Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Knight Cancelot

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dínófőnökök kora lejárt, gyere, csatlakozz te is ősszel induló Dínófőnök mentesítő IT vezetői programunkhoz!..
Knight Cancelot 2019.01.28 08:33:38
        Pócs János gáz-és vízszerelő, a Jászság országgyűlési képviselője, aki szabadidejében egy büdös tahó, kitett egy fotót a facebookra egy levágott disznóról, amire azt írták rá, hogy "ő volt a soros".  Nagyjából száz baloldali/liberális értelmiségi aláírt egy petíciót, amelyben követelik,…..
Knight Cancelot 2017.12.12 21:16:32
artistsletterontrumpandjerusalem.tumblr.com/

Itt ír alá a nyugati értelemben vett balos értelmiség.

Az van, hogy amikor minden szocialista országban a helyi baloldal nacionalista, a magyar internacionalista volt. Amikor a nyugati balos értelmiség maoista-radikális volt, akkor a magyar állam nyírta az ilyen értelmeben vett baloldali fiatalságot (pl. Orfeó-csoport). Amikor most minden "nyugati" országban a baloldal a fullos antiszemita (ha nem is vérvádas vonalon, de Izrael-ellenességében mindenképpen) akkor a magyar baloldal azzal van elfoglalva, hogy rásüsse a jobboldalra az antiszemitizmust. Elvtársak, nem olvastok ti világtrendeket? :-)
Knight Cancelot 2017.12.12 21:33:28
@közösperonos átszállás: Ne csináld, itt is számolnak impakt-faktort? ;-) Milyen értelemben volt egyébként Rákosi nacionalista? Sok mindent el tudok képzelni róla, de ezt pont nem.
Knight Cancelot 2017.12.12 21:53:44