Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dani1121

42 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Tetszett mert szépen nézett ki az autó de ez már túl alacsony volt mindenhol fennakadtam volna vele. ..
Megjött a tavasz, igaz még kicsit korai volt a nyári gumi felrakása, de már nem bírtam ellenállni, olyan jó lett volna látni az szépen csillogó alufelniket az autón, hát le is cseréltem.Kellemes meglepetés ért, mert a nagyibb szélesebb kerékkel stabilabb lett az autó.A téli…..
L!VE TO R4CE Felnik 2012.01.15 11:46:00
Végre sikerült vennem felniket az autóhoz.HRS vagy Hijoin H-125 típusú felinket, kinek hogy tetszik.Vaterán lőttem, 6db gumival vettem meg  Az egyiken van egy nagyon pici padka nyom, de olyan jelentéktelen hogy szinte észre sem venni.A 6db gumiból  4kuka, mert öregek és szét…..
L!VE TO R4CE Indul az év :) 2012.01.08 19:52:00
Végre megkaptam az 5.gen 3 ajtó indexeket be is szereltem, végre passzolnak a dolgok nagy vonalakban mondhatni 95%-osan szebb lett az eleje az autónak.A hónapban még beépítésre kerül egy sony x-plod usb-s, bluetooth-os autórádió. Haveromtól jön 25-ért használtan, tavaly vette,…..
L!VE TO R4CE Boldog újévet! 2012.01.01 13:55:27
Régen írtam. Először is Boldog újévet!Csapjunk a közepébe. Karácsony előtt meglett a kocsi karosszériázása.Vettem indexeket előre, fehéret nem sárgát...mint ahogy korábban akartam, mondtam hogy 3ajtósét adják mert az egyezik az enyémmel, csak azért is sedan-t rendeltek ami…..
L!VE TO R4CE Amcsi rendszámtábla 2011.12.20 21:19:00
Sikerült lőnöm vaterán 3000 jómagyar forintért egy amcsi ezen belül Floridai rendszámtáblát. Szét mint amit most akasztottak rá az autóra olyan állapotban van. Ezzel egy nagy "perverzióm" vált valóra :)Jöjjenek a képek:..
Voltam bontóban, Suzukihoz hoztam belső ajtónyitót, genya volt a bontós. befelé a szokásos srác volt nem is volt gond oké nyitó ha találsz ezer forint, zsanér ha van jó akkor darabja 2ezer... Na zsanér az minden ajtón kopott volt, lógtak az ajtók. A nyitót is két darabból raktam…..
Már megszoktam hogy szegény kis coupén mindig kijön valami szar.Kuplungcsere ugyebár, hát nem úszom meg 45ezer forintba fog fájni.A felső főhenger(mert ugye hidrokuplung) karmantyúzásra szorul minimum, de lehet hogy komplett cserére. emélem megúszom felújítással. Aztán nyiszog a…..
Végre jó dolgok is történnek :) A coupéba megvettem a vízhőfok jeladót, hibakódot kiütöttem, azóta nem jelent meg.A swifttel változatlanul semmi gond nincs:)Helyzetjelentés vége :) ..
Az autómnak az a szerencséje hogy "Ortodox Hondabuzi" lévén nem gyújtottam még fel... Imádom és utálom egyszerre. A vízhőfok jeladót megrendeltem, holnap érkezik. Unixba a srác picit nézett amikor meglátta az alvázszámot, tudta egyből hogy amcsi cuccról van szó. Aztán…..
L!VE TO R4CE Csak a gond... 2011.10.28 20:56:00
Eddig szépen lelkesen csinálgattam a dolgokat a kocsin... de a mai betette a kaput, imádom ezt az autót, de kezd picit elegem lenni...kipucoltam az anyós lábnál lévő szőnyeget és vizes a padlókárpit... ami annyit tesz hogy valahonnan bejön a víz.... vagy tetőablak, vagy első…..
L!VE TO R4CE Coupé... 2011.10.22 19:34:00
Megint kivillant a check engine... érdekes... hát majd kiderül mi a gond, most nullázni fogom az ecu-t aztán meglátjuk ha újra kijön a hiba akkor kivillogtatom. Mert szerintem a mostani 6-os kódot elmentette és az már nem valós. ha meg igen akkor vízhőfok jeladó.Ez is megoldódik,…..
2013-ra lesz szerintem valami realitása ennek a dolognak. Persze előzetesen gyűjtögetni fogom az alkatrészeket hozzá. Ez azért jó mert azok az alkatrészek a coupé-ba is beépíthetők ha úgy alakul. Bár ahogy írtam a coupé-t szeretném normális állapotban megőrizni nem versenyezni…..
