Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egyensúly

53 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a mondás járja, hogy a nő legszebb természetes ékszere a hajkorona. Szerencsére manapság a férfiak is egyre jobban figyelnek hajuk ápoltságára. Samponok, balzsamok, zselék és különféle termékek széles választéka áll rendelkezésünkre. De vajon elég, ha csak külsőleg…..
Egy kövér európai embernél vagy egy kövér eszkimónál nagyobb a cukorbetegség kockázata? Nézzük meg a táplálkozási szokásokat, hiszen a választ itt találhatjuk meg. Mit esznek az eszkimók? Mivel északi népek, a zord éghajlati körülmények miatt az étrendjük kevésbé változatos. Főleg halakat…..
Ami rendkívül jó hír az egészségtudatos és aktív emberek számára, hiszen a Zinzino Fehérjeszeletet kifejezetten azoknak fejlesztették, akik nemcsak egy egészségesebb snacket keresnek, hanem útközben vagy akár edzés előtt/után is szeretnének valami egészségeset enni. A Zinzino…..
Egyre több család csak tervezi a babát, de a fogantatás nem, vagy csak igen sok-sok próbálkozás után történik meg. Vajon mi lehet az ok? A szervi problémák mellett egyre gyakoribb a stressz, az életmódbeli és környezeti ártalmak okozta időszakos vagy teljes meddőség. A párok…..
A nyár beköszöntével nemcsak szemünk, hanem bőrünk védelmére is kiemelt figyelmet kell fordítani, hiszen az olyan külső tényezők, mint az UV-sugárzás, a dohányfüst és egyéb környezeti szennyezőanyagok rengeteg bőrt károsító szabadgyököket termelnek. Hogyan segít a…..
Kutatók kb. 50 évvel ezelőtt kezdtek felfigyelni arra, hogy míg az úgynevezett civilizált társadalmakban egyre nő a szív-érrendszeri betegségek és az ehhez kapcsolódó halálozások száma, addig a nomád társadalmakban, különös tekintettel az eszkimókra, ez a tendencia nem fordul…..
A Zinzino sáfrányt tartalmazó étrend-kiegészítője nemcsak alvászavarok, hanem kimerültség, fáradtság, stressz esetén is bátran szedhető, hiszen számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz a jótékony sáfrányon kívül. Zinzino Viva alkalmazása Az emberek egy része…..
A körülöttünk lévő világról érkező információk nagy része a szemünkön keresztül jut el hozzánk, ezért is szokták mondani, hogy az ember vizuális lény. Memóriánk is sokkal jobban megjegyez bizonyos dolgokat, ha azokat a látásunk segítségével dolgozzuk fel. Éppen ezért…..
Testünkben sok és sokféle mikroorganizmus él, elsősorban a bőr felszínén és a bélrendszerben. Ezeknek a mikroorganizmusoknak rendkívül fontos szerepük van mind az emésztésben, mind a méregtelenítésben és az immunrendszer erősítésében. Zinzino ZinoBiotic rostkeverék =…..
Omega3 Omega-3 és az agyműködés 2018.06.05 14:40:19
Agyunk közel egyharmadát az omega-3 zsírsav egy fajtája teszi ki. Ebből is látható, hogy a megfelelő agyi tevékenységekhez, az idegsejtek közötti tökéletes kommunikációhoz ez a zsírsav nélkülözhetetlen, hiszen ettől a kommunikációtól függ értelmi képességünk. Omega-3 és a fejlődő magzat Az…..
Az omega-3 nemcsak immunrendszerünknek és szívünknek tesz jót, hanem segít csökkenteni a gyulladásokat és a fájdalmakat, valamint elősegíti a pihentető alvást. Ha nem fogyasztunk elég halat, úgy több mint valószínű, hogy a kelleténél jóval kevesebb omega-3 zsírsavat viszünk…..
A rövid válasz egyértelműen az, hogy igen, tényleg jót tesz a szívnek. Ha ezt tudjuk, miért nem fogyasztunk elég omega-3-ban gazdag tengeri halat? Mi a teendő ilyenkor? Az Európai Kardiológus Társaság (ESC) heti 30 dkg (kb. 2 adag) tengeri hal fogyasztását javasolja, ám…..
Az Xtend a svéd Zinzino (egyik) immunrendszert erősítő terméke, amelyet gyakran ajánlanak másik vezető termékcsaládjuk, a BalanceOil mellé. De mitől is különleges az Xtend és kik fogyaszthatják? A Zinzino Xtendről röviden Az Xtend – a benne található vitaminoknak és…..
