Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Criceto83

37 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amennyiben szeretne egyedi megjelenést biztosítani weboldalának, különböző reklámtermékeinek akkor érdemes szakemberekre bízni a grafikai tervezést.  Ha szeretne magas minőséget elfogadható áron, akkor látogasson el a http://grafikai-tervezes.hu weboldalra és nézze meg a…..
Ma 21:20-tól a Viasat3-on a Rocky első részét nézhetitek újra. Addig is az egyik leghíresebb jelenettel tudtok hangolódni az esti filmre.  A filmet viszonylag szerény költségvetésből 1 millió dollárból forgatták. 10 Oscar jelölést kapott, ebből a legjobb film, legjobb rendezés…..
Jack Lemmon ma ünnepelné 87. születésnapját, aki a filmtörténet egyik legkedveltebb és legsikeresebb színésze. Kétszer nyert Oscar-díjat és hatszor Golden Globe-ot. Az alábbi jelenettel emlékezünk rá a Szomszéd nője mindig zöldebb című örökklasszikusból.   rendező:…..
Az egyik legjobb háborús film és nem mellesleg rávilágít a háború értelmetlen mivoltára.Rendező: Oliver Stone Charlie Sheen (Chris Taylor)Willem Dafoe (Elias)Tom Berenger (Barnes) 2011. augusztus 8. Hétfő Filmmúzeum: 21:00   ..
Rendező: Todd Phillips Vince Vaughn (Beanie) Luke Wilson (Mitch) Will Ferrell (Frank) Snoop Dogg 2011. augusztus 6. Szombat TV2: 21:25 ..
Rendező: Sergio Corbucci Terence Hill (Alan)Bud Spencer (Charlie O'Brien)2011. július 31. VasárnapCool Tv: 19:10 Alan Loyd (Terence Hill) mindig is a pénzszerzés könnyebb módját választotta, így nem meglepő, hogy gyakran megfordul a lóversenypályán. Egy balszerencsés fogadás…..
Rendező: Gil Junger Heath Ledger (Patrick Verona) Julia Stiles (Kat Stratford) 2011. július 29. Péntek HBO Comedy: 20:30..
Rendező: Bacsó Péter Kállai Ferenc (Pelikán József) Őze Lajos (Virág Árpád)..
Subba Like: A toplista 2011.02.26 16:13:33
A likeolható oldalak toplistája, a Balatont úgy látszik mindenki kamázza. via (köszi tefy!)..
Rendező: Andy TennantWill Smith (Alex 'Hitch' Hitchens)Kevin James (Albert)Amber Valletta (Allegra Cole)..
Knézy Jenő: - Hrutka, jó lövés, bedobás! Gulyás az atlétika összefoglalóban a 60 m-es síkfutás döntőjének melegitésekor: "Tilli egyéni csúcsa 661 centiméter." Röplabda mérkozés, magyar- osztrák, a 90-es évek elején. A riporter Vitár Róbert, a…..
Amikor Carter Bays és írótársa, Craig Thomas öt év meló után otthagyták David Lettermant, és átköltöztek a 20th Century Television irodáiba, egyikük sem gondolta volna, hogy nyolc évvel később olyan szerződést írnak alá a stúdióval, ami jó esetben akár nyolcszámjegyű is…..
Az év végi listakészítésből senki nem maradhat ki, így mi sem, gondoltuk megszavaztatjuk az Index munkatársait arról, hogy az eltelt tíz évben melyik külföldi sorozat jött be nekik a legjobban. A válaszadóktól azt kértük, hogy ne rangsoroljanak, csak sorolják fel azt a maximum 20…..
Mosolyogj, még ha szíved fáj is,Mosolyogj, még ha nagyon nehéz is,Akkor is, ha felhők takarják az…..
Ace Ventura bizonyítéka  A gyűrű keresése Rendező: Tom ShadyacJim Carrey (Ace Ventura)Courteney Cox (Melissa Robinson)Sean Young (Lois Einhorn)..
Múúvi Moments Ghost - Only you 2009.02.23 23:41:00
Rendező: Jerry ZuckerPatrick Swayze (Sam Wheat)Demi Moore (Molly Jensen)..
Rendező: Brad SilberlingNicolas Cage (Seth)..
Rendező: Gabriele MuccinoWill Smith (Chris Gardner)Jaden Smith (Cristopher)Vetítik:HBO 2  január 10. Szombat, 18:40  január 11. Vasárnap, 8:30  január 16. Péntek, 15:20..
Rendező: Ron HowardJim Carrey (Grincs)Vetítik:TV2: december 24. Szerda, 16:40..
Rendező: Penny MarshallDenzel Washington (Dudley)Whitney Houston (Julia Biggs)Vetítik:M2: december 24. Szerda, 21:00..
Rendező: Richard CurtisVetítik:TV2: december 25. Csütörtök, 21:35..
A mai naptól kezdve december 24-ig, a tv-ben vetített karácsonyi filmek közül fogok válogatni, amolyan filmajánlóként. ..
Rendező: Brian G. HuttonTelly Savalas (Big Joe)Clint Eastwood (Kelly)Donald Sutherland (Oddball)Carroll O'Connor (Colt)Don Rickles (Crapgame)..
Rendező: Stanley KubrickKirk Douglas (Spartacus)..
Rendező: Martin BrestAl Pacino (Frank Slade)Chris O'Donnell (Charlie Simms)..