Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vicceskedv

31 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megszűnik a "Nap vicce" oldaldoboz! FIGYELEM:ha marad a blog 2Fő/nap-os látogatás: a blogot megszünteti a VICC Kft.. Kérünk benneteket ajánljátok a blogot környezeteteknek!   ..
 Színházba indultunk a férjemmel, és taxit hívtam. Mielőtt a kocsimegjött, kiraktam a macskát a házból, de azonnal visszaszökött, ésfelrohant a lépcsőn. A férjem a macskát kereste, amikor megjött ataxi. El akartam titkolni a sofőr elől, hogy a ház őrizetlenül marad,ezért…..
  A 2009-ES - EMELT SZINTŰ ÉRETTSÉGI - MATEMATIKAI ÍRÁSBELI FELADATAI:1. Sztojka család rendkívüli szorgalommal bodza lekvárt készít. A bodzát aközeli erdőből lopják, így semmilyen mezőgazdasági beruházásra nincsszükségük. Az 500g-os bodza lekvárt 600,- Ft-ért…..
Az alábbi válaszok mindegyike az amerikai KRESZ vizsgákon hangzott el:- Kérdés: Ha egy vak ember megy át az úton, elsőbbséget ad neki?- Válasz: Minek? Úgysem látja a rendszámomat.- Kérdés: Egy egyenrangú kereszteződésben, ha mind a négy irányból egy-egy autó érkezik, kinek van…..
vicceskedv 2008.08.11 12:25:48
vicceskedv 2008.08.11 13:44:55
Vicceljünk egy jót! Az ütközés 2008.06.13 11:47:00
Egy fickó meg egy rabbi ütköznek az autójukkal. Az autók totálkárosak, de ők megúszták egy karcolással. Kiszállnak az autóból és beszélgetni kezdenek. Egyszercsak megszólal a rabbi:- Semmi baj, az a lényeg, hogy nekünk nem esett bajunk. Gyere testvérem, igyál velem egy kortyot!…..
Tisztelt olavsóim!Véget ért az első évad.Köszönöm, hogy olvastátok, látogattátok a blogomat.Sajnálatunkra 2008.06.18-ától 2008.09.01-ig a blog szünetel.De ne búsúljatok, mert nemsokára elkezdjük a második évadot!!  HirdetményMegjelent a vicceljteis.blog.hu honlapja!…..
vicceskedv 2008.07.14 09:53:35
Az öreg postás már 35 éve hordta ki a küldeményeket nap, mint nap, hóban és szélben éppúgy, mint a legnagyobb forróságban. Lassan elérte a nyugdíj korhatárt, és azok az emberek, akik ismerték és szerették (mert mindenkivel kedves és udvarias volt), mind megajándékozták…..
A nyuszika odamegy a rókalyukhoz és bekiált a rókakölyköknek:- Anyátok itthon van?- Nincs.- Szerencséje mert megkefélném.Másnap megint arra jár és bekiált:- Anyátok itthon van?- Nincs.- Szerencséje mert megkefélném.Harmadnap megint arra jár:- Anyátok itthon van?Pechjére a…..
Vicceljünk egy jót! A kocsmában 2008.06.11 15:28:00
Bomba csaj, minden férfi álma, a kocsmában odalép a pulthoz és inta csaposnak, mire  az odamegy és erotikusan az ujjával még közelebb inti addig,míg a füle majdnem a nő szájához nem ér.Akkor a nő megcirógatja a csaposszakállát és azt mondja:-Te vagy itt a főnök?A csapos…..
Elnézést a képek minősége miatt, de remélem tetszeni fog.Ezekhez a képek mellé nem csattolok szavazást.Véleményeiteket kommentben írjátok meg!..
Vicceljünk egy jót! Az iskola 2008.06.10 14:54:00
Reggel az anya ébreszti a gyerekét:- Kelj fel, fiam, az iskolába kell menned!- De mama, miért kell mennem? Utálok oda járni!- Mondj két okot, miért ne kellene menned?- Először is: az összes gyerek utál. Másodszor: a tanárok még jobban utálnak.- Ezek csak kifogások, indulj már!-…..
