Regisztráció Blogot indítok
Adatok
urbusz

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Trónok harcában Jaime Lannistert, az egyig legelvetemültebb gazembert alakító Nikolaj Coster-Waldau az életben egy kifejezetten megnyerő modorú férfi, akiről mégis lejön már az első pillanatban, hogy filmsztár. A haja sem olyan gondosan besütött/befésült szőke zuhatag, mint a…..
Mindig heves vita tárgyát képezi, hogy ki mindenidők legjobb játékosa, vagy mi volt a focitörténelem legszebb/legfontosabb gólja. Ráadásul mindkét kategóriában ugyanazok a nevek fordulnak meg (Pelé, Maradona, Zidane, Puskás, Moilanen). Mi most a másik oldaláról közelítjük meg a…..
Vége van, jövő héten elemzünk is, most viszont először szokás szerint titeket hallgatnánk meg, ahogy elemeztek. Jöhetnek a három dolgok, akár a döntőről, akár a spanyolokról, akár az egész tornáról, a jövő hétig még nálunk is az Eb lesz a legfőbb téma, aztán lassan…..
Az utolsó és a legjobban várt negyeddöntő következik. Olaszország és Spanyolország változó előjelekkel készül a mérkőzésre, azonban mintha kifordult volna a világ magából , hiszen az éppen csak továbblépő olaszok bizakodnak, míg a simán továbbjutó spanyolok félnek. A…..
Tegnap este kiderült, hogy szerdán nagyon nehéz lesz németnek lenni Németországban. Ma pedig már arról döntenek, hogy melyik csapat kapja meg a lehetőséget, hogy – esetlegesen - latinmentes döntőt láthasson a bécsi publikum. A csoportküzdelmek alatt mutatott játék alapján a…..
Túl vagyunk a csoportkörön, sok jó meccset láttunk, és újfent bebizonyosodni látszik, hogy egy Európa-bajnokság színvonalasabb a vébénél. Hevenyészett összefoglalás, és további esélylatolgatás következik. A csoportElképesztően sajnálom Svájcot, akik nagyon jó…..
Az első részben megismerhetjük egy óvodai diafilm vetítés keretében a Krypton nevű karácsonyfaégő történetét. Majd a Föld bolygón az SZTK szemüvegkeretes Surda jelmezbe bújt benga állat elindul a világba miután lesmárolta az apja kezét. ..
Mielőtt irtózatosan kipicsáznánk az elbizakodott, nagy tornákon mindig látványosan összeomló spanyolokat, tekintsük át, miért is érdemes, mit érdemes!, kell a svédeknek szurkolni: A svédek mindenben az ellenkezőink. Szinte mindenben jók. A legjobbak. A jégkorongtól a…..