L!VE TO R4CE Suzuki :) 2011.10.22 19:13:00
Most végre írok a kis swiftemről is :)Sikerült alkalmi áron venni hozzá Kleber gumikat, alufelnire szerelve 30k-ért. A gumikon még a szőr is rajta van, szóval szerintem fing összeg volt érte felnikkel együtt:jöjjön a kép :) ..
Gondolkodtam mit is kellene kezdenem a civiccel, egyenlőre nagyon képlékeny a dolog, ahány nap elmúlik annyifélét gondolok. Az tuti hogy a coupét nem fogom kinyírni versenyen. Megvolt előző hétvégén a vezérléscsere, mint kiderült frankón nem jó feszítőgörgőt adtak így ez most…..
L!VE TO R4CE Még alkatrészek... 2011.10.15 10:05:00
Tegnap visszavittem a feleslegesen megvásárolt termosztátot, hoztam helyette egy rotort meg egy elosztófedelet, kis ráfizetéssel.Lassan kiragaszthatom az autóra hogy "pówered báj Junix" :)Kivillant a check engine lámpám is, szóval az ecu-ból ki kell villogtatnom hogy mi a…..
L!VE TO R4CE A megoldás :) 2011.10.11 21:29:00
A vízforralós dolog, nagyon idegesített már jó ideje...Végül kaptam egy tippet, hogy a hűtősapka lehet a gond, tudni illik, a hűtősapka nem csak záró, hanem szelepfunkciót is ellát.vettem hát ebből is egyet. 4290ft volt, egy sapka..:) de hát ez van, megvan, most minden szép és…..
L!VE TO R4CE Vásárlás... 2011.10.08 13:28:00
Ma hoztam el az Unixból, a vezérműszíjat, görgő, vízpumpát. 30k-ból megúsztam ami szerintem egész jó.Akkor most jöjjön a rossz hír, majdnem megfőtt a motorom tegnap... nem nyitott a termosztátom, és felszökött a víz rendesen, majdnem pirosba ment, a csövek és a kiegyenlítő…..
Hát hol is kezdjem, lekerültek a küszöbtakaró műanyagok, van gond alatta.. de javítható, anyagot kell hozzá venni és kihegeszteni mindenképp.Vissza is szereltem addig is takarja a rohadást a műanyag, meg talán így kevesebb vizet kap mintha telibe kapná.....
L!VE TO R4CE Kimentünk fotózni... 2011.09.26 23:02:31
Első alkalom hogy kimentünk egy helyszínre fotózni a civicet. Foxy haverunk nem volt elérhető így nem jött, pedig nagyon ász lett volna a neonzöld hecsi 6.gen :)Így "csak" az én Coupé-m lett fotózva. A képeket a cs-re toltam fel, majd lehet ide is párat beágyazok az…..
Az autó előéletéhez hozzátartozik hogy eleje hátulja megvolt koccantva.Tegnap nekiugrottam és kicseréltem a xenon lámpákat, az általam vásárolt gyári motoros állítású elsőlámpákra. Emellett lebontottam a lökhárítót is és mindent a helyére raktam amennyire lehetett, szóval…..
L!VE TO R4CE Olajcsere 2011.09.18 20:50:00
Ma végre sikerült aknára állni és lecserélni az olajat is. Mit mondjak egy élmény volt, egész könnyen lejött az olajszűrő is. Amitől féltem az az volt, hogy milyen állapotban lesz az olaj ami benne van.Nagyon fekete volt, de ahogy néztem ennek ellenére egész baba állapotban volt,…..
Pár napja a légszűrőt megnéztem, kifújattuk és megállapítottuk hogy nem kell cserélni mert nem rossz. elvileg 40000km-enként kell cserélni a gyári ajánlás szerint, szóval még félidős lehet vagy annyi sem. A gyertyákat kicseréltem, NGK V-line került bele, ami előzőleg is benne…..
L!VE TO R4CE Sohc VTEC matrica 2011.09.16 20:29:00
Felkerült a SOHC VTEC matrica, dob egy keveset ez is az autó kinézetén, meg mellesleg árulkodik is a motorról:) Nehéz szülés ez a matricázás most, de nagyon megéri;)Képek:..
L!VE TO R4CE Civic belső... 2011.09.16 10:46:00
Amikor elhoztam az autót pár napja, akkor elég koszos volt a belseje, másnap kitakarítottam , egész újszerűen néz ki végre, Hondához méltóan. Szép kagylós ülések amik kemények és nincsenek kiülve. Öröm beülni az autóba:)Délután tolok pár pikcsört is róla ha van rá…..