Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dudás Diána

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kapcsolódó bejegyzés: A teljes Xenu történet magyarul  Gondoltam, újra előveszem ezt a témát, emlékeim szerint ezen rajzfilmes feldolgozásról még nem esett szó. A hírhedt/legendás South Park rajzfilmsorozat 137. része (9. évad 12. epizód), az Egy házba zárt közösség a szcientológiával foglalkozik…..
Dudás Diána 2019.03.10 11:21:35
@Laci12: @Sandor Zsolt: @LeilaX: @csíkágó: @Zolifree: @DaDPool: @Aleister Crowley:

Épeszű embert nem érdekelne egy ilyen badarság, scifinek nagyon gyenge, mesének és rajzfilmek meg bugyuta, még a kisfiamat sem kötötte le. 1 perc után mondta: hé Apu Apu Apu, nézzünk inkább sárkányost!
Az meg végkép nem fér a fejembe, ha Hubbard köztudottan scifi író volt, hogy merülhet fel bárkiben is, hogy egy ilyen xenu történetnek bármi valóság alapja van? Ennyi erővel azt is vitathatnánk, hogy a Hófehérke és 7 törpe írója , hogyan vágott át minket, mert még nem találkoztunk törpékkel.
Egyáltalán miért kell erről beszélni? Normális ez?
Figyeltem egy ideje már ezt a blogot, de komolyan egyre rosszabb. Ezek a dilis hozzászólások. Rosszabbak vagytok, mint a Jehova Tanúi. Én még azt gondoltam, megtudok itt valamit. Hát megtudtam. Nem gyógyultatok ti ki az egyházból egyáltalán. Ugyanazt pörgetitek tovább, miközben azt hiszitek, hogy kijöttetek. Ti is épp úgy be vagytok ragadva. Ebben a Nagy Zoltánban is csalódtam, egyik hozzászólásában üti a másikat, vagy takargatni akar valamit. Laci12 meg egy Szcientológia ügynök, Sándor Zsolt és LeilaX simán csak eszelősek. Ez az Aleister Crowley egy veszélyes örült, felettünk állónak képzeli magát.
A Péter, ennek a blognak a vezetője, hát most néztem meg az Interneten a fotóját. Egy megkeseredett ember aki mosolyt kényszerít az arcára. Már értem őt a simulékony stílusból és reakcióiból. Engem egy olyan kígyóra emlékeztet, akinek épp most léptek a farkára.

Van néhány normálisnak tűnő hozzászóló, de azt nem értem, hogy miért égetik itt ezek közt magukat. Nem fogom pazarolni erre az időmet, az Interneten amúgy is fönt van minden hír, ami itt megtalálható, sőt még hamarabb is megvannak.
Nagy Zoltán volt az első olyan bátor ex-szcientológus, aki 2006-ban nyíltan, arcát és nevét vállalva szembeszállt a szcientológiával (például itt: Magánbeszélgetés Juszt Lászlóval a szcientológiáról - ATV, 2006. 07. 13). Kör e-mailben magyarázta el a többi szcientológusnak, hogy mi a probléma az…..
Dudás Diána 2019.03.04 16:40:32
@Reformer: Köszönjük Péter, igen tanulságos. Várom a folytatást. Gondolom abban lesz benne, hogy milyen utóhatással volt az ő későbbi életére. Esetleg megkérdezhetem, hogy lehetne e Zolinak is közvetlen feltenni kérdéseket? Akár ő hozzászólóként válaszolhatna.
Dudás Diána 2019.03.05 16:00:50
@Zolifree: Kedves Zoli!

Én nem voltam szcientológus, egy éve látogatom a blogot tapasztalat szerzés céljából. Az egyik rokonomat vitte el egy szekta, ők is hasonló módszerekkel dolgoznak. Örülök a riportodnak és annak is a kommentelők közt is jelen vagy. Ha lehetséges szeretnék feltenni néhány kérdést neked, de lehet, hogy ez nem a ti szavaitokkal van.

Említetted, hogy Ausztráliában a Sea Orgban volt két magyar a Sz. Karcsi és Juli akiket fogva tartottak, és hogy a Karcsi beteg is volt. Szeretném tudni, hogy kiszabadítottad e végül őket, és hogy Karcsi meggyógyult e?

Azt sem értem, hogy ezt a munkaszerződést amikor aláírjátok nagyon hosszú időre ugye és nem kell rögtön megkezdeni a munkát akár a következő életben is megkezdheted, fogsz e erre emlékezni?
Ti hisztek akkor a reinkarnációban?
Dudás Diána 2019.03.10 11:09:30
@Laci12: @Sandor Zsolt: @LeilaX: @csíkágó: @Zolifree: @DaDPool: @Aleister Crowley:

Na ebből elegem van! Mi ez itt egy elmegyógyintézet?

