Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kw3v865

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután egyre biztosabbnak tűnik, hogy nem sikerül napokon belül megállítani a koronavírus terjedését, súlyos válságspirálba keveredik az európai turizmusipar. Ennek részeként ugyan ki merne repjegyet foglalni olyankor, amikor teljesen bizonytalan, hogy mikor cseng le a járvány és mennyi áldozatot…..
JobAngel Mennyi a jó fizetés? 2018.05.07 09:30:00
Az ideális bérszínvonalról egy nagyon egyszerű szempontot állítottam fel, azt gondolom, hogy akkor lesz jó világ, amikor egy köztudottan alulfizetett munkából élő is el tud menni 2 hétre nyaralni, családostul. Pl. egy közalkalmazott, vagy egy takarító is. --- Én a „mindenkori” létminimumhoz…..
kw3v865 2018.05.18 20:56:45
Sziasztok!

A következő helyzetben vagyok: nem keresek új munkahelyet, de kaptam egy állásajánlatot (LinkedIn-en kerestek meg), bár van munkahelyem, ami tetszik is, szakmailag van fejlődési lehetőség (fizetésileg nem túlságosan jó, viszont majdnem pályakezdő vagyok, kb. 1 éves munkatapasztalattal, és 5 hónapja kezdtem a mostani cégnél), nem tervezek váltani, de ha jön egy jó ajánlat, akkor miért ne...
Szóval LinkedIn-en kerestek meg, cég nevét nem közölték, kértek önéletrajzot és bérigényt. El is küldtem a CV-met, és kérdeztem hol lenne a munka? Azt válaszolták Bp., erre megköszöntem a lehetőséget (vidéki nagyvárosban élek, Bp.-re nem szívesen mennék egyelőre). Ma csörög a telefonom, és a HR-es csaj mondja, hogy a lakóhelyemen is van irodájuk ott is dolgozhatnék, kérte a bérigényt is. Röviden bemutatta a céget (nem ismertem korábban, de elég komoly, nagy cég, azóta már alaposan utánanéztem). Akkor hirtelen mondtam nettó 300-as bérigényt (cafateria nélkül). Jelenleg keresek 200-at, tehát a 300 már komoly előrelépés lenne szerintem. Elvileg hamarosan keresnek, újabb telefonos interjú lesz. Szerintetek nagyon keveset mondtam? Viszonylag speciális szakterület, nem is sejtettem, hogy valaha is kifejezetten ilyen munkakörre megkeresnek majd, nagyon jól passzol a korábbi munkatapasztalataimhoz, és most is ilyen projektben dolgozok.)
Szerintetek mennyire gond, hogy alacsonyabb bérigényt mondtam? Esetleg nem vesznek komolyan? Most, hogy utánanéztem, elég komoly cég ez...
Klein Dávidnál kevés híresebb alibi bajnokot szült kishazánk. Közel egy tucatnyi próbálkozás és több százmillió forintnyi szponzori támogatást követően biztos vagyok benne, hogy ha az átlagos fizikai képességekkel rendelkező olvasóimnak lett volna ilyen háttere, és ennyi ideje azok közül sokan már…..
kw3v865 2017.05.28 15:02:11
@Doki155: Milyen expedíció?

Miért lenne Kleinék normál utas, serpás, de oxigénpalack nélküli Everest-mászása expedíció? Szerintem semmiképpen nem nevezhető annak.
Tények:
- Néhány szakaszon fix kötelek segítik a mászást
- Az út gyakorlatilag ki van taposva
- Utazási irodák szerveznek oda utat, persze jó pénzért.
- Vak és 80 éves ember is megmászta már ezen az útvonalon (igaz serpákkal és palackkal, de mégis megcsinálta)
w Isten fasza 2006.12.27 01:24:00
Gyerekként sokat kuncogtam azon, hogy ezek a gonosz rómaiak, akik felszögelték szegény Jézust a keresztre, azért voltak olyan tapintatosak, hogy egy törölközőt a derekára csavarjanak. Karácsonykor kissé sajátos aktualitással került ki az Indexre, vezető anyagba ez az írás, mely…..
comment:com Szex és tarsoly 2. 2006.08.17 21:00:00
Ezen a héten mutattuk be kedves olvasóinknak azt a pajzán, de ugyanakkor "hazafias" posztert, ami a Magyar Mérce közepét díszíti. Rajta egy csillogó szemű magyar menyecske, aki majd' megőrül a tejjel-mézzel folyó, árpádsávos Nagy-Magyarországért, ami a feje mellett…..
kw3v865 2006.12.04 14:58:24