Regisztráció Blogot indítok
Adatok
danesz19

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár tavaly csodálkozott rá a Bakker virágkereskedésre, akik akkoriban tulipánhagymás favödröt ajándékoztak vásárlóiknak. Kata az idei szezonban már digitális fényképezők közül választhatott. Elméletben: Édesanyám néha a Bakkertől rendel virághagymákat. Kapva kaptunk…..
Vadkapitalizmusban nyilván a Mikulás sem a régi. A kéményen kommandózás helyett másfél órát késik, elhagyja a jó és rossz gyerekek listáját, aztán a végén még azt is bedobja, hogy nem tud visszaadni húszezresből, ahogy András tapasztalta:Bár a mai nappal egy évre,…..
Manapság a sok beküldött kép mellett alig tudok kibontakozni, de most egy szuper képet találtam nektek, ez lesz ám a kihívás! A következő képen, kérem szépen, 100 filmnek a címe megtalálható. Én 35-ig jutottam el, lássuk ti hogy haladtok? :)Ha ráklikkelsz a képre megnyílik…..
2.videómban a Medal of Honor Allied Assault nevű játékot mutatom be. Nagyszerű 2.világháborús játék,1 dolog nem tetszik nekem,erről szépen fogok beszélni a videóban.De ettől a kis dologtól függetlenül a játék nagyszerű.   ..
Ahogy már a Dark Vampires videóm végén is mondtam, az "Ezt vedd meg" sorozatnál megtört valami. Korábban tucatszámra lehetett venni olyan játékokat, amelyek bizony megérték azt a 2000 forintot. Nagyon sok játék is jelent meg, folyamatosan bővült a választék. Aztán talán…..