Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beiz (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
anonim [szexfüggők] Villon 2010.06.22 08:28:00
Hazamegyek, lebaszom a táskám az ágy mellé, leülök, lehúzom a sliccem, előveszem a farkam és elkezdem verni. Korábban meglazított nyakkendőmet egyre szorosabbra húzom. De finom így. Leveszem a zakómat, a nyakkendőből is kibújok. A kendőre erősebb hurkot kötök és a…..
anonim [szexfüggők] Hungarikum 2010.05.18 08:16:00
A gárdista ringyó pofájának olyan a szaga, mint a gipszkartoné. Szőke haját rövidre nyírta, már-már tüsis, itt-ott ősz hajszálra bukkanok. Gusztustalan kis riherongy. Az Egészséges fejbőrtől a Kis házunkat dúdolja, majd meztelenre vetkőztet és azt parancsolja, hogy…..
"A legjobb dolgok azokkal történnek, akik várnak!! - nem tudtam, hogy egy férfi ilyet is képes mondani, amikor ott a lehetőség egy jó kis menetre!?” – következő alanyunk egy igen érdekes tapasztalattal gazdagodott, ugyanis kifogott egy olyan pasit, aki elhúzódik a…..
Beiz (törölt) 2010.02.03 13:25:30
@Manzanilla: Értem. Köszi.

Ebben az esetben szerintem hetero a srác, és lehet türelmesebbnek kellett volna lenned. Habár ott a másik oldal, hogy egy hónapig le sem sz*rta a fejed....Nemtom. Ami tuti:
1. nem volt rajtad kívül senkije (Ha lett volna csak "arra" kellettél volna és úgy meghúz mint a huzat.
2. Biztos, hogy volt benne valamiféle gátlás. Az okát nem tudom (ferde hajlam, betegség, életfilozófia, lelki zavar) de volt valami gubanc. Nem feltétlenül negatív dologra gondolok: lehet javíthatatlan romantikus és tényleg ünnepként tekint a szexre.
Beiz (törölt) 2010.02.03 13:27:26
@Mézengúz: Igen...az is lehet, hogy szűz volt. Annak idején én is csak "tököltem" és szép eszméket gyártottam. :)
James Cameron új filmje, az Avatar két hét alatt már több, mint 800 millió dollárt kaszált a mozikban, az imdb-n is előkelő helyen szerepel a valaha készült legjobb filmek között. Ezen kívül Cameron bemutatott egy teljesen új nyelvet, a Pandora "bennszülöttei", a na'vik…..
w Sorstalanság 2009.12.17 05:00:00
Valaha sokat, eleget írtam arról, hogy melyik konkrét tévéműsor miért és hogyan szar. Majd amikor számot vetettem az addigi munkásságommal, feltettem magamnak a kérdést: vajon miért nézek tévét, ha egyszer szar a műsor? Ezt egyébként egyes olvasók már évekkel korábban…..
tegnap tanszéktörténeti eseményen vettem részt: este hatkor, a közös főiskolai karácsonyi parti előtt koccintottunk a távozó és az érkező tanszékvezetőre egyaránt. az elmúlt évtizedben martin józsef vezette az egri főiskola médiatudományi tanszékét, innentől kezdve pólya…..