Figyeltem egy ideje már ezt a blogot, de komolyan egyre rosszabb. Ezek a dilis hozzászólások. Rosszabbak vagytok mint a Jehova Tanúi. Én még azt gondoltam, megtudok itt valamit. Hát megtudtam. Nem gyógyultatok ti ki az egyházból egyáltalán. Ugyanazt pörgetitek tovább, miközben azt hiszitek, hogy kijöttetek. Ti is épp úgy be vagytok ragadva. Ebben a Nagy Zoltánban is csalódtam, egyik hozzászólásában üti a másikat, vagy takargatni akar valamit. Laci12 meg egy Szcientológia ügynök, Sándor Zsolt és LeilaX simán csak eszelősek. Ez az Aleister Crowley egy veszélyes örült, felettünk állónak képzeli magát.
A Péter, ennek a blognak a vezetője, hát most néztem meg az Interneten a fotóját egy megkeseredett ember aki mosolyt kényszerít az arcára. Már értem őt a simulékony stílusból és reakcióiból. Engem egy olyan kígyóra emlékeztet akinek épp most léptek a farkára.

Van néhány normálisnak tűnő hozzászóló, de azt nem értem, hogy miért égetik itt ezek közt magukat. Nem fogom pazarolni erre az időmet, az Interneten amúgy is fönt van minden hír ami itt megtalálható, sőt még hamarabb is megvannak.
(A tegnapi bejegyzés folytatása)..
Dudás Diána 2019.03.06 13:40:25
@Zolifree: @norbert79: @Aleister Crowley: @Orbánviktor: @büdös zokni:

Kedves Zoli!

Köszönöm eddigi válaszaid.

Közben mégegyszer átolvastam az interjút amit írtatok és a köremailt amit 2006 ban kiküldtél. Én egy nagy ellentmondást látok segíts kérlek, hogy megértsem. A köremailben szerepel a következő mondat:

Senkivel nem kívánok harcolni vagy vitatkozni, így az egyházzal sem. A pénzemet szeretném visszakapni.

Az interjúban pedig azt írod:

Elindítottam a szcientológia ellen egy országos médiaháborút.

A kommentedben azt írod ma:

Nem a pénzért hagytam abba, anélkül is abbahagytam volna. De ha már ajánlották, elfogadtam...

Kérdésem az, most akkor nem értem, mi az igazság?
Született pár cikk azóta a témában: Curtis és a szcientológus kamurehab esete (Drogriporter)Csapdába csalta Curtist a szcientológia egyház (Ripost) Kamuelvonón járhatott Curtis, és a szcientológusok közé került (HVG) Sőt az érintett is megszólalt (mindkét hivatkozásra kattintva meghallgatható a…..
Dudás Diána 2019.02.28 14:49:32
@büdös zokni: @Reformer: Így van! Kérjél emailben egy meghívást, az email az hivatalos szerintem. Egy tizessel hozzájárulnék, szerintem mások is. Összedobjuk! Én is bemehetnek, engem úgysem ismer senki! Tök jó műsor lenne!!!
Dudás Diána 2019.02.28 15:13:59
@büdös zokni: @Reformer: woow! Ha válaszol, szerintem inkább semleges területen kéne találkoznunk vele. Mondjuk egy kávézó, vagy pláza. Ki tudja, a hazai pályán mire képesek. Mondjuk, nekem mindegy de dulakodásba azért nem akarnék keveredni.
Dudás Diána 2019.03.03 10:10:01
@Reformer: Be lett harangozta egy interjú a Nagy Zoltánnal. Lesz mostanában? Már nagyon várom.
Volt róla szó a kommentekben, és egyik olvasónk jóvoltából íme a sokat emlegetett 2006-os e-mail.  2006. márciusában még szcientológusnak tartottam magam, de bár már több mint fél éve nem voltam munkatársa a szervezetnek, és nem is nagyon jártam be a központba, dolgoztam csendben a "jóvátételi…..
Dudás Diána 2019.02.10 09:27:49
@Reformer: Nagyon jó, várom, gondolom többen is!
Dudás Diána 2019.02.19 12:56:11
@Reformer: Mikor lesz az interjú? Már nagyon várom!
Dudás Diána 2019.02.19 13:21:07
@Reformer: köszi
Amióta ez a blog elindult (11 évvel ezelőtt, te jó ég), megéltem már jópár furcsa pillanatot. Pár napja azonban életem talán egyik legbizarrabb hozzászólását produkálta az egyetlen, a szcientológiát eddig védő hozzászóló (ismerve a szcientológiát, a nicket persze többen is használhatták):..
Dudás Diána 2019.02.05 19:42:10
@büdös zokni: Minden esetre NZ-Szcientológia kis misszió 1-0.
Dudás Diána 2019.02.05 21:53:19
@büdös zokni: Semmi gond, csak vicceltem.

