Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Havas Henrik

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van ez a magyar gémersajtót feldolgozó sorozatunk, amiben volt már szó a Zedről, a Gamestarról és a PC-X-ről, és persze fájó hiány még egy (vagy akár kettő) adás a Gururól, az 576 Kbyte-ról és persze a Commodore Világról. Most ugyan nem ezekről lesz szó, de a CoV-ot kicsit azért érintjük, ugyanis…..
Eljött ez is, jó ideig biztosan ez lesz az utolsó poszt a blogon - legalábbis tőlem. A választási eredményt látva egyszerűen nincs értelme a továbbiakban ennek a munkásságnak. Nemcsak azért, mert akihez fontos lenne, ahhoz nem jut el, mert nem olvas csak Ripostot, hanem mert már úgyis mindegy. Talán…..
Vihari előtti csönd van. És ebben a csöndben azon morfondírozhatunk, a Fidesz  hogyan és milyen mértékben próbál beavatkozni a választás eredményébe. Az első beavatkozáson már túl vagyunk. A kampányidőszak alatt ugyanis a Fidesznek aránytalanul nagyobb eszköztára volt arra, hogy a robotszavazóktól…..
Havas Henrik 2018.04.09 01:32:16
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nincs semmi problema, Hetfo van, Kedden ugyis megbukik az Orban, aztan meg kizarnak minket az uniobol.(ha netan nem akkor ugyis kilepunk)
  Mi van akkor, ha Havas Henriket hókotróval takarította el a kormányzati média, de ugyanakkor egy molesztáló kőbunkó is egyben? Mi van akkor, ha nem is Baukó Éva és társai ellen (valósan vagy vélten) elkövetett tetteiért, hanem politikai indíttatásból netán megrendelésre tette a kormányzati média…..
A lenti videógrafikán azt nézheted meg, hogy az európaiak mennyit sportolnak. Te melyik kategóriába tartozol?  ..
Mégis lesz szenteste Reszkessetek, betörők! A TV2  mostanáig várt a szenzációs bejelentéssel, miszerint december 24-én 21:15-től, 25-én este pedig 20:35-től láthatják a Reszkessetek, betörők! filmeket a csatorna nézői. (Ahogy év elején megírtuk, a TV2 legalább egy évre megszerezte a Reszkessetek…..
Havas Henrik 2017.12.14 18:16:54
Havas Henrik 2017.12.14 18:12:31