Regisztráció Blogot indítok
Adatok
manga zsolt

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon kemény összecsapásra készülhetünk, ugyanis a Bianconeri Rómába látogat, hogy a nagyszerű formában játszó Lazióval csapjon össze. Győzelmi kényszerben van Sarri együttese, ugyanis jelen állás szerint az Inter vezeti a tabellát, egy ponttal megelőzve a torinóiakat. A Lazio-Juventus összecsapás…..
Szombaton a Juventus kínkeserves, 2-3-as győzelmet aratott az Inter vendégeként, s figyelembe véve a Napoli vasárnapi 3-0-ás vereségét, mellyel ismét négy pontra hízott a két csapat közti különbség, szinte biztosra vehető, hogy a torinói csapat ismételten megvédi címét és sorozatban hetedszer lesz…..
Olasz források szerint az FIGC képviselője úgy döntött, hogy nem indít vizsgálatot vagy eljárást a Juventus mestere, Massimiliano Allegri ellen, miután a tréner többféleképpen értelmezhető megjegyzéseket tett Paolo Tagliaventónak. A bianconero csapat 3-2-re nyert az Inter ellen szombaton, azonban a…..
Gigi Buffon a madridi 3-1-es meccs lefújása után sem tudta visszanyerni megszokott nyugodtságát, és nagyon komolyan bírálta a bírót, amiért pár másodpercre a második félidő lefújásától tizenegyest adott, és ezzel megvonta a hosszabbításban való harcolás lehetőségét a…..
A calciomercato exkluzív beszámolója szerint Mino Raiola komoly meglepetésre készül, hiszen ügyfelét a PSG vagy a Juventus mezébe öltöztetné. Az olasz híroldal forrásai szerint a számos vihart okozó és vihart megélt ügynök, aki ellen a szurkolók is tiltakoztak a Verona elleni…..