Én amúgy sem értek ezekhez a technikai részletekhez, nem voltam soha benne. Egy közeli ismerősöm miatt érdekel a téma. Az interjút láttam egyébként. A fickó nem kapta meg amit ígértek neki aztán bepöccent, majd a TV ben panaszkodott. Szerintem valamin összevesztek, nem a képzettségével volt a baj. Simán csak megharagudott. De legalább nyilvánosan fölvállalta.
Dudás Diána 2019.02.05 22:38:45
@büdös zokni: Na mindegy, lényeg az, hogy kijöttél és kész.
A kommentszekcióban felmerült, hogy az előző bejegyzésben közreadott sorozatrész amerikai példákat tartalmazott; és hogy többek között engem sem támadott vagy üldözött a szcientológia Magyarországon ilyen módszerekkel. Az igaz, hogy magánnyomozókat nem állítottak rám, és lejárató weboldal sem…..
Dudás Diána 2019.02.01 17:01:04
@Orbánviktor: @Reformer:

"Mekkora esély van arra, hogy ezek a dolgok mégsem a szabad préda jelszó alatt történtek?"

Itt nem arra gondolt talán Orbánviktor, hogy Péter, valamien formában mégis csak kap védelmet azért?

De javíts ki, ha félreértem.
A Sea Orgban még mindig szokás toborzóleveleket írogatni válogatás nélkül mindenkinek. A 33 éve halott Hubbard lefektette ezt az irányelvet, úgyhogy most már örökre így marad. A levelet elolvasva látni, hogy mit tesz 11 év Sea Org tagság az emberrel. Például azt, hogy nem tudja helyesen leírni a…..
Dudás Diána 2019.01.29 19:03:55
@Reformer: @Aleister Crowley: @mindbender2: @Orbánviktor: @Gyaloghuszár:

Kedves Bonyai Péter!

Figyelemmel kísértem a mai moderálásodat, ill. az arra tett kisérletet.

Szeretnék érdeklődni, hogy vannak e a rovatodhoz tartózóan külön cset-szabályok? Arra gondolok itt, hogy a blog alapszabályain kívül egyéb saját szabályok kizárólag a Szientológia: Objektíen és szubjektíven rovatra vonatkozóan.

Ha van ilyen, az hol tekinthető meg? Megjegyzem én kerestem az oldalon ezt, de nem találom, bár lehet elkerülte a figyelmemet.

Megtisztelnél a válaszoddal.
Dudás Diána 2019.01.30 09:07:30
@Reformer: Köszönöm válaszod.
Előzmény: Kitüntetést kapott az egyik szcientológus vezető az OPNI bezáratásáért (2010) Az új cikk itt olvasható: OPNI-konteo: A Lipót bezárásának 10. évfordulójára  ..
Dudás Diána 2018.01.15 17:08:20
@znagy6666: @Kincse-:
" '' ha nagy penzt akarsz csinalni alapits vallast'. Ismert volt Charles Taze Russell - Zion's Watch Tower Tract Society alapitojanak sikertortenete, mely Jehova Tanui neven is ismeretes."

A én rokonomat a Jehova tanui szekta szívta be. Érdekes a hasonlóság a kapcsolat megszakítást ők is használják. Vén tisztséget viselt egy ideig, elvált feleségétől, amit tilt a vallásuk, leminősítették a vén pozicijából, kiközösítették, nem tarthatja a kapcsolatott a bent maradottakkal.

Alkoholista lett és talán drogozik is. Ez szomorú nekem.

Nagyobb figyelmet kellene kapjanak a szekták! Ez nem vallás, hanem pusztítás.
Chris Owen írásának fordítása, mely eredetileg 2017. december 5-én jelent meg Tony Ortega szcientológiaellenes aktivista blogján Chris Owen történész megdöbbentő és részletes beszámolója egy kevéssé ismert, de igen kemény kormányzati fellépésről, melyet többé-kevésbé következmények nélkül megúszott…..
Dudás Diána 2018.01.14 12:54:56
@Kincse-: "Én azt mondom szeresd magad, bocsáss meg magadnak és ellened vétőknek, és bízzál a belső iránytűdben, és tartsál ki minden áron ebben, hiszen az első lépést már megetted, amikor a legmélyebb ponton voltál. "

Ez az amit írtál, mélyen megragadott.

