Regisztráció Blogot indítok
Adatok
forma 1 (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyszerű videó! Azonban elnézve bámulatos konzolgyűjteményét, igen meglepő, hogy nem birtokolja az én első konzolomat, ami szintén Pong konzolnak nevezhető. :D Ha minden igaz még működőképes, csak nem találom hozzá az adaptert. De elemmel is használható elvileg ;)  ..
Nem mintha sokat érne ez a szöveg, de felnőtt tartalom miatt csak 18 éven felüliek nézhetik meg. Aki lemaradt volna az előzetesről Egy kínos erotikus kalandjáték, amely nem erotikus és kalandjátéknak is vacak. 2005-ös játék. (A videószerkesztő valamiért leharapta egyszer a mondat végét. Elnézést…..
Ahogy már korábban írtam, többrészes videókat eggyé szerettem volna összevágni, azonban nem is olyan egyszerű az, mint gondoltam. Sokszor olyan szusszal beszélek a videók végén, hogy elég nehéz folyamatossá vágni. A Heat és a Deathbringerekből már megvan a 2-ből 1, de még…..
forma 1 (törölt) 2008.07.15 08:59:53
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.06.27 17:42:00
Tök jó dolog egy olyan játék, ahol nincs rendes mentés, állandóan elakadok, mert röhejes biszbaszokat álcáznak "logikai feladatnak" és no-name gameként az egész world wide weben nem találni róla szöveges végigjátszást, hogy pár ezer ősz hajszálal kevesebb…..
forma 1 (törölt) 2008.06.28 10:39:54
Az Airborne Herot készítők másik mestermunkája. Bár feltűnni nem hiszem, hogy sok embernek fel fog, de ne tudjátok meg, milyen nehéz volt az elején 3 féle hangzást megtalálni, hogy egyben lejátszhassam, illetve a végén megfelelő képeket szerezni... Ja és az Assholer egy elírás…..