Omega3 Omega-3 és a napfürdőzés 2018.05.16 09:30:00
A jó idő közeledtével egyre többet vágyunk ki a szabadba. Ez természetes, hiszen szervezetünk kiéhezett, megcsappant a vitaminkészlete is. A napfény nemcsak a borús hetek utáni depressziós hangulatnak tesz jót, hanem a D-vitamin-termelést is elősegíti. Sokan meg is feledkeznek a…..
Az élelmi rostokkal kapcsolatban rengeteg tévhit él bennünk, pedig az egyik alapvető táplálkozási tanács is úgy szól, hogy fogyasszunk minél több rostot, hiszen az jótékony hatással van a szervezetünkre, illetve tápcsatornánkra. De nézzük meg, milyen tévhitek keringenek a…..
Úton-útfélen olvashatunk a halolaj pozitív hatásairól, egészségre vonatkozó előnyeiről, ám sajnos sokan nem szeretik sem a hal, sem az olaj ízét, főleg nem a textúráját. Mit tehetünk ilyenkor? És mi a helyzet akkor, ha gyermekünknek szeretnénk omega-3 étrend-kiegészítőt…..
Az a mondás járja, hogy a nő legszebb természetes ékszere a hajkorona. Szerencsére manapság a férfiak is egyre jobban figyelnek hajuk ápoltságára. Samponok, balzsamok, zselék és különféle termékek széles választéka áll rendelkezésünkre. De vajon elég, ha csak külsőleg…..
Arcbőrünk állapota sokszor egészségi állapotunkat is tükrözi, ezért érdemes odafigyelni annak ápolására. Ám nem mindegy, hogy milyen készítményeket használunk és kenünk magunkra, hiszen egy-egy rosszul megválasztott arckrém néha többet árt, mint használ. Így válasszuk ki…..
A figyelemhiányos hiperaktivitászavar (ADHD) a magyar gyerekek 3-7 százalékát érinti, ám sajnos sok szülő nem ismeri fel a tüneteket, így a szükséges kezelés is elmarad. Fontos tudni, hogy az ADHD egy genetikai eredetű probléma, vagyis soha nem nevelési hibákból ered. Bár nem gyógyítható, az ADHD…..
Nemcsak mi, emberek küzdünk számos problémával, betegséggel, hanem sok esetben kis kedvenceink is. Éppen ezért fontos, hogy őket is megfelelően, egészségesen tápláljuk, ám ilyenkor felmerül a kérdés: mi az egészséges? És mi köze mindehhez az omega-3-nak? Az omega-3 és omega-6…..
Valószínűleg sokunkkal előfordult már, hogy két étkezés között, esetleg edzés előtt/után megkívántunk egy kis nassolnivalót. Ilyenkor persze megpróbálunk olyan terméket keresni, ami lehetőleg cukormentes és alacsony zsírtartalmú – ez persze nem garantálja azt, hogy ízletes…..
Az érelmeszesedés az ütőerek, vagyis artériák belső falainak beszűkülésével és megkeményedésével járó betegség, amelynek kockázata a kor előrehaladtával egyre csak nő. Ám érdekes, hogy a fiatalok körében is előfordul, illetve a nők sokkal védtelenebbek a betegséggel…..
Az omega-3 zsírsavakkal kapcsolatban gyakran találkozhatunk a TOTOX kifejezéssel, ám csak nagyon kevesen tudják, mit is jelent ez pontosan. Ugorjunk tehát fejest az omega-3 és a TOTOX kapcsolatába! Az omega-3 zsírsavakról röviden Az omega-3 egy esszenciális, telítetlen zsírsav, amit a szervezet…..
Olyan sokszor és sok helyen halljuk, hogy az omega-3-fogyasztás mennyire jót tesz szervezetünknek, de tudjuk egyáltalán, mi az az omega-3 zsírsav? Bár sokan egyből a halakra gondolnak, szerencsére más termékekben is megtalálhatjuk ezt az igencsak hasznos zsírsavat. Az omega-3-ról…..
Szervezetünk omega-6:3 egyensúlyáról már több bejegyzésben is írtunk, hiszen a felborult egyensúlyi állapot számos egészségügyi kockázattal jár (gyulladások, magas vérnyomás és koleszterin, szív- és érrendszeri betegségek stb.), éppen ezért szükséges odafigyelni a…..