Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maurer Oszkár

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tokaj és furmint, Toszkána és sangiovese, bordói grand cru classé és a répacukor. Az első két szimbiózist nem kell magyarázni, azonban a harmadik hallatán gyaníthatóan sokaknak a tarkójára szalad a szemöldökük. Bevallom, nekem sem sikerült megbarátkoznom a gondolattal, hogy a…..
A borkedvelő emberekre általában jellemző, hogy ha olyan országba utaznak, ahol történetesen bor is készül, hazaúton megpakolják a bőröndöt néhány palackkal mintegy látókör-tágítási céllal. Januárban kis kompániánk összegyűjtötte a kevésbé mainstream-borországokból - többnyire a Mediterráneum…..
Borbarátság Lovak a szőlőben 2017.12.16 12:58:22
  Szerintem, amikor az első szőlőbogyók belsejében, az isteni alkímia folytán a must borrá változott, az ember már akkor szimatot fogott. Ha a paradicsomban valami hiányozhatott az ember számára a virágos réteken, az csak a borvirág lehetett. Szőlőművelésbe fogtak hát őseink, és elkészítették az…..
Vagyunk sokan, akik önfeledten alámerülve a szőlő és pince nyújtotta szabadidős tevékenységek tarajos hullámainak, éljük a bortermelők szorgos hétköznapjait, arra törekszünk, hogy a teremtett világgal összhangba kerüljünk, majd ezt az összhangot bor formájában cseppfolyósítsuk. Ahogyan ezt tesszük,…..