami baj vanJ. És ezzel…..
Indián nyár Spirit of life 2008.09.17 06:13:00
 Megnéztük a Broadwayen az Oroszlánkirályt. Engem elnyelt a zene és elvarázsolódtam. Ilyennek képzeltem, hisz tökéletes és hibátlan volt minden. Első osztályú zenekar, színészi játék, frenetikus jelmezek, díszletek és technika. Egy mesét láttunk az oroszlánok…..
Indián nyár Hair 2008.09.05 06:45:00
Szeretem a szavakat. Szeretem, ha elönt „a szavak édes kaptárzúgása”. De annyit áradoztam már, nem akarom, hogy túlzásokba esve csak üres lángolásnak tűnjön minden. Mert az az érzés, pontosabban érzésáradat, amit most leírnék, amit ma este megéltem, akárhogy…..
Gondoltátok volna, hogy New York-ban nem lehet unatkozni? Ma egy életre megbizonyosodtuk felőle. Amíg az emberrel nem történnek ilyesmik, el sem tudjuk hinni, hogy ilyesmik egyáltalán történhetnek a tévének hívott varázsdobozon kívül. Ma délelőtt tűz ütött ki az ötös…..
cicabetti Nemboldog blog 2008.08.01 02:16:00
Kicsit meg vagyok zuhanva a nagy csomagolási hadművelet után. Úgy érzem magam, mint aki egy üvegfalon keresztül bámulja saját magát, és tudom, hogy nekem most épp pakolni kell, mert holnap már Pesten alszunk, mégsem fogtam még fel, még mindig nem, hogy egy napon belül lelépünk egy…..
Indián nyár Nagyutazás 2008.07.29 04:23:00
Brian! Brian! Brian! Nekem ő volt a favorit. Hááát ezt nem hiszem el! Ez is csak azért van, mert a Varga Ágota elrontott minket Vonyarcon a zenéivel. Egyébként 14 éves koromban leszoktam róla.Anyuk, mamik, don't worry, voltam a nővérkéknél, azt mondták sós vízzel gargalizáljak.…..
A cím az ebédlő falán díszeleg, egy hatalmas fekete kalózhajó felett, a háttérben pedig Pán Péter az indiánokkal táncol. Ez a kedvencem, és meg akartam örökíteni nehogy elfelejtsem. Itt is rengeteg a crow (varjú):)Sokan küldenek aggódó emaileket, miszerint egyre kevesebb a…..
Sarah Stanley 2008.07.12 16:46:27
'Én írok levelet magának.' Itt eme békakuruttyulós, holdsarlós newhampshiri éjszakában. nagyon köszi minden otthoni levelet és kommentet, rájöttem, hogy azért az egész világ túl tág ahhoz, hogy minden porcikáját egyforma hőfokon szeressem:) jaj, de hisz ezt mindig is…..
Indián nyár Independence day 2008.07.05 05:18:00
Somának boldog névnapot! Luca, kérek róla helyzetjelentést, meg magadról és a Maszatról is:)Amint azt Mel Gibsonnak, Gyuszi bácsinak és Monoknak köszönhetően én is jól tudtam, Amerika ma ünnepelt. nemcsak ma, hanem már tegnap este is. kiültünk a tópartra, és végignéztük a…..