Regisztráció Blogot indítok
Adatok
StM

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig öröm, ha magyar flashjátékot ajánlhatok, fogadjátok ti is szeretettel Ficsor Gergely alkotását, a Treasure in the darkot. Át is adnám a szót az alkotónak: „A játék lényege, hogy minden szinten meg kell jegyeznünk az adott barlang útvonalát, majd emlékezetből el kell…..
A Hedgehog Launchot többen is beküldtétek, legutóbb Yarner kartárs. „A “lőjünk ki bármit, jó messzire” játéktípust keresztezi a menedzserjátékok stratégiai finomságaival, és egy olyan háttérsztorival, amitől a magunkfajta kelet-európainak kettéáll a füle a…..
Sopron legjobb szállodája szerintem évtizedeken keresztül a Hotel Lövér volt. Az első igazán emlékezetes szállodaélményem, bár akkor még Fenyvesnek hívták, később ott voltam nászúton, egy időben a munkám miatt is sűrűn élveztem az áldásait, aztán leszoktunk róla, mert…..
Szeptember 8-án mutatja be a Viasat3 itthon az ABC előző idényének egyik legnagyobb meglepetését, az újonc évada ellenére kismilió Golden Globe- és Emmy-jelölést bezsebelő Pushing Daisies című sorozatot, amiben egy cukrásznak az a különleges képessége van, hogy az…..
A béka marad A király meztelen 2008.07.27 14:48:00
Korábban úgy gondoltam, ez a blog nem lesz semmiféle személyes megjegyzések helye, de most mégis kivételt teszek. Az utóbbi időben ugyanis a természettudományok tanításának kérdése több szempontból is bekerült a közbeszédbe. Magam ebből élek. Középiskolábn tanítok…..
Egy kommentelőnk hívta fel rá a figyelmünket, hogy már elérhető a Dr. Horrible's Sing-Along Blog harmadik epizódja, ami, ha csak feleannyira vicces, mint a másik kettő, máris készülhetünk egy kis sírvaröhögésre. Itt tessék keresni, embeddelhető verziót nem találtunk...
Ismert arcok vicceskednek Joss "Buffy/Firefly/Angel/Dollhouse" Whedon új netes sorozatában, aminek első részét mi is kitesszük a magyar rajongók kedvéért. A szerverük a tegnapi premier alatt lehalt, hiába no, ez van, ha egy kultrendező a webre merészkedik valami projecttel. ..
Von Siebenbuergen aggódik, hogy ez a kép megugorja-e a magasra tett lécet. A grafika minősége, különösen a főszereplő adekvát ruhája miatt feltétlenül, egyúttal monszunban gazdag hetet kívánok minden fájós agyvelejű olvasónak. Ja, a megoldás…..
StM 2008.07.14 10:03:27
lassan kigombolom blúzod, tenyerembe fogom előtűnő szavaidujjam szádra teszem, de nem csitítani; hanem hogy simítsaritmusod.hátul, hajad alatt,nyakad hajlatábanmegkeresem azt a nőrímet,és csókkal lehelek rá enjambement-t, hogyérezd a sorvégi lüktetést.időmértéktelenvágyam nem…..
Igen, tudom, hogy sokan utáljátok már a tower defense (aka. pokoli lövegtorony) típusú játékokat, de a Gemcraftnak muszáj helyet szorítani, mert bár csak néhány perce játszom vele, máris a műfaj legjobbjának tartom. Beküldője, Kael „a várvédős játékok új…..
Nem egészen fél évvel azt követően, hogy véget ért a forgatókönyvírók tévé- és részben a filmipart megbénító sztrájkja, ami becslések szerint 3 milliárd dolláros veszteséget okozott, máris itt a következő munkabeszüntetés: ezúttal a színészek szakszervezete áll…..
A gazdasági rendőrségnek Csepe fedőnevű munkakerülőnkre kell majd lecsapnia, amiért beküldte a Nano War linkjét. A játék vitán felül az utóbbi idők legegyszerűbb és egyben legzseniálisabb stratégiája, amiben két szín vetekszik számokkal jelölt körökért. A körökben…..
vendégszerzőnk írásaA drogtilalom gurujai szerint a drogokkal szükségszerűen együttjár a bűnözés, ezért a legjobb módszer az, ha növeljük a rendészeti kiadásokat és a törvények szigorát a drogfogyasztókkal és a terjesztőkkel szemben. A valóságban azonban a helyzet az, hogy…..