Vicceljünk egy jót! Az egér 2008.06.09 15:23:00
Két spicces barát egymást támogatva megy hazafelé. - De jó lenne, ha egér lennék! - mondja az egyik.- Miért akarsz éppen egér lenni? - kérdezi tőle a barátja.- Mert az anyósom csak az egértől fél...
Vicceljünk egy jót! Az őrangyal 2008.06.08 09:55:00
Megy egy férfi az utcán, amikor egy hangot hall:- Állj meg, mert ha még egy lépést teszel, egy tégla fog a fejedre esni!A férfi megáll, előtte egy tégla lezuhan az utcára. Vesz egy mély lélegzetet, majd továbbindul az úttest felé. A hang újból megszólal:- Állj meg, ha…..
A repülőtéren néhány utas elhelyezte csomagjait a 35. kapunál, és várták, hogy bejelentsék a Delta 570-es járat indulását. Hamarosan megszólalt a hangosbemondó:- Elnézést kérünk kedves utasainktól, de a Delta Airlines 570-es járatára a felszállás a 41-es kapunál…..
- Hogyan lehet felismerni a terroristát?- ???- A repülőgépre szakaszjegyet akar venni...
Hány pontos volt szerinted ez a video,értékeldd!..
Mi a különbség a börtön és a munkahely között? Ha jobban belegondolsz:A börtönben az időd nagy részét egy 2.5 x 3 méteres cellában töltöd.A munkahelyen időd nagy részét egy 2 x 2.5 méteres irodában töltöd.A börtönben naponta háromszor kapsz ételt.A munkahelyen egyszer…..
Nemtudom én észre vettem valamit."*asza idő lessz!" (Remélem leesett!)Hány pontos volt ez a kép szerinted, a bejegyzés alján értékeldd!..
vicceskedv 2008.06.02 15:43:50
Pistike bekukucskál a fürdőszobaajtón, miközben a nővére zuhanyozik. Nézi egy kicsit, majd pánikszerűen felugrik, és berohan a szobájába. Odabent riadtan gondolja:"Anyu mindig azt mondja, hogy ha meglesek valakit, akkor kővé változom. Azt hiszem, igaza lehet, mert most a lábam…..
- Te, engem mindig kizár az asszony a lakásból, ha részegen megyek haza... Mit tegyek, nincs valami ötleted?- Én azt szoktam csinálni, hogy bekopogok, levetkőzöm, beadom a ruháimat az ajtón, és nincs az az asszony, aki hagyná, hogy a férje meztelenül ácsorogjon az utcán.- Rendben,…..
A gazda a vasárnapi ebéd után leheveredik aludni. A legjobb álmából rázza fel a komája:- Ébredjen kend! Az anyósa beleesett a kútba és megfulladt! Hallja? Holtan fekszik a kút fenekén!A gazda álmosan megrántja a vállát:- Na és, én úgyis csak csapvizet iszom! Második:Az…..
Az ötéves kislány bemeny az óvszereshez.- Egy csomag óvszert kérek!- Dehát te még olyan kicsi vagy... még ott a tej a szádon!- Az nem tej!Hány pontos volt ez a vicc szerinted, értékeldd!..
- Mi a különbség a cirkusz és a Parlament között?- ???- A cirkuszban okos emberek hülyéskednek, a Parlamentben meg hülye emberek okoskodnak.Hány pontos volt ez a vicc szerinted, értékeldd!..
Vicceljünk egy jót! A porszívó 2008.05.29 15:22:00
- Egy hónapja vettem ezt a porszívót. Akkor azzal reklámozta nekem, hogy ez a masina életem végéig kitart, de már most elromlott - mivel magyarázza ezt?- Azzal, hogy amikor a porszívót vásárolta, Ön nagyon rossz bőrben volt. Hány pontos volt ez a vicc szerinted, értékeldd!..