Szeretnék kérdezni tőled valamit, Te hogyan kerültél kapcsolatba a szcientológiával? Hogy sodort erre az élet?
Dudás Diána 2018.01.14 15:56:20
@Kincse-: Igen, kíváncsi lettem volna. Nos én soha nem voltam szcientológus, egy másik hasonló módszerekkel működő gyölekezet kapcsán kerültem ide erre a blogra. Sok párhuzam van a két dolog közöt és szeretném megérteni, hogy hogyan került más ilyen helyzetbe. Gondolom ez másnak is tanulságos lehet itt a blogon. Elnézést kérek, ha túl személyes volt a kérdésem. Mindegy akkor hagyjuk.
Dudás Diána 2018.01.14 18:13:27
@Kincse-: így már értem. Akkor rajta próbálsz segíteni, ugye?
Minden tiszteletem dr. Császár-Nagy Noémi, PhD szakpszichológusé, aki az utóbbi idők egyik legjelentősebb szakvéleményét írta meg a szcientológiáról.  30 oldal, de minden szava üt (a dokumentum többi részét a hivatkozott jogszabályok teszik ki). Itt lehet…..
Dudás Diána 2018.01.09 08:58:19
@Reformer: Szeretném megkérdezni, hogy mi a különbség reformer és reformeress között. Én nem rég vagyok itt a blogon, a többiek ezt biztos tudják. Azt tudom, hogy a reformer indította ezt elég régen. Elöre is köszönöm a válaszod.
BEVEZETŐ Ez egy hosszabb lélegzetű útmutató lesz, mely a szcientológia egyház otthagyása óta összegyűjtött személyes tapasztalataimon alapul, és elsősorban ex-szcientológusoknak szól. Természetesen mindenki abban hisz, amiben akar. Senkitől nem vitatom el a jogot arra, hogy higgyen abban, amit L.…..
Dudás Diána 2017.12.22 11:40:38
@Reformer: "Nekem két dolog segített a továbblépésben.

1. Választ találni a szcientológiában meg nem válaszolt kérdésekre."

Megkérdezhetem, hogy Neked személy szerint mi volt az amire nem találtál választ a 10 év alatt?

Én tudod egy másik hasonló szektával kerültem kapcsolatba, válaszod talán segítene.

Előre is köszönöm.
Dudás Diána 2017.12.24 13:07:09
@Reformer: Köszönöm, így már értem. És tényleg ez jó kérdés, miért nem lettek a legfölső OT -szintek kiadva, hiszen a az alapító, ha jól tudom a 80as években már meghalt.

Titkolják, vagy a módszer azóta is tesztelés alatt van?
Dudás Diána 2017.12.27 20:53:57
@Reformer: Értem, jó nagy csalás!
Ha egy komoly bajban lévő ismerősünkről ilyen e-mailt kapnánk, azt gondolnánk, hogy kezdi elveszíteni a kapcsolatát a valósággal és aggódni kezdenénk a mentális egészségéért. Arra azért kíváncsi lennék, hogy mi lehet ünnepelni és ugyan mitől olyan jó év nekik ez a 2017-es esztendő. A másik:…..
Dudás Diána 2017.12.19 13:40:30
@Gyaloghuszár: Igen, szent igaz, a Karácsonyt a Jehova tanúi sem ünneplik.
Érdekes cikk jelent meg az Esti Újság online felületén: Egyre furább ez a szcientológusok elleni eljárás Itt a cikk:..
Dudás Diána 2017.12.14 18:48:02
@Reformer: Olvastam a könyvedet, követem a bejegyzéseket az objektivszcn. blogon egy ideje es felmerült bennem egy kérdés. Azt értem, hogy leleplezed az egyházat és harcolsz az ellen, hogy ők büntetlenül kihasználják a helyzetet, mások tudatlanságat. Ha jól értem ezzel próbálod jóvá tennni a velük töltött 10 év alatt elkövetett és azóta megbánt tetteided. De azokat akiket személyesen megbántottál, vagy kihasználtál vagy esetleg megfélemlítettél a pozíciódból adódóan ill. a háttér elvárásnak megfelelően, elnézést kértél vajon tőlük, vagy kárpótoltad őket?

Na lehet ez a kérdés túl személyes, pláne így nyilvánosan, de én mégis szeretném tudni rá a választ.

Remélem lehetséges.
Dudás Diána 2017.12.14 19:07:08
@Reformer: Értem, akkor dolgozol rajta. Hát sok sikert!