Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ST85

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hét alatt két kapusát vesztette el a dunaújvárosi csapat. Rajna Miklós után a 31 éves szlovák Jaroslav Ferjo is bejelentette távozását. Lassan oda a tavalyi csapat fele. Ferjo megbízható, jó kapus volt, öt évet töltött Dunaújvárosban. Azari Zsolt ügyvezető szezon végi…..
Érdekes írást közölt a Dunaújvárosi Hírlap Jobb Dáviddal, a Dab.extra.hu-tól az Alba Volánhoz szerződött junior válogatott hátvéddel. Sok egyéb mellett megtudhatjuk, melyik kis településen születnek párosával a tehetséges védőjátékosok. A pénz nem számít című…..
Február elején egy magyar fiatalember súlyos balesetet szenvedett Franciaországban. Szüleit a kórházi kezelés idejére Ladányi Balázs és családja fogadta be Brianconban. A média elfelejtette a sztorit, de a mi figyelmünket barátunk, Péter Emese felhívta egy blogra, amelyet a…..
Az Alba Volán sajtótájékoztatóján az is kiderült, Majoross és Svasznek nem fogadta el a fehérvári klub által nekik tett ajánlatot, távozott. Nyílt titok volt, hogy hová mennek. Kangyal Balázs NZ Stars-klubigazgató az OB 1 újonccsapata nevében készségesen válaszolt…..
Újabb örvendetes fejlemény okán okozhatunk örömöt meztervező olvasóink széles tömegeinek. Beszéltünk a Magyar Jégkorong Szövetséggel, és abban állapodtunk meg, a beérkezett-megjelenített vizuális ötleteket összegyűjtjük és átnyújtjuk ügyesen.Az MJSZ pedig megígérte,…..
Továbbra is arra biztatjuk olvasóinkat, vegyenek részt kiváló mezpályázatunkon, díj nincs, csak a dicsőség és a bloglátogatók kiemelt érdeklődése. Az is lehet, hogy a végén megszavaztatjuk, melyik a legszebb. Néhány eddigi munkát összegyűjtöttünk alant. Fejjelafalnak…..
Hol is tartanak az OB 1 csapatai a jövő évi játékosállomány formálásában? Klubonként tálaljuk az érkezetteket és a távozottakat. Ez itt az első poszt utáni első frissítés, az új szereplők neve elé plusz jeleket tettünk. Öt új lehetséges érkező az Alba Volánban! A…..
Eljött az idő, összeszedtük, hol tartanak az OB 1 csapatai a jövő évi játékosállomány formálásában. Klubonként tálaljuk az érkezetteket és a távozottakat. A későbbiekben folyamatosan frissítjük majd az adatokat. A felsorolásban vastag betűvel a tényként kezelhető…..
Olvasóink kérésére a címben és a kopfban nem írunk semmit arról, ki nyerte a Stanley Kupa-döntő harmadik mérkőzését, mert bizonyára vannak, akik izgulni szeretnének felvételről. De ha nem szeretnének, és kattintanak, akkor megtudnak mindent egyből.        …..