Regisztráció Blogot indítok
Adatok
migus

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Visszatért a fiúnk a Csangcsung Jatajtól Európába. De rögtön leszögezte: nem azért igazolt a német élvonal éppen kiesésre álló csapatához, hogy válogatott legyen. De nem ám. Ein Mann, ein Wort. Ő megmondta 2010-ben, hogy nem lesz válogatott. Hát most sem lesz. Hiába…..
Olyan hírek láttak napvilágot, hogy a Fidesz 500 000 szavazót szerzett magának a rezsicsökkentéssel. És akkor jönnek a további tervek: lesz még nagyobb csökkentés, belevonjuk a víz- és szemétdíjat is. Közben titkosítjuk a külföldi állampolgárok számát, mert ha…..
Magyarország elbukta a tél ellen vívott harcot: a vidéki úthálózat állapota sok térségben siralmas. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
migus 2013.04.03 11:26:28
@wmiki: Hűha. Ez aztán a tuti. Csak egy kicsit felszínes és deMagog.
Szerintem az közutakra elkülönített milliárdokból (üzemenyag adóterhei, talán a teljesítményadó pl.) nem kell semmi másra költeni. Arra beszedik külön a sarcot. Azt meg, hogy ki, mennyit adózik szintén törvény írja elő. És azt is, hogy mire KELL, hogy elköltsék. EZT IS ELŐÍRJA A VONATKOZÓ TÖRVÉNY. Ha mindezt betartják, akkor azt már nevezhetjük DEMOKRÁCIÁnak.
A lenéző stílus elterjedése pedig kimondottan olyan jelenség, ami ezt az országot megosztja (vö. hátrafelé viszi, nem pedig előre), és így nagyon káros.
migus 2013.04.03 12:30:00
@protézisesh: vémikinek a számok nem a barátai...
migus 2013.04.03 13:07:31
@peter3374: Pontosan. A hétvégén sikerült arra mennem, és örömmel tapasztaltam, hogy egy szakaszon elkészültek a felújítással (persze nuku felfestés). Csak sajnos a többi (ez a hosszabb) még mindig brutális.
De a felfestés hiánya általános probléma (Szeged Nagykörút; bármely, 3 évnél idősebb útvonal), aminek köszönhetően én speciel sötétben a szembejövő autó világításához lövöm be a sávomat. Ez azért cinkes...
 „A gyermek és a tanuló nem vethető alá testi fenyítésnek, kínzásnak, kegyetlen, embertelen megalázó büntetésnek vagy bánásmódnak”. – áll a mondat a törvényben amit Michl Ferenc a KDNP képviselője törölne. Természeten odáig nem merészkedik…..
Mandiner blog Megfizet a nyomorult! 2011.11.15 11:01:00
  Csurkáék a zsidókat inkább csak szóban, esetleg újságcikkekben baszkurálták, a Jobbik a cigókkal már terepen, face-to-face keménykedett, a nagy közös ellenségkép-keresési küzdelemben végül, erős hajrával a kétharmad vitte el az arany szatyor díjat, amikor a…..
Hibát-hibára halmoztál Jánosom, pedig látod, én megértelek. Pontosan tudom, miért van szükséged S8-as Audira. De a polgár nem, ezek ilyenek, rá se ránts. Vélemények az azonos című írásunkról...
migus 2011.02.10 10:19:27
@szakmernok: elképesztő, nem? Ez a cinizmus.
Most már semmit sem tehetünk. Ezek megesznek bennünket. Bedobnak pár aktivistát, akik elvitatkozgatnak velünk. És közben kieresztjük a gőzt, hogy a Facebookra már ne vigyük fel a témát. Pedig elkezdhetnénk aláírást gyűjteni, mondjuk a következő témában:
"Ön szerint a kormány tagjai/választott képviselők:
1. Kapjanak Audi S8-as szolgálati autókat kimeríthetetlen MOL-kártyával (csakhogy Csányi papának is jó legyen!);
2. Használjanak saját tulajdonú gépjárműveket, és tankoljanak képviselői fizetésükből;
3. Otthonról dolgozzanak, mint azt teszik néhányan most is( vagy tették csoportosan pár éve). Így legalább spórolhatnának nekünk is (Uram bocsá') egy kicsit, és azt a sok kipviselői feladathoz kapcsolódó nyűgöt sem kell elviselniük. (Majd dolgozik helyettük a titkárságuk!)
 Ide várjuk kommentben az egyenes kieséses szakaszhoz a tippeket...
  Mint tanult kollégám megjegyezte, 24 óra/napos tempóban közeledik a várva várt futbaldömping. Lassan be kell állítani a fotelek kényelmi szintjét. Sajnálatos mód aranylábú ifjainknak ezúttal sem szurkolhatunk, így marad a szemezgetés a nemzetközi porondról.…..
  Nem gondolták volna, hogy ez velük is megtörténhet: földdel teli nyílt törések, leszakadt végtagok, szétroncsolódott arcok, nyílt koponyatörések alatt remegő agyvelő. Hozzászólások az azonos című cikkünkhöz...