Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nem túró kúra, KÚRÓTÚRA!

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szőke hajú lányok Anette D'Zam 2013.07.30 07:34:00
..
Nem túró kúra, KÚRÓTÚRA! 2013.07.30 22:13:28
Tisztelt Praxis blog!   Tavalyi történettel jelentkeznék, még mindig nem sikerült feldolgoznunk azt a tragédiát, amit a nemtörődömség és az embertelenség is okozott. Néhai édesapám 69 évesen távozott közülünk, pedig talán még ma is élhetne szegény. Tavaly…..
A Fent és Lent irodalmi rovata jelentkezik Videóbíró Hajnali öt óra harminc perckor Kassai Viktor megemelte a zacskóját, évekkel ezelőtt, sok szipogás után lelécelő felesége szemérmére gondolt, szponzori gyógypapucsba illesztette lábfejét, kislattyogott a nappaliként…..
Nem túró kúra, KÚRÓTÚRA! 2012.07.01 15:18:54
Nem túró kúra, KÚRÓTÚRA! 2012.07.01 15:24:47
Hatalmas méreteket ölt a hisztéria, talán sokan nem vártunk ennyi óbégatást. Pedig előre lehetett tudni, hogy a külföldet szolgaként, hazánk stabilitását bármikor feladó MSZP-SZDSZ hátország mindig lesben fog állni, hogy mikor árulkodhat és fordíthatja ellenünk a nemzetközi…..
Nem túró kúra, KÚRÓTÚRA! 2012.01.07 21:58:07
A romák megtámadták a helyi fiatalokat - írta Mick McCaffrey a múlt heti Sunday World ír kiadásában. A történet nekünk, magyaroknak "szokványos": nemrég kb. 30 roma beköltözött egy utcában lévő két házba, és azóta több lopás és betörés is történt a…..
Nem túró kúra, KÚRÓTÚRA! 2011.12.06 17:40:51
@Szúrófény:

Tockosvilinek még tán elnézhető lenne ez a baromság, elvégre amúgy nem volt egy hülyecsávó a fószer és _AKKOR_ a néprajz még a jövő méhében rejtezett.
ÁMDE! A Thanksgiving Day nem hivatalos állami ünnepként már az ő gyerekkorában is a legfontosabb családi ünnep volt!
És azért illett volna tudomásul vennie, hogy az indián törzsek nagyobbik része volt födművelő. (pl. a wampanoag törzs is!)
Nem túró kúra, KÚRÓTÚRA! 2011.12.06 16:15:02
@Silcon:

Nem vazze! Ez _MAGA_ a lenini út, csak már benőtte a bozót, olyan régen járt rajta utoljára valaki.
Amikor a Köztársasági Elnöki Hivatalban dolgoztam, volt egy nagyon egyszerű policy, amelyet nem is én találtam ki, megörököltem, de boldogan követtem. Ha az államfő beszédet mondott, azt mi magunk is rögzítettük, elkészítettük a szó szerinti átiratát, és amint tudtuk,…..
Nem túró kúra, KÚRÓTÚRA! 2011.07.25 21:51:06
Drága Ferenc öcsém!

(ne sértődj meg a bizalmas megszólításért, az unokám lehetnél)
Most már időszerű lenne, hogy az új Munka Törvénykönyvét is megvédd a liberbolsiázalékhuhugó nemzetgyalázókerékkötők aljas és rosszindulatú félremagyarázásaitól! Az egyszerűen kizárt, hogy a mi Viktorunk rosszat tenne az Ő kedves népének, az Ő lágy és csakisértünkdobbanó szívének oly kedves kétkezi munkásoknak, a dolgozó prole... (ja, bocs! a panelproli az ellenség!) szóval az értékteremtő munka hőseinek, a dolgozó parasztságnak és a velük szövetséges... izééé... (vagy itt még nem tartunk?) mindegy, szóval az IGAZMAGYAROKNAK!
Merhogy ezek az áskálódók már ebbe is belekötöttek (mér nem inkább a betonba) pedig a mi Viktorunk már látja a megoldást, a jövőt és az alagutat a fény végén. A kissebik onokám mondott valami olyast, hogy nem túl bölcs dolog a kínai útra lépegetni merhogy a napi marék rizs nálunk nagyon megdrágítaná a munkaerőt, inkább kikéne jelölni a munkásoknak egyegy darab legelőt ahol kedvük szerint tömhetik a hasukat a vitaminyos jó Magyar fűvel!
Fel is pofosztam a büdöskölkét, merhogy az én házamba ne merészelje gunyolódni a mi Miniszterelnök Urunkat. Meg még azt is mondta, hogy meglepően sokan ácsingóznak a Magyar Köztársaság Ánuszrózsával Ékesített Barnanyelv Rendjelére, pedig már Istenben boldogult Antall úr is megmondta, hogy a hála nem politikai kategória, és ezt azóta többen élesben is tapasztalhatták, Sólyom Elnök Úrral az élen.
Nodeaztán utánna is hagyintottam a vonyogót, szerencséje a nyavajjásnak, hogy elhibáztam! Azér rögtön ki is tagattam!

Ne hagyd magad csüggeszteni, csak így tovább, keményen!
Egyszer majd a mi Viktorunk is rájön, hogy többre vagy érdemes!
autózz! Bekavar a sávelhúzás 2009.07.14 08:47:00
Olyan témát talált nekünk Bálint, amiről még nem volt szó nálunk, vagy ha volt, akkor valamelyik szombat esti borozgatás során kitöröltem az emlékeim közül. Mindenesetre helye van itt mindenképpen, én is többször találkoztam már azzal a helyzettel, amikor a sávokat erre vagy…..
Nem túró kúra, KÚRÓTÚRA! 2009.07.14